![]() |
|
Karta T mobile STARTJaké slovenske programy jedou pro občany česke republiky |
kremilek
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
s.p.a.mco si to neumíš najít asi každý blb ví ze jdou všechny je to jedno jestli je to skylink nebo cslink :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTale na jejich stánkách je zmíněno jen stv 1 a 2 o Markiza ani nedoma tež jojky tam není ani zmínka |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTT mobile je to iste ako skylink alebo cslink?Alebo nicole ma zase zadní problem?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
s.p.a.mneviem kto tu je blb, keď nevieš čítať tak zmlkni!kremílek sa totiž pýta na kartu T mobile a nie na skylink alebo cslink!Na karte T mobile skutočne nejdú pre CR všetky slovenské programy, myslím že ide iba STV. |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTje zajímavý, jak třeba takovej nicolepcd byl ještě před časem totálně v prrr s pitomou arivou a amicem a to se přitom jednalo o úplný prkotiny a najednou si tu hraje na machra. :zombie: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
emilmozes dat novy AAF problem s HDMI-CEC bol u mna v kontakte,vsetko slape. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTV poslední době je nějak zvýšenej zájem o T-Mobile. To zase bude pak keců, až ten poplatek zavedou taky :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTT-Mobile TV karta Start (bez registrace)Popis: T-Mobile TV karta Start nabízí bez registrace základní nabídku českých, slovenských i cizojazyčných programů včetně dvou českých kanálů v HD kvalitě Podrobný popis: T-Mobile TV karta Start (bez registrace) Samotná TV karta je určena pro uživatele, kteří již mají satelitní přijímač s nainstalovanou anténou a rádi by využili programové nabídky T-Mobile Televize. TV karta ve variantě Start nabízí základní nabídku českých, slovenských i cizojazyčných programů včetně dvou českých kanálů v HD kvalitě. Uživatelé mohou kdykoliv kartu aktivovat pro příjem dalších placených TV kanálů. Nechcete platit měsíční paušál za TV? Chcete si i tak užít hlavní programy ve špičkové kvalitě HD? Pak je tady pro vás nabídky T-Mobile Televize Start, která vám umožní příjem základních TV programů a k tomu navíc získáte zdarma programy ČT HD a Nova HD ve špičkové kvalitě obrazu. Základní programy: ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Barrandov, Óčko, Noe TV, ČT HD a Nova HD, + vybrané slovenské programy. Ostatok tu: http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/televize/programy |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
liquerezatím mi stačí to co tam mám a to HDMI-CES mě vůbec nevzrušuje, protože jak jsem už dřív psal, tak ho mám vypnutý :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTNo jsem zvedav jak to bude dal s se satelitni sluzbou T-mobile po koupi Skylinku a Cslnku Lucemburskou spolecnosti M77 Groop. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTT-mobile se mělo spojit s Magio, trochu to zkvalitnit a udělali by líp. Teď už by to nebylo tak jednoduchý se odtrhnout od skylinku a přejít k Magiu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTT-Mobile také zavádí poplatek, už to oznámili .... Je to preprodej skylinku, takže to ani nemůže byt jinak.... |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTNevím kdes to slyšel citace zprávy ze dne 15.6.: Mluvčí T-Mobilu Martina Kemrová. Nabídka TV Start od T-Mobile zůstává i nadále bez jakýchkoliv měsíčních (či ročních) poplatků. Jsme rádi, že můžeme zákazníkům tímto způsobem vyjít vstříc, uvedla Kemrová.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTTo samé tady nedávno prohlašoval JG taky. :fuming: |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTTak t-mobilu jdou peníze hlavně z tel. to by je nějakých 300tis a kdo ví jestli to zaregistrovaných karet nevytrhlo. Samozřejmě sliby chyby je to risk, jak se říká risk je zisk někdy také ne.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTPředpokládám, že T-Mobile má karty Irdeto, na kterých se začne poplatek účtovat až za 2 roky, takže prohlašovat teď mohou skoro cokoli.Jsem pro svobodu slova.
|
P.C:
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
Téma: Karta T mobile START (# 885)CZ základ a vybrané slovenské programy STV1,STV2,TA3,Patriot,LUX,TV8,CETV, a ďalšie na ktoré si zabudol Prima Family,Prima Love, Dance Trippin,Fashion,STIL,regionálni televize.cz. A do konca roka pribudnú ďalšie CZ a SK programy. |
jazava
![]() |
|
T mobileNení to pravda. Před cca dvěma týdny jsem známému "rovnal" programy (sám to neovládá a měl v tom už opravdu bordel) v přijímači od TMB. Všechny SK programy tam samozřejmě makaly bez nejmenších problémů. V přijímači fungovaly v pohodě všechny karty Skylinku typu ICE a Irdeto, CW pochopitelně ne (čtečka byla typu Irdeto. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTbaronb: a zakaznici T-mobile se musi obracet na podporu skylinku v pripade problemu ? skylink ten poplatek zduvodnuje naklady na podporu call centra, takze T-mobile i pers preprodavani nemusi vubec na poplatky call centra reflektovat ;)T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925
|
afkcz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
T mobile Není to pravdaTakže na nových kartách Tmobile Irdeto sú zapojené všetky SK programy! tak to je super! |
jazava
![]() |
|
T mobile TV karta START !!! Odpovědi na otázky!!!1. T mobile Start Tv karta je ICE nebo čisté IRDETO a je možno si vybrat ?2. Aktivuje se pouze zasunutím do dekoderu nebo se musí někam volat číslo karty, a je bez registrace ? 3 Jak je to potom z Refreši karty když není nikde na webu a je anonymní,pokud nejdou nějaké programy ? 4 Základ programu je totožný jak na Skylinku ,včetně všech slovenských programu ? 5. Bude to nadále bez servisních poplatku které zavádí od 1.9.2012 Sky/Cslink ? Ad 1. Aktuálně nabízíme pouze IRDETO karty. Ad 2. Registrovaný zákazník má TV kartu aktivní ihned po převzetí/ potvrzení doručení TV karty. V případě aktivace bez registrace je potřeba zavolat do 20 dnů od obdržení TV karty na Zákaznické centrum T-Mobile (603 603 603) a nadiktovat TV číslo (tvar tohoto čísla je 111xxxxxx) a sériové číslo TV karty (ve tvaru 42xxxxxxxx), oba údaje od nás obdržíte. Při aktivaci je potřeba mít zapnutý přijímač a v něm vloženou TV kartu s nastaveným kanálem ČT1. Naběhnutí programů může trvat cca hodinu. Ad 3. Reaktivaci TV karty provádíme na základě zavolání na Zákaznické centrum, je vhodné znát identifikační číslo TV karty (111xxxxxx). Ad 4. Základní programy v nabídce TV Start jsou totožné s nabídkou Skylink včetně nabídky slovenských kanálů. (Pro území ČR STV Jednotka, STV Dvojka a TA3. Další slovenské programy - Markíza, Markíza HD, Doma, TV JOJ a JOJ PLUS - jsou určené pro území SR.) Ad 5. Nabídka TV Start zůstává i nadále bez jakýchkoliv měsíčních (či ročních) poplatků. Zavedení servisních poplatků k 1.9.2012 neplánujeme. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTpoplatek skutecne neni, tito se omlouvam za mylnou informaci, mel jsem ji z druhe ruky...v obchodnich informacich pro dealery je uvedeno, ze poplatek u tarifu Start neni! |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTBude a naivkové pak zase začnou skuhrat po diskuzích, že jim kdosi sliboval něco jinýho :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTPoplatek zavedou pokud se šefem stane bývalý ředitel vyhozený z firmy cabel +.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Karta T mobile STARTjazava: to z osobni zkusenosti potvrzujes nebo jak si k tomu dosel?ja totiz budu zacinat travit prevazne cas na slovensku, a po prozkoumani ruznych sat sluzeb na slovensku, bud kvuli pausalu ci tomu novemu obtezujicimu poplatku ci absenci nekterych ceskych programu aspon oficialne. zustala jedinym resenim, koupit zde t-mobile start kartu. ale na webech radsi nikdo nic neuvadi a hlavne t-mobile nejmin. nebo pokud je tu nekdo znaly ve slovenskych nabidkach a jsou tam i nova cinema a prima cool klidne i s mes. poplatkem. tedka tam mam skylink ale cryptoworks a tam jdou vsechny, tak nevim jestli po vymene na ice irdeto se ty ceske nezablokujou. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
![]() |