Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

CANAL SAT FRANCE

Ktoré programy majú ísť na Arive 200 zo softom 2.18B patch. Majú ísť aj HD kanály?

jazava
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

to jazava

nie su dolezite kluce ale ci SW podporuje emu pre Via3.0 (TNTSAT) , mtv-cka z CSAT su len Via2.6

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@ hotovyrad

Presne tak ako hovoríš, a preto všetka česť takýmto ako si ty. Ja som zase získal kartu výmena zadarmo. :)))

PeMa
Registrace: 2/2011

@ lance

Sharing samozrejme nie je legálny, ale právne postihnuteľný je poskytovateľ a nie odberateľ.

PeMa
Registrace: 2/2011

RE: CANAL SAT FRANCE

Toto vyšlo před rokem:
Policejní akce odhalila na Kypru rozsáhlý případ pirátství placené televize. 49letý muž na Kypru nabízel ilegální přístup k placeným službám BFBS, BSkyB a Nova Hellas prostřednictvím sdílení karet. Policie hledá druhého podezřelého. Servery, počítače a související zařízení byly zajištěny pro soudní vyšetřování.

Pirát je obviněn z nelegálního poskytování pay-tv pro 1400 klientů z Kypru a z celé Evropy v období od října 2010 do května 2011, kdy na předplatným vydělal minimálně 100 tisíc eur.

První muž nabízel přístup k pay-tv kanálům a druhý podezřelý založil síť pěti serverů, na které se připojovali jednotliví zákazníci.

Jedná se o největší případ pirátství v placené televize ve sdílení karet (card sharing) s ohledem na škodlivý potenciál pěti robustních serverů a největší případ na Kypru. Muž prodával předplatné na 3, 6 a 12 měsíců za částky 55, 89 a 155 eur.

Policie se zaměřili na vyšetřování z hlediska komerčního pirátství a nevyloučili, že i individuální klienti, kteří si pořídili nelegální přístup k pay-tv, se mohou obádat důsledků: právních předpisů EU jako je směrnice o podmíněném přístupu a jiných ochranách jako jsou autorské zákony zakazující používání pirátských zařízení pro přístup k audiovizuálním službám jako je pay-tv.

AEPOC (European Association for the Protection of Encrypted Works and Services) a jejich členy sbírala informace o tomto případu čtyři měsíce.

Zdroj: AEPOC

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

to Antoš

Existuje něco, jako "dobrá víra" - takže "nákup" na profi stránkách s normálním nákupním košíkem, účtenka z naprosto košer služby, jaká bezesporu PayPal je a co mi mohou? Notabene hledání Keys pro EMU je evidentní pirátství, tady s dobrou vírou nepochodíš vůbec, takže jak říkám výše, nechme toho laciného pokrytectví.... je to směšné....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

hotovyrad

no smesne to je to mas pravdu ale spis to tve presvedceni ze bys uspel s dobrou virou kdyz si doma konfigurujes OSCAM na ruske lajny... :)) proste kdyby nekdo chtel tak te na poruseni zakona utahne, ne ze ne, druha vec je ze to nikdo delat nebude protoze jit po malych rybach (userech) nema zadnou cenu a nikdy se to nevyplati coz vsichni dobre vedi takze ve vysledku ano, muzes byt v klidu, pokud pouze sosas a nenabizis...

lance
Registrace: 10/2008

to lance

jaký je rozdíl mezi tím, když Ti z banky pošlou, nebo si na jejich stránkách vygeneruješ certifikát k netbance, nebo vygenerování cccam.cfg na webovkách sdílečů?? žádný a s šikovný právníkem, respektive s právníkem o chlup chytřejším, než hloupým z toho člověk vyvázne - a není to právě naopak? Po "malých rybách" alias klientech nejdou právě proto, že na ně nic nemaj? Upřímně...

Notabene jsou typové, kteří to nakonfigurují dálkově....

Ale jak říkám, je to jen o pokrytectví lidí, kteří se do sdílení opírají a sami samozřejmě nikdy nikomu nevypálili CD/DVD, mají všechnen SW v PC/mobilu legální, nikdy neudělali nikomu melouch bez dokladu, neošidili daňové přiznání, nejeli načerno, nemají modifikovanou ROM v mobilu, nekoupili slivovici z domácí palírny, nemají Dreambox klon a mnoho dalších případů, které jsou identické s tím být klientem sdílečů... a o to mi jde, o to nesmyslné pokrytectví....

hotovyrad

Ja tiez pre rodinu planujem share,mam uz vybraty server,ktory testujem uz druhy mesiac-pardon,co pisem za bludy:na nete som nasiel poskytovatela pay tv s dobrymi cenami.Co je to za poskytovatel,presnejsie virtualny operator mna vôbec nezaujima. Ved v cr tiez ziaden zakaznik sat prijmu od t-mobile nepreveroval jeho zmluvne vztahy so skylinkom.
A ze tam mam config-ved som si myslel,ze tak to ma byt,ked mi ho poskytli.

Kasr
Registrace: 8/2008

to Kasr

Souhlas.... :-)

hotovyrad

Prepacte ze to doslo tak daleko.
Od hotovyrada nechapem 2.veci.
1.)
Máš HD přijímač, parabola a ostatní satelitní HW taky něco stojí.... předpokládám, že na tom hledíš na veliké Full HD televizi přes 5.1 zvukový aparát... to fakt nemáš 8USD/ měsíčně za kvalitní sharing (když už chceš řešit nelegální příjem) a budeš lovit 3x týdně klíče, aby Ti náhodou pár hodin šel nějaký program??? Nechápu......

1.)Ked do volacoho investujem tak od toho volaco chcem.

2.)OK, jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo.... ale drtivá většina lidí si koupí A/V aparát za šestimístné cifry a když už nechtějí platit drahý služby Skylinku, tak nemají ani zlomek na share, někteří (nevhodné slovo)i dokonce těch pár drobných za sdílení vydají ale pak koumají, jak ještě to skoro zadarmo sdílení re-sharovat dál!!! A to je musíš uznat demence.... A o těch blbcích, kteří loví EMU keys (OK, můžeš být výjimka) aby jim semtam hrála pár minut nějaká stanice, o těch jsem už mluvil, jsou k smíchu..... ale je to každého boj, pozítří začíná Wimlbedon, to zas bude otázek "kde hraje tenista X".... Moje odpověď? Kdo je připraven, ten není překvapen :-)

2.) Kdo lovi EMU je podla Teba blbec hmmmm no neviem neviem.

hajnalka
Registrace: 5/2010

to hajnalka

ale dyt jsem napsal, ze jsou vyjimky (vcetne Tebe) kteri lovi klice pro radost, ale musis uznat ze jsou držgrešle, kteří to dělají proto, že ty dva doláče "nemaj" a těch je dle zoufalých příspěvků zde drtivá většina :-)

hotovyrad

RE:hotovyrad

Uznavam ze jsou držgrešle, ja mam 2.ICE karty a poplatok za 1. kartu 1.2EU ma nezabije ( a těch je dle zoufalých příspěvků zde drtivá většina asi 1965 prispevkov ktori ty dva doláče maju.)

pavino
Registrace: 5/2012

Ale chlapci přestaňte se dohadovat,radší koukejte,jede to vše včetně HD,a už tu nepište takové blbosti.
Jste jak naivní děti,někdo má to,druhý má toto,/jesti EMU,nebo sharing,nebo orig.kartu/vždyť je to jedno,hlavní je,že to šlape a komu to nešlape a píše jsem dotazy,tak se naučí vše tak,aby mu to šlapalo a je jedno jak,hlavně aby to jelo :))) :8) top je ten základ!!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to pavino

:-) souhlas..... ale dovolím si připomenout, Že jsou takové držgrešle, kteří i ten levný Sharing chtějí resharovat, a tohle je už na ránu :-)

hotovyrad

TO HERY

souhlas, jede mi VŠE, co chci v HD, dnes jsem už pohřbil Eurobird 9E a LNB posunul na sedmičku, protože všechny stanice, i HD, z Platformy už jsou v NTV+ na 36E.... Pravda, na sedmičce jsem z programů, které nemám jinde získal jen JEDEN kanál - Fox Sports... ale na devítce nebyl ani ten jeden, páč Penthousy jedou na 23, že ano :-)))

hotovyrad

hotovyrad

Máš pravdu!!!Dokonce na 36E se mi zdá kvalitnější příjem HD,ale já mám motor,takže jedu zatím vše i když vím,že na 9E to brzy asi nebude,ale valí tam navíc celý kabelkiosk,HELLO HD a Ti rusáci i když dobře a srovnatelně v HD s Canal NORDIC jsou OK.Nemusím o tolik přetáčet!! :8) 7E mám taky,hlavně PREMIER LIG v HD.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to hery

vole, to je rozdíl!!! Sport 1 HD a další fotbalové kanály s bitratem nad 15000.... NTV+ je TOP ruský provider... na devítce jsou ale programy z 13 a 19, nic moc nového tam není.... ale je otázkou kdo přijde po Platformě na jejich kapacitu

hotovyrad
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra