![]() |
|
Nová karka vymenaZdravim,jsem opet zde s otazkou.Po vlozeni karty vyměna nejdou programy ani po 8 hodinach.vypnula jsem sat.z el.i kartu opet vytahla a opakovala a nic.Mam to na ct 1 a nic.Poradite a aco dal?Diky. ;P |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Nová karka vymenaJenomže bobánci, já nejsem prodejce a ani se k tomu nechystám :razz: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
bublajs proc jsi opet hulvat?Tady jsem neco rikal o refresi???? Trochu si to srovnej, nez zacnes nadavat sproste.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
sklapni kubickuto bude nejlepsi co muzes udelat, aby nebylo videt ze ses jeste ke vsemu korunovanej :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
LidaProsím Lidu o zveřejnění e-mailu, pošlu ti za mnou zveřejněné špatné info jeden měsíc multi na tvou kartu. Zbytku se též omlouvám za chybnou informaci. Nechal jsem se oblbnout operátorkou na Skylinku a nepřečetl si víc o kartě Výměna. Popel na mou hlavu. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
bublajs"...vse ostatni je mi jasne..." :) - no, neni ti toho jasneho vic, ale sebevedomi ti zjevne nikdy chybet nebude"...jak je mozny ze na tu kartu nejdou normal chidy kdyz je karta regnuta a neni za blokerem ?" :)) - copa jsme to objevili za novinku? Vzdyt Skylinku vse vzdycky chodi tak jak ma a refresh je zbytecny... :laughing: vsechno vime a najednou somrujeme info po forech? Ale prozradim ti jednu vec - v tomto konkretnim pripade by ten ostoutzeny refresh mel tu kartu zformatovat a hodit na ni "normalni" chidy ... (v opacnem pripade si oprav ten srot... :laughing: ) Pokud chces vedet PROC to tak je? napis patlalum do Irdeta PROC...? Nejdriv si ale zanalyzuj alespon JAK se veci maji nez se zacnes ptat proc... a zbytecne zverejnovat sve myslenkove pochody na forech... apropo - urcite nemam vsechno v maliku a nikdy jsem si na to nehral, vim ze toho vim jen velmi malo, je ovsem vidno, ze v urcitych vecech to na tebe staci... ;) navrhuju smir... uz me to neba, navic handrkovani a zverejnovani detailu na toto tema neprospiva nikomu... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
dobryyyR^ R^ R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
lancemyslim ze danou situaci nedokazes analyzovat ani ty. ja se s tebou hadat nehodlam.bohuzel si zadne z mych tvrzeni nedokazal rozporovat ani to ze refres je zbytecny a neni potreba (za normalnich okolnosti). takze at na to koukam jak na to koukam, nikam to nevede. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Nová karka vymenapf09---nevim co si mám myslet... :O |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Nová karka vymenaLido,pokud mas Topfielda 6000 CR a budes v nem pouzivat kartu ICE Skylink,tak se musi prehrat do pristroje novy sw 1.00.86,ktery je pro tyto karty urcen a vse maka bezvadne. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
pf09---nevim co si mám myslet..Nóóó že Ťa pozýva na rande. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
lidažádný rande :-) jen to že jsem ze sebe udělal vola a připravil tě tou registrací o 20ti denní promo. Nejen tebe ale i sebe a mou máti. Když jsem totiž dělal já výměnu, taky mi nenaběhly zápisy na novou kartu, tak jsem zavolal na Skylink a baba mi sdělila, že musím provést výměnu. Tak jsem ji provedl... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
kuba, bublajs, lanceMohli byste prosím v jednom příspěvku spadnou o 2-3 levely níž a napsat, v čem je u ICE "problém" (resp. s čím Irdeto u ICE nepočítalo, co se jim "nepovedlo"), aby tomu rozuměli i normální smrtelníci? :-) Mé znalosti o ICE končí u toho, že ačkoli je založena na Irdeto Pi-Sys, tak se na venek dokáže tvářit i jako Cryptoworks a předpokládám se vším, co CW obnáší. Takže Skylink může odstavit CW a čisté CW příjímače díky ICE jedou dál ve starém režimu. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |