Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jednoduchý konvertor v češtine

Včera som tu hľadal konvertor z 3GP do AVI alebo MP4. Poradili ste mi niekoľko druhov, no ani jeden z bezplatných konvertorov neprekonvertoroval celý súbor. Jeden len 20%, druhý o niečo viac, ďalší zo mňa ťahal peniaze. Existuje vôbec jeden bezplatný konvertor z 3GP do MP4 alebo aspoň do jednoduchého MPEG, ktorý je v češtine alebo v slovenčine, aby som sa ako laik v ňom vyznal?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jednoduchý konvertor v češtine

http://www.formatoz.com/

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ti poradia sra.ck.y, co zbytocne budu rekomprimovat subor(kvalita dole,procak musi pracovat). Neviem,ci avidemux otvori 3gp,ale asi ano a ten ti staci,pripadne super od erightsoft(tiez pozaskrtavat copy u audia a videa),pripadne mediacoder-tiez samozrejme copy. No je urcite ovela viac moznosti.

Kasr
Registrace: 8/2008

a nepoznáš uja gogla ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@karner

Veľmi jednoduchy aj pre nas dôchodcov je tento:Total Video Converter
stiahni si ho z torrentov
Prevod z napr. z 3GP do ASF,AVI,FLV,MP4,WMV ,MOV a pod.

Milan C

Cez uja Googla som skúšal 5 konvertorov a ani jeden mi nepreviedol celé video. Zistil som, že ak chcem celé, bolo treba zaplatiť - napr. u Fast Video Converteru. U Avidemuxu som nevedel čo zadať u audia a videa, lebo 3GP tam nebolo. Aj Cool 3GP TO MPEG a FS studio mi úplne nefungovalo. Preto hľadám overený konvertor v češtine.

Karner

Ale s tým čo som ti napísal, som robil aj robím video aj 60 min.minimálne.A úplne v pohode.Je to TVC 3.12 setup wizard...

Milan C

Karner je naozaj smola ked najdes nieco co nie je aj v cestine.Aj ten co som ti radil je v cz ako aj kopec inach,vykopavas otvorene dvere.Skusal si ho vobec?Ak ano co ti nebolo jasne?Napis poradim ti iny,ale najprv chcem vediet co ti neslo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Milanovi C

Total Video Converter mi nechcel viac ako 20% súboru skonvertorovať. Celý len za eurá. Alebo som niečo nevyplnil?

Karner

@Karner

Asi volačo si tam zle urobil, ťažko na dialku povedať. Ja s nim robim už dlho...a v pohode ako som písal.

Milan C

@Karner

však si včera psal,že už to máš a bez "kostiček"! Nechápu... Jinak já používám na vše Dvd Fab 8 full verzi a plná spokojenost... Zaplatˇ si také a máš to "doživotně"...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Karner

doživotní licence přijde cca 6t. (cca 300€) ale pak máš pokoj a update okamžité - včetně ochran dvd,Blue-ray - vše je v poho a vše jde.Konvertovat tam můžeš téměř vše... Mrkni a uvidíš-vyplatí se to!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Karner

U avidemuxu u audia a videa daj copy a format daj mp4. A ulozit nazov.mp4. Za chvilku hotovo.
Je vela sw na videa a kvalitnych a free,pripadne opensource. Na bezne prevody videa nic ine nepotrebujes.

Kasr

Išlo mi to bez kostkovania, ale len 20% objemu videa. Plná verzia za eurá. Teraz sa zaoberám s XMédia recode. Keby mi Liquere poradil, čo urobiť po stlačený Add Job, aby sa mi video zobrazilo vo folderi Videá.

Karner

karner

Ta nechapem,tolko energie a casu do toho davas a ide to velmi jednoducho.
Teraz som konvertoval asi 100 klipov pre syna stiahnutych z youtube vo flv do mp4 bez rekompresie cez mediacoder,u pc som stravil 5 minut,prisiel som asi po pol hodine a bolo hotovo(pre mobil-flv prehrava sw,zbytocne zatazuje procak a zerie baterku,mp4 dekoduje hw-xperia).

Kasr

To Kasr

Času mám dosť, keď niečo chcem urobiť. Inak u Avidemuxu som dal tiež copy, a napísal mi počítač "chybný audio stream". Preto som ho zmenil na mp3. Potom to zobral a stránka sa sama vypla. Kam sa prekonvertorovaná strana uložila, zatiaľ neviem.

Karner

Karner

Chod hore na moznosti a tam vo vlastnostiach si zmen na cestinu.
Das pridaj ulohu a potom enkodovat.Dole si navolis kam ma ulozit vystupny subor.No a tam kde mas formaty atd. si mozes nastavit co len chces ved to vidis.Mozes si dat aj predvoleny profil myslim Panasonic,Sony,Samsung atd.Dufam, ze to spojazdnis.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Kamer - samozrejme. Tyto programy nepoznaji "samr" a taky nektere jine audio-kodeky. Sice, nejnovejsi verze uz by mohli...

A pro ostatni, neni 3gp jako 3gp.

No, radit laikovi je slozite, kazdopadne novejsi vlc to umi. Tam uz jsou urcite znalosti nutne. A mediacoder, teda jeho nastaveni neni taky nejjednodussi pro laika.

Nejjednodussi bude ffmpeg a vytvorit script na definici remuxu. V tomto pripade budes muset prevest audio stopu na mp3/mp4.

wenk

Format Factory...

Raperko
Registrace: 4/2007

To Liquere
Ďakujem za podrobný návod - už mi to fičí. Neišlo to preto, lebo som nevedel, že mám stlačiť aj enkódovať.

Karner

karner

V prvom rade si stiahni mediainfo. U originalneho suboru(nahravka z mobilu) klikni pravym tlacidlom mysi a zvol mediainfo. Dozvies sa v akom kontaineri je videosubor,v com je kodovane audiota video.(inac toto dokazu aj niektore playery,akurat je menej informacii o subore).
Lebo v 3gp moze byt video v h263, alebo v h264 a audio v aac,alebo amr. A mp4 kontainer neviem,ci pozna amr zvuk,alebo h263 video.Ked nie,tak musis rekomprimovat. Napr pre zaciatok nastav v avidemuxe video-mpeg4 avc(x264),audio aac bez nastavenia dalsich parametrov,format mp4 a daj save a nazov.mp4. Potom,pre zvysenie kvality videa mozes konfigurovat koder,napr prepnes z quantizer na bitrate a nastavis dajme tomu 6000kb/s-cim vyssie cislo,vyssia kvalita... Ale najlepsie by to bolo bez rekompresie,pripadne rekomprimovat iba audio,ale to zavisi od original suboru-daj info z mediainfo.

Kasr

www.online-convert.com

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Konvertor

Tipard Total Media Platinum,Xilisoft Video Converter Ultimate
stiahnut na www.greatrussia.com nainstalovat a zadat serial
key,alebo cracknut,ok?