Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Humax TV Digi a nový SW

Dobrý den,známému se nechtěně podařilo nahrát nový sw do tohoto přijímače s datumem sw 19.5.2012.
Některé programy se mu zpřeházely,ale to hlavní,nejdou seřadit.Ikdyž jsem každému říkal ať si dají pozor při zapnutí přístroje na nějakou hlášku o novém sw.stalo se.
Je nějaký způsob jak zpátky obnovit ten předešlý sw.Děkuji.

Ji.sat
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax TV Digi a nový SW

Malá otázka, kde sa dá na Digi II vypnúť aby mi prestala naskakovať tá hláška že je k dispozícii nový sw? A ak to predsa len aktualizujem, zostanú mi náladené televízie, napríklad Musiq 1, čo nie sú v ponuke Digi? A čo rádiá? Zostanú?

LuboTS
Registrace: 5/2006

nejhorsi platforma koncim davam vypoved

venca263
Registrace: 10/2010

mne chybaju hlavne cz programi cool,cinema,barrandov a ct4 a epg co je uplna samozrejmost uz roky ale u digi je to nieco neuskutocnitelne no chapete to.

satmaker
Registrace: 11/2011

tobe nejde barrandov a ct4? EPG nepotrebuji a za 260mesicne mit doma dve zarizeni, coz je 130 za jednu tv je v pohode. Aspon nemusis porizovat prijimac, parabolu.... takze mas dva roky zdarma, tak co by jsi chtel...Pokud chces neco vic tak si nekde jinde zaplat...

ask
Registrace: 4/2005

standa111

já mám HumaxII a mám aktukizaci zakázanou a nic mi tonehlásí

chvalina2
Registrace: 3/2007

standa111

já mám HumaxII a mám aktualizaci zakázanou a nic mi to nehlásí

chvalina2
Registrace: 3/2007

pitomec

co sa tyka programov mne osobne vyhovuju, programy ako stv, joj, markiza, prima, nova - nepotrebujem !!!, co sa tyka HD pokial clovek netuzi po HD programoch tiez mu nechybaju, chodim obcas pomoct po nasej dedine ludom ak maju nejaky problem, su to vacsinou starsi ludia a im HD naozaj nechyba, vela z nich nema ani HD zobrazovac, co sa tyka mizernej technickej kvality tak by som ju prirovnal k platenej ponuke na Skylinku, digisport a novasport je nadpriemer, z tym, zeby som mal obraz roztiahnuty alebo chybala nejaka cast obrazu som sa zatial nestretol, ak samozrejme neberiem do uvahy dlhsiu dobu nez sa spamataju a zapnu WSS na danej stanici, zakaznicke centrum nevyuzivam, ale s pobockou DigiTV v Banskej Bystrici som nadmieru spokojny, vzdy radsej odporucam jej navstevu ako telefonat na zakaznicku linku, ked je nejaky problem s prijimacom tak nosim aj z nasej dediny na pobocku, pretoze pracujem v BB a 1-2 hod a prijimac je bud opraveny (vymeneny kondik v zdroji) alebo vymeneny........zhrnul by som to tak, ze pre nenarocneho divaka je tato sluzba postacujuca, co dokazuje aj pocet abonentov, ktory je podla mna vyssi ako u platiacich klientov Skylinku, je samozrejme, ze ked niekto chce HD stanice tak si neda DigiTV, ja osobne som si vyberal poskytovatela, ktory mi za rozumnu cenu doda vacsinu programov,ktore by som chcel pozerat a zatial to DigiTV splna, nehovorim, ze vzdy budem ich klientom, ale zatial som, hoci vlastnim aj 3 karty Skylink

mjamriska
Registrace: 4/2003

chvalina2

Ta aktualizace - zákaz je, že párkrát za rok Ti zpřeházely programy.Tímto to zrušíš.Ještě v tom novém sw nejdou vyřazovat kanály,ten nový sw asi dělal nějaký profesor,který neměl sat.přijímač vůbec v ruce.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Mám tiež prijímač od DIGI a tiež sa mi sám z aktualizoval a nedá sa upravovať a pritom mám zablokovanú aj dynamickú aktualizáciu,ktorá má zablokovať rozhádzanie uložených programov Rv

RATOS
Registrace: 7/2010

Podle nich je to u DIGI TV správně nepotřebuješ se dívat na 200 programů volných které nemá DIGI TV na jejich přímači v nabídce. TAK MI TO NAPSALI
chvalina2
To přijde z nenadání .
Pitomec
U nás v práci , v okolí je tak 200 lidí známých a z toho tak 2% má HD a když se ptám zbytku na HD proč ho nemají , tak nechtějí ani slyšet . Dokonce jsou názory , že analog byl lepší a šel i při bouřce , velkým sněžení a nestálo to nic na provozu atd , celkově byla kvalita horší , ale stálá .
Další názory , že musí dávat peníze jinam a ne na kraviny jako HD i když mají třeba PLAZMU , LCD atd.. Kupovali ji jen kvůli tomu , že jim odešla stará TV jinak , že by jim stačila i stará a jiný typy nejsou . Plno lidí má takové TV i za 30 tisíc a propojený i Skartem se sat. přímačem a je jim to jedno .
Jo když chodíš na návštěvy a na opravy TV vidíš plno věcí i názorů .
I já mám jen KOMBI balíček a z toho Programu HD využiji jen eurosport HD ostatní ani nemusím , ALE Sport 5 běží stále i když je to mazanice. R^

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra