Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

CANAL SAT FRANCE

Ktoré programy majú ísť na Arive 200 zo softom 2.18B patch. Majú ísť aj HD kanály?

jazava
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CANAL SAT FRANCE

v keyi 08 nerozjedes ani jeden hd kanal a key0C ti v arive nepojede... :)

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

...jinak par programu jede s tim key08 tady :) 11739 11778 11973 ... vsechny 27500 Vertical :)

Zdravím Vás!

bobo2

Bobo dík za info.Ešte poraď aký soft na HD CANALSAT!

jazava

to jazava

Máš HD přijímač, parabola a ostatní satelitní HW taky něco stojí.... předpokládám, že na tom hledíš na veliké Full HD televizi přes 5.1 zvukový aparát... to fakt nemáš 8USD/ měsíčně za kvalitní sharing (když už chceš řešit nelegální příjem) a budeš lovit 3x týdně klíče, aby Ti náhodou pár hodin šel nějaký program??? Nechápu......

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Nemáme Rv Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

par HD mozes pozerat v TNTSAT

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Eno ktoré transpordéry.

jazava

http://www.dvbsupport.net/paytvpackages.html#tntsat

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam

RE: hotovyrad

Ja nechapem Teba.Kluce lovim pre moju zabavu a malokedy pozeram co sa mi podari rozbehat, preto som si kupil tu hracku na hranie a vykaslal sa na UPC kabel. ;)

hajnalka
Registrace: 5/2010

to hajnalka

ale ale..... nechte toho, že lovíte EMU klíče pro zábavu, nebo jak zde pár pokrytců napsalo pro "studijní účely".... Fakt nemám rád lidi, kteří jsou "papežštějši, než Papež"..... upřímně....

hotovyrad

Nojo, volakomu sa tazko vysvetluje aky je rozdiel medzi kablovku a orbitom.......uprimne.
Kablovka=nuda.
Orbit=zabava.

hajnalka

to hajnalka

OK, jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo.... ale drtivá většina lidí si koupí A/V aparát za šestimístné cifry a když už nechtějí platit drahý služby Skylinku, tak nemají ani zlomek na share, někteří (nevhodné slovo)i dokonce těch pár drobných za sdílení vydají ale pak koumají, jak ještě to skoro zadarmo sdílení re-sharovat dál!!! A to je musíš uznat demence.... A o těch blbcích, kteří loví EMU keys (OK, můžeš být výjimka) aby jim semtam hrála pár minut nějaká stanice, o těch jsem už mluvil, jsou k smíchu..... ale je to každého boj, pozítří začíná Wimlbedon, to zas bude otázek "kde hraje tenista X".... Moje odpověď? Kdo je připraven, ten není překvapen :-)

hotovyrad

K tomu orbitu: som na in. dochodku(operacia chrbtice) a premna je ten orbit na skratenie dlhej chvile a nudy.

hajnalka

to hajnalka

jasně, jak rikam, muzues byt vyjimka a uznavam, ze je to pekna hracka, ale 90 procent ostatnich je spise tech skrbliku.... at se dari

hotovyrad

OK. Prajem Ti pekny den.

hajnalka

RE: CANAL SAT FRANCE par HD mozes pozerat v TNTSAT

ENO ešte poraď kde mám tie kľúče na TNT vkladať.Čo dal BOBO to ide Canalsat 11739 11778 11973 ... ale ako na TNT HD o ktoré my hlavne ide! Vďaka!

jazava

hotovyrad

Neboj sa,takych vynimiek je vela, nie kazdy ma priority sadnut k tv a cumiet do bedne. Ja sa tiez rad hram okolo tv vysielania(pozemneho aj satelitneho),ale to posledne (konecne sledovanie tv mna nezaujima-maximalne pre rodinu). Napriklad dost casu som venoval niektorym kanalom v biss,co nie su bezne v softcamoch,potom nieco v irdeto2(ani si nespomeniem co) v mgcamd 1.38...A nikdy som to nesledoval. Doma som tiez rozbehal dvbt,co v mojich prijmovych podmienkach je dost narocne a vôbec dvbt nepouzivam. Mam zapojene 2 stb a druhy bezi fakt vynimocne-mozno raz v mesiaci,na hlavnom mam motor a co myslis,ako casto otaca-mozno raz v mesiaci,ked narychlo prebehnem orbit, inac stoji...
A urcite je ludi s podobnym zmyslanim okolo tv vela. Hajnalka nie je sam.

Kasr
Registrace: 8/2008

to Kasr

Já to vidím právě naopak.... zajistím se s příjmem zahraničních stanic jinak púrávě proto, abych u toho neseděl pořád - což fakt nedělám, drtivou většinu života trávím na kole nebo motorce - ale když už něco na orbitu běží (v drtivé většině jde o sport) tak se nemusím ptát "kde to naladím" ale jen zmáčknu čudlík.... ale samozřejmě ty Tvé a Hajnalkovy pohnutky chápu, kdysi jsem byl radioamatér, což je v principu totéž.....

hotovyrad

paralela se Skylinkem....

Nabízí se srovnání slaboduchých témat zde.... "Skajlink a poplatky, Podvod se vyšetřuje, ČOI vyšetřuje Skajlink..... a dalších minimálně sto dalších témat o ho*ne, které nic neřeší".... taky jsem mohl nadávat, ale zařídím se jinak... každý máme své preference, ve své podstatě jak se říká.... Voják se stará, voják má....

hotovyrad

@ hotovyrad

Úplne s tebou súhlasím, je to všetko len mlátenie prázdnej slamy. A počuj, to s tou poznámkou na konci myslíš úplne vážne? Pravda si ty tiež nekoncesionár ako mnoho ďalších, čo využili dieru v zákone? :laughing:

PeMa
Registrace: 2/2011

hotovyrad....mohl by jsi se mě ozvat na mail? Díky...live97@seznam.cz

afti
Registrace: 1/2006

to PeMa

Já koncesionářské poplatky platím, dokonce i CS Link kartu mám - v základu samozřejmě, a tři roky jsem si legálně platil Platformu, ale u zbytku jak říkáš.... využil jsem díru nejen v zákoně, ale i na trhu :-) Když na to přijde, sdílení je stejná prasárna jako virtuální mobilní operátoři, takže někdy se mi pokrytectví zdejších mravokárců (kteří samozřejmě mají doma všechen soft legální, nikdy neudělali někomu melouch bez dokladu, neošidili DPH, nemají modofikovanou ROM v telefonu, nemají Dreambox klon - což je vše na úrovni přijímat sharing atd....) opravdu zajídá....

hotovyrad

@ hotovyrad

No vidíš, musím ti vyjadriť kompliment za tvoju chytrosť a nebojácnosť. Konečne sa tu našiel niekto chytrý a rozumný, čo vie legálne získať viac ako denne vyplakávať za jedným eurom mesačne. R^

PeMa
Registrace: 2/2011

to PeMa

jakože po právní stránce je klientství sdílečů fakt legální..... problém má jeho poskytovatel.... Analogie s koupí auta... pokud koupíš kradený vůz, tak Ti je možná vezmou, ale trestně odpovědný rozhodně nejsi....

hotovyrad

ale hosi, nejak jste se rozsoupli, sharing a legalne ? :))) srovnavat sharingove servery s virtualnimi mob.operatory - to myslite vazne? :bigeyes: nebojacnost mozna ale o chytrosti to zrovna nesvedci... sorry - virt. opreatori funguji na zaklade zakona... pouzivejte trochu mozeq

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra