![]() |
|
skylink karta ice provedení SIM (vylamovací)Dotaz na skylink karta ice provedení SIM (vylamovací), existuje také skylink karta ice jako že není vylamovací ? díky za info |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
vylámaná kartaKdyž ji nevylomíš ty,tak zůstqane celá |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...Existuje a práve ju mám pred sebou a ešte nerozbalenú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
opravazůstane celá |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...tím nevylamovací jsem myslel že kolem čipu nejsou takové ty drážky |
jirka6090
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...Samo,že viem,ako si to myslel,už som písal,že existuje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...no mám dojem, že nejdřív byly výměny vylamovací, další várka karet vylamovací nebyla, na tu bylo ale hodně stížností, že se nedaj vylomit a od tý doby se zase prodávaj ty vylamovací. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...Prodávají se obě verze, ale imho nechápu komu vadí ta vylamovací, když ji ještě neodpanil? :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: skylink karta ice provedení SIM (vylamovac...Momentálne mám dve Skylink Standard ICE.Vylamovacia má číslo 4251...,tá druhá,ktorá nie je vylamovacia má číslo 4255...Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
díky za odpovědidíky za odpovědi |
jirka6090
![]() |
|
![]() |