Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Porovnání datového toku u HBO HD

včera jsem porovnával datový tok na HBO HD na Skylinku 23,5 st a UPC freesat 0,8 W.na Skylinku 4Mb/s na UPC 7Mb/s.Podotýkám že to bylo měřeno při stejných scénách.Může mi někdo vysvětlit proč to Skylink takto prasí.Zdroj mají oba provideři stejný,berou to z Amosu 4st.W ;P

DM800HD

jindradiv
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porovnání datového toku u HBO HD

@jupi staci ti to proto, zes nezkusil nic lepsiho... ;)

Katikakus
Registrace: 5/2011

"Ještě před půl rokem tady všichni Skylink opěvovali jaká je to jednička (a naopak freeSATu vesměs spílali) a dneska mu nemůžou přijít na jméno, to je fakt sranda

A čím to asi bude, to byste se měli sami ve Skylinku zamyslet.
Taky jsem chválil Skylink, když si to zasloužil. To snižování datového toku je už u HD programů alarmující.
Dnes jsem se díval na Matrix - nové německé HD - paráda, pak jsem problikal všechny německé HD a pak z rozmlsaným zrakem jsem přepnul na 23E- ČT4 HD, CT HD, PRIMA HD a Markiza HD a zděsil jsem se jaký šum a nekvalita.
Pak jsem pro zajímavost porovnal HBO HD od Skylinku a UPC a jednoznačně na oko lepší obraz od UPC.

To, jak Skylink ve stejné době navíc zavede "servisní poplatek" je opravdu "úsměvné".

Koudelka nám to zde krásně popsal.....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Tys tutově celou noc bumbal, že? :laughing: ČT1 HD se Skylinku týká jenom pokud jde o správu karet, u ČT4 HD jsou parametry streamu nastaveny dle požadavku ČT a Prima HD + Markíza HD je bonus od M77, za kterej můžeš bejt vděčnej, že aspoň je, protože jinak bys vejral na nativní SD :razz:

Pitomec
Registrace: 9/2011

@saxon

Ja to tvrdim jiz po zavedeni variabilniho dat, ze se na to neda divat...
Kde jsou ty casy, kdy vysilala jen CT. To byl obraz jak vino.

Hypnos
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra