![]() |
|
multiplex 4V Brně se MPX4 místo ČTHD objevil ČT4 HD. Nutno přijímač přeskenovat. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: multiplex 4I v Ostravě, takže zřejmě v celém muxu4. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: multiplex 4Potvrzují,že i v Práglu na 64 valí ČT4 HD,Nova HD a Očko.Nic jsem nemusel přelaďovat... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: multiplex 4http://www.multiplex4.cz/aktuality/16-euro-a-olympiada-v-pozemnim-hd-kanalu |
mirafei
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: multiplex 4To Fanyn: Kde bydlíš v Praze? Asi pěkně kecáš, protože MPX4 se stratil a není k nalezení. O2 mux se dal naladit na krátkou anténku od usb Pinnacle možná před měsícem a dnes je tady mrtvo. Tak co tady děláš haura, když není žádný signál? Praha je nyní bez Pařízkova muxu! |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: multiplex 4Multiplex 4 by snad měl vysílat i v Plzni. Rodiče mají na DVB-T 2 TV Panasonic TX-P42X10Y (plazma z r. 2009) a TX-L37E30E (LED z r. 2011).Chtěl bych se zeptat, zda nevíte, jak je to s MPEG-4 tunerem v těchto TV. Na internetu jsem se dočetl, že ho mají, ale že snad se bude muset TV znovu naladit a dát výchozí zemi např. na Švédsko, protože MPEG-4 tuner by jinak nefungoval. Je to pravda? Je potom nějaké riziko při zvolení jiné výchozí země než Česká republika? Díky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
ladeniepanasonic ak sa nemylim ma taku zvlastnost ze v menu ladenia alebo dokonca niekde ine skryte ma ze hdtv alebo nieco take a ked to zapnes (das ze povolit abo zapnut) musis preladit opat vsetky kanaly!!! je to cusne ale je to tak!svedsko a finsko sa pouziva LEN kvoli atkivacii DVBC!!! nedavaj to lebo ti nepojde dikaritika v epg a txt!! |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: multiplex 4v menu by malo byt nieco ako pridat HD kanaly a ono opat vsetko preladi ako pri prvom spusteni |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
LonginesDoufám,že se omluvíš ty.Já bydlím na smíchově a signál ok.Ale podle datumu registrace jsi tady asi největší odborník.A tvoje pinacle usb si strč za klobouk.Jinak to chytám na golden media 9080 combo nebo Golden 8060 pozemní box HD,antena log 2846...Tak čekám haure.....? |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: multiplex 4@batman - u mého panasonicu rovněž problém.Konkretně nenajde a neuloží TVP1 HD.V menu jsem nic o povolení nebo přidání HD nenašel.Udajně jen tovární nastavení a znovu naladit. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: multiplex 4Ak mozem poradit ked som si nevedel rady s tym DVB-T Mpeg2/4 v nastaveniacha krajiny som zadal poslednu polozku "ina krajina" a TV tuner sa stym vysporiadal a naladil vsetko korektne mame podobny problem na Slovensku STV1HD vysiela v Mpeg4. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
parizekkludne nasadi skylinku kysle citrony ak sa podari pokryt signalom dvb-t akukolvek cast uzemia ciech, pretoze to moze sposobit pokles potencionalnych zakaznikov skylinku. :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: multiplex 4bohus31, přesně tak R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: multiplex 4No to určitě, jeden (navíc nepovedenej) mux bude pro Skylink konkurence jako hrom, už se všichni ve Skylinku třesou, jak jim to mux 4 (kterej se nedá pomalu chytit ani při přímý viditelnosti na vysílač, viz dneska signál z Brna FN Bohunice, kterej se nějak vytratil i na tu přímou viditelnost) natře :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: multiplex 4Ale howno, akorát to všechno Pařízkovi trvá moc dlouho. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Panasonic 2009Mám Panasonic plazmu z roku 2009, mám nastavenou zemi Švédsko kvůli EPG, které je pak týdenní, při nastavení na Českou republiku bylo jen na jeden den, probíralo se to tehdy na netu. Všechny jazyky se pak musí nastavit na češtinu a ta se zobrazuje korektně i v EPG, jen je opruz s nastavením češtiny v teletextu, kde se musí nastavit zvlášť pro české znaky na východní Evropu ma každém kanálu.Oproti českému manuálu byla v menu ladění navíc položka ladění MPEG4, kterou jsem nepoužil a naladil jsem polské muxy bez obrazu. Když jsem pak použil položku ladění MPEG4, tak se smazaly všechny naladěné kanály, položka zmizla z menu a polské muxy jsou OK. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |