Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

mám zaplatit?

Dostal jsem složenku na platbu(servisní poplatek)ale na kartu cryptoworks kterou už nepoužívám, proto že jsem koupil sat.komplet +kartu skylink irdeto v akci.Tuto novou kartu jsem musel samozřejmě přihlásit.A používám ji více než rok.Nezná někdo postup jak to řešit? DÍK

kagar203
Registrace: 6/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

zdravím starý známý

no ty voe, tady to teda žije, mě nejvíce vadí na skylinku že ty jejich časopisy nechtějí hořet v kamnech ;P

poky1
Registrace: 7/2007

RE: mám zaplatit?

:laughing: :laughing: :laughing: R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to mas tak dnes sa falsuje uz aj poctivy papier :laughing: :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

poky1: Za hořlavej papír si budeš muset připlatit, bude to od září prémiovka :razz:

Pitomec
Registrace: 9/2011

"Do zapnutí surflocku, příp. párování karet "

tak toto sa sice moze stat, len a to mam dobru fantaziu si to v reali neviem ale vobec predstavit, nakolko si dovolim tvrdit ze extremne velke percento uzivatelov sluzby Skylink NEMA primace podporujuce parovanie kariet.. a nutit existujuceho zakaznika ku kupe, tak to uz chce slusnu analyzu ako to urobit v sulade s pravnym poriadkom CR,SR...

surflock: ak bude dodrzane vseobecne pravidlo, tak uzivatelia s dvojtunerovym primacom sa urcite nemusia obavat, a myslim ze i VU+ ultimo pri plnom osadeni cisto len zo sat tunermi bude stale v krasnej pohudce..

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra