![]() |
|
Podvod sa vysetrujeKto vie ako postupuje preverovanie podvodu,ktory na zakaznikoch spachala spolocnost Sky Link v suvislosti so servisnym poplatkom a kartami vymena ? |
janmar
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 58 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
taky oprava....přijde,tak mně k životu stačí....(jinak ty hovorový výrazy jsem napsal schválně,ale pravopisný chyby nesnáším). |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeNiejake velke znalosti o eu sude nemam a urcite tam nikto zalobu nepoda. A samozrejme som nemyslel zalobu na M77&skylink-to by hned zmietli zo stola,ale skôr na nase organy za necinnost-obchodnu inspekciu,radu pre tv vysielanie a retransmisiu,pripadne protimonopolny urad. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujepitomec - "Já ti ty prachy klidně pošlu, ale rád bych věděl, co mně za ně budeš poskytovat? Jestli přes 20 TV programů, vč. několika HD, tak se jistě hned domluvíme"Takze ja ti za to poskytnem 20 programov len vtedy, ak mi za to 19 z nich zaplati (aj Skylinku za to platia) a to este budes musiet ale priplatit 66€ za pristup (kartu) + 24€ za to ze ti ten pristup zmenim a este si musis kupit len prijimac oznaceny BillySK READY!!! :) Ale moze sa stat ze ti to pojde len do konca roka, tam zmenim system a budes si mozno musiet kupovat dalsi pristup |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujePekne ste to popísali,vidím ze ešte zatiaľ platí,že kto najhlasnejšie kričí ešte nie je väčšina a nemá automaticky pravdu !Ale asi naozaj problém je aj to, že montažnici nemaju nejaku svoju organizáciu, ktorá by ich zastupovala nie? Takto každý v podstate kope za seba a nemá možnosť povedať, že zastupuje nejakú skupinu občanov okrem seba.Aj ked táto záležitosť skôr môže vyhrotiť spor medzi zákazníkom a kým? To je tá otázka na jeseň........niekto pochpí čo je za tým, niekto nie a bude krik u montážnikov,predajcov.Bude to zaujímavé sledovať ako sa hovorí, kde sa dvaja hádajú,tam sa tretí smeje - je to smutné... Rv ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeUž vidím montážníky, jak si ze svého platí nějakou organizaci/komoru, která by je zastupovala :laughing:Ostatně v čem by je měla zastupovat? Ještě že nemáme komoru popelářů apod. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeVo vsetkom o com nariekaju po forach.....ak teda je o com.Ale samozrejme to nic nestoji...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeBillysk: Máš sice hezkou představu, stejně jako spousta dalších jedinců, ale bohužel ani jeden člověk zatím nedoložil nějakej dokument ze kterýho plyne, že si TV stanice platí vysílání ze svýho a nejde to k tíži Skylinku (např. vysílání Novy). Takže zatím je tvoje tvrzení pouze JPP :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeBillysk: kolikrát už jsi musel platit (prosím konkrétně) za nějakou výměnu při změně kódovacího systému u Skylinku? Jiné přijímače než Skylink Ready nefungují? Myslíš, že by měl Skylink ručit za funkčnost všech šrotů, co se zde objevují, včetně vykutálených majitelů s EMU, blockery apod.? |
KamilZ
![]() |
|
RE: Podvod sa vysetrujeJeště doplním - už jsi viděl, aby Irdeto certifikovalo nějakou UNI čtečku? |
KamilZ
![]() |
|
RE:Pod...Skylink lidem nové karty věnoval zadarmo, nebo si je nechal zaplatit? Pokud je teda řeč o vyšších nákladech v souvislosti s přechodem na jiný systém kódování? Ať tak, nebo onak, nevím, proč jsem za novou kartu Irdeto zaplatil 2 talíře. Je jasné, že 29 korunami to neskončí, protože náklady porostou v souvislosti se "zkvalitňováním služeb".No a jsem zvědav, jak to bude s rušením oněch karet - uložení do šuplíku je sice dobrý nápad, ale to mě nezbaví oné povinnosti platit servisní poplatek a bude na mně vymáhán. |
KupecSamo
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
samonetaraj. ked kartu vyhodis...nemusis platit ziaden servisny poplatok..kludne si ju nechaj v prijimaci budes mat tmu ale platit nemusis..platis len ked chces pozerat . ci uz serpo alebo rusakom...kazdemu co mu vyhovuje..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
![]() |