![]() |
|
skylink ICE vymenavcera vecer som chcel kartu zaregistrovat po 20-dnovom promo a vypisalo ,ze karta sa neda registrovat. Pisal som im email a doteraz neboli schopny odpovedat !V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
nevím co tomá společného s tématem? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: skylink ICE vymenaNeverím ti to, na ten email čo si tu dal som ti poslal číslo mojej karty, napíš mi sem moje meno keď tam máš prístup. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
momentkouknu se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink ICE vymenaTo nieje moje číslo v strede som urobil chybu, a napisal som meno nie celý výpis !!! |
skynett
![]() |
|
tak toje tvoje chyba,já jsem zadal číslo,co jsi spletl,nemám křišťálovou kouli R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pošli tvojeR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink ICE vymenaČo nevieš že sa tu nesmu dávať čísla kariet ???Chceš isť na black list ? |
skynett
![]() |
|
já jsemchtěl jen pomoci,že jsi zmetek už víme všichni R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink ICE vymenaDobre, presvedčil si ma, - máš OK. |
skynett
![]() |
|
Výměna jde i za roční kartu.to je snadjasné každému,že výměna nejde za roční kartu Registrován: 05/2006, Autor: pierrepetr ..................................................... Ale jde udělat výměna i za roční kartu, pokud ji zaslali oni sami, tak ji přeregistruješ úplně normálně! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: skylink ICE vymenaAno, je to presne tak, aj na ročnu kartu sa dá urobiť výmena, keď ti ju pošlu, ale najprv musíš do nej doplatiť 40 euro aby bola neobmedzená. |
skynett
![]() |
|
skynettNic nedoplácíš! Jde to hned i když je roční!Doplatek bude až nastane OFF! Po výměně tam naskočí navíc : Upgrade neplacených programů ICZ-Dopl.ROCNI na STANDART 1000,- CZK Dobré co :O Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |