![]() |
|
MUX 4 z KletěJiž to v č. budějovicich maká na vidličku. :))) |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: MUX 4 z KletěKleť na dohled vzdušnou čarou cca 4km,Č.Krumlov Mír mux 4 ani ťuk. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: MUX 4 z KletěVf vykon z rozhledny jde opravdu velký, ale co ty parametry signálu?? Už jste si to někdo měřil? Jestli budou vysílat a tímto výkonem z rozhledny, tak to je na zazalovani. Vždyť tam chodi lidi teste u antén!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
namtasto bude asi tím, že bydlíš v paneláku a společná anténa ti nepropustí k25 :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: MUX 4 z KletěJede to momentálně? Nemají zrovna výluku? Pořád se mi nedaří. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: MUX 4 z KletěUž jsem chytil 4 MUX. Je to na úrovni ORF K. 31. Bohužel pro málokoho (vyšší místa, pořádná anténa a volnější výhled). Takže nic Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
eemilBydlím sice v paneláku ,ale testoval jsem na sólo anténu,mux1-3 bez problému,ono to asi bude tím vysílačem na rozhledně a ne na stožáru a směr je na ČB. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
namtastak to je zajímavý, na plešivci to chytám bez problémů, tak se mi nechce věřit, že by to na míru nešlo :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |