Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta cslink po vymene

preco mi nejdu po vymene karty minimax uni.chan. spektrum a aj penh. private

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Pitomec

určitě není potřeba měnit,jen se připravíš o možnost HD programů v budoucnu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

takto to dělají

email mému zákazníkovi

Vážený zákazníku,

dovolte, abychom vás informovali, že na vaší satelitní kartě CS Link č. xxxxxxxxxxxx bude dne 19.06.2012 končit předplatné programového balíčku TOTAL. Budeme potěšeni, pokud se rozhodnete i nadále pokračovat v předplatném. V tom případě, prosím, věnujte velkou pozornost následujícím informacím, které vyplynuly z nedávného spojení CS Linku se satelitní televizí Skylink.

Programový balíček TOTAL je nově nahrazen hodnotnějším programovým balíčkem MULTI. Počet programů se tak zvýšil z 24 na 28, přičemž cena měsíčního předplatného se snížila z 330 na 290 Kč.

Speciální nabídka pro Vás:

Objednáte-li si balíček MULTI na 6 nebo 12 měsíců, získáte navíc zdarma:
? Novou dekódovací kartu Skylink VÝMĚNA, která je na trhu v prodeji za 600 Kč. Zdarma si tak automaticky vyřešíte nezbytný přechod na nový kódovací systém IRDETO, který všechny zákazníky CS Linku v průběhu tohoto roku čeká.

? Po dobu prvních dvou měsíců přístup nejen k předplaceným programům z balíčku MULTI, ale navíc jako bonus i ke všem ostatním programům z kompletní nabídky Skylink (S výjimkou dvou erotických programů Hustler a Man-X).

nutiči k přechodu ke skylinku,cslink jde do kopru,škoda jako konkurence byl dobrý,teď už nám budou diktovat ceny
R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE:pierrepetr

Programový balíček TOTAL je nově nahrazen hodnotnějším programovým balíčkem MULTI. Počet programů se tak zvýšil z 24 na 28, přičemž cena měsíčního předplatného se snížila z 330 na 290 Kč.

Dobra sprava.
Podaktori na tom zarobi 40kčs

hajnalka
Registrace: 5/2010

Téma: karta cslink po vymene

Pardon kč.

hajnalka

RE: karta cslink po vymene

pierrepetr: Proč bych se měl připravovat o HD programy? Z těch neplacených jedou v CS Linku všechny vyjma Markízy HD (která je mně úplně ukradená) a na placený programy mám jak kabelovku UPC, tak i karty Skylinku. Ten CS Link byl za kačku s ročním TOTALem, takže jenom blázen by to nebral :8)

Pitomec
Registrace: 9/2011

hajnalka

vidíš a můžou šetřit,až přestanou platit balíček,budou mít na servisní poplatek R^ :laughing: R^

pierrepetr

Téma: karta cslink po vymen

presne tak.

hajnalka

RE: karta cslink po vymene

No ja mam irdeto total od Cslinku na jeden rok a Skylink mi poslal kartu vymenu na tuto kartu. Nechapem, preco by som mal Irdeto kartu menit. O ziadnu vymenu som nikoho neziadal. K tomu mi Skylink este napisal, ze moja Irdeto Total bude deaktivovana. Ak by Skylink ponukal vsetky programy, ktore su v baliku Total nebol by problem, aj ked uz jednu Irdeto kartu od Skylinku mam. Takze moj nazor je, ze robia vsetko preto aby Cslink skoncil.

jurto
Registrace: 3/2011

jurto

to si piš,na co by živili dvě firmy a nenažraný menagery R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra