![]() |
|
Sat. přijímač s dvěma čtečkama IRZdravím, je u nás na trhu Sat. přijímač HD s dvěma čtečkami Irdeto? Chci použít kartu Skylink a Cslink (minimax,axn). Díval jsem se na netu ale našel jsem jednu čtečku a jeden slot. Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Sat. přijímač s dvěma čtečkama IRa není to jedno? obě platformy jak skylink nebo cs-link jsou pod 1 majitelem M77,která ojebává lidi.Kup FreeSat a budeš natom líp.AXNka máš v medium nabídce za cenu 199kč/měsíc.Postačí ti 1 karta v ICE.A ty jejich přijmače ti nikdo nenutí.Máš svůj,jedeš na svůj.Klidně i se starou čtečkou cryptoworks :) |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Sat. přijímač s dvěma čtečkama IRsouhlasim se Tomem.. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Sat. přijímač s dvěma čtečkama IRTo jo i to je volba, taky sem nad tím přemýšlel. Před 2 roky jsem měl UPC nabídka programů dostačující navíc je tam dětský nickeloden a MTVička.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanataky jsem měl upc,jenže pak přišel skylink a nasliboval vše bezplatně.Ted když udělali serpo se mi jejich služby nevyplatí.První karta 2000kč +sd mascom přijmač 2500kč + výměna 600kč + výměna přijmače hd+ 3500kč.Ted ještě serpo a ve finále kdybych měl UPC a svůj přijmač,tak jsem ušetřil spoustu peněz.Kartu ti oni propůjčí a aktivace za 1kč. 199kč zaplatíš měsíčně.Mají ted myslím akci jak nabízí po telefonu za 149kč/měsíc medium.Když to fakt propočítáme,v téhle chvíli je jediná rozumná volba UPC.Sice jsou to madaři,ale což.Lepší než od vychcánku z M77. UPC dodnes používá philipsy s cryptoworks šachtou.Zákazníkům poslali zadarmo ICE karty.Tohle skylink neudělal a naučtoval si hned 600kč za výměnu.Zkus popřemýšlet,jestli má fakt skylink ted smysl?Prodej kartu na aukru třeba za 8stovek a objednej si UPC a máš vyřešíno.A když něco UPC bude měnit,udělá ti to bezplatně. Jinak 60cm parabolu od UPC nechtěj,použij svoji.Od 80cm výše je signál na Thoru stabilní.Řekl bych i lepší než z Astry 3. |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Sat. přijímač s dvěma čtečkama IRDvě čtečky našich karet Ti splní Edision Argus VIP2 /jednotunerový nebo dvoutunerový/, pokud bys chtěl ještě navíc 2x slot na moduly takEdision Argus VIP. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
![]() |