![]() |
|
DIGI SofterPokial sa Vám ukáže výzva na aktualizáciu softweru vzdy juodmietnite..... |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: DIGI SofterNo daj potom vedieť či si nejaký pozitívny výsledok dosiahol |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
kostik123mne osobne je zdielanie proti srsti, tak isto odhovaram od toho aj tych, ktori sa ma na to pytaju, podla mna je to nelegalne aj na strane prijimatela, neviem ake su u nas zakony ale v zahranici tusim boli stihani aj "prijimatelia" |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE:DIGI SofterJá jsem zřejmě udělal taky blbost jako citrofan,ani jsem nevěděl,že se daly naladit jiné kanály. |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
digi -problemteraz som tam volal pracuju na poruche soft.lebo som si aktivoval asi pred 2.dnami a bola to chyba -teraz mi ostava cakat ci s tym nieco urobia... |
janodez
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: DIGI SofterNěkdo čeká už i měsíc , já tak myslím že v 2013 se dočkáme možná .Ale budou se jen moc seřadit programy podle sebe o další volný programy co jsi měl třeba druhý AXN atd. + další družice ZAPOMEN TO UŽ NEBUDE !!! :zombie: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |