Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

progresivní skylink????

Hoj....tak dnes mi poštou došel Skylink TV a u něj přibalená roční složenka na 348,Kč. Co k tomu dodat (kvalita nebo love?). :laughing: Rv

grower
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 104
Odpověď v diskusním vlákně

RE: progresivní skylink????

Ked teraz suhlasis neznamena,ze o 3 mesiace nemozes zrusit a ukoncit pouzivanie.To nie je dozivotne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

milanm

presne tak. skylinku je to asi jedno ze perspektivny zakaznik po tomto k nim nikdy nepride ..oni sa proste rozhodli podojit majitelov tych 2 milionov kariet...ten pristup je jasny..sme rukojemnici..toto neberiem. mne sa uz ta investicia splatila..a zariadim sa..ale ti co kupili karty len nedavno tych moze asi slak trafit... Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

skynet

Mozes si to najst aj sam na nete.Prikladam len vycuc pre vsetkych co si vycucali evri.:)

V členskom štáte EÚ Slovensko je štátnym jazykom slovenčina. Jej pravidlá vyplývajú okrem iného primárne z kodifikačných príručiek KSSJ a PSP a Morfológia slovenského jazyka, z ktorých vyplýva, že euro je slovo ohybné, stredného rodu, skloňované podľa štandardného vzoru mesto. Okrem toho má euro medzinárodnú skratku "EUR" podľa normy ISO, (nezáväznú) značku € a na Slovensku (nezáväznú) skratku Eur (o € a Eur pozri nižšie).

Z uvedeného vyplývajú tieto skutočnosti:
V slovenčine sú správne takéto použitia názvu/skratky/symbolu euro po číslovkách:
1 euro / 1 EUR / 1 € / 1 Eur - obdoba výrazu 1 koruna / 1 SKK / - / 1 Sk
2 (3,4) eurá / 2 EUR / 2 € / 2 Eur - obdoba výrazu 2 (3,4) koruny / 2 SKK / - / 2 Sk
5 (6...) eur / 5 EUR / 5 € / 5 Eur - obdoba výrazu 5 (6...) korún:/ 5 SKK / - / 5 Sk

Slovo euro (po číslovkách či samostatne) sa skloňuje takto:
jednotné číslo: euro (N) - eura (G) - euru (D) - euro (A) - eure (L) - eurom (I)
množné číslo: eurá (N) - eur (G) - eurám (D) - eurá (A) - eurách (L) - eurami (I)

Vyslovene nesprávne sú napríklad tvary:
5 eúr, 100 eúr (genitív množného čísla znie eur a nie eúr)
1 Euro, 2 Euro, 5 Euro (slovo euro sa píše s malým e a skloňuje sa; správne by mohlo byť 1/2/5 Eur, čo je ale len skratka)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tulen

A pro by je měl trefit šlak? Myslíš, že jsou všichni takoví negativisti jako ty? Že jsou všichni takoví katastrofičtí vizionáři jako ty?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zazobancom a nenazrancom ako SKY LINK sa vzdy mali.

janmar
Registrace: 11/2008

grower

bud rad ze se tak dobre o tebe staraji :laughing: to ja takove stesti nemam :crying:

image
Registrace: 10/2008

joscer

to iste nie su...ale nikdy sa im ta investicia nevrati..a ak si to spocitaju co ich vyjdu karty vymeny..servisne poplatky a pristroj s montazou tak za tie peniaze mohli mat upc full ponuku ... Rv

tulen

tulen

minule si písal ináč teraz zas ináč
ktebe sa nevyzná a pánboh :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

progresivní skylink????

Ahoj, tak tady máme také video.: http://www.youtube.com/watch?v=MbS7JJZkdAM Něco říkaj a praxe bude jiná od 1.9.2012. ( klamavá reklama ) To jenom informaci co zastávaj skylink - M77. Přeji hezký den, kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

jupi

minule som pisal ze mne sa uz investicia nastastie vratila..teraz pisem o tych ktori na skylink presli prilis neskoro aby sa im to mohlo vratit...

tulen

kutil

A tady jsou snad tací, co se zastávají Skylinku? Já je tu nevidím. Vidím tu dvě hlavní skupiny:
1. Ti co stále brblají, vyhoržují soudy a ČOI a ČTÚ a skutek utek.
2. Ti co komentují reálnou situaci střízlivým pohledem.
Zatím jsem tady v žádné diskuzi neviděl příspěvek kde by bylo napsáno něco ve stylu "ano správně, ta M77 to dělá správně, tak by se to mělo dělat, tak by se měli chovat vůči zákazníkům". Ale možná jsem nějaký přehlédl, přeci jen nestíhám číst všechno.

joscer

tulen

A jak je vlastně možno definovat pojem "návratnost satelitní techniky"?

joscer

joscer

Ahoj. No je opravdu vidět, že to tady nečteš stále a tak ti nějaké diskuze utekli. Ale to nevadí. To jsem tady dal, jako informativní připomínku. kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

joscer

velmi jednoducho. naprikald si vypocitas kolko by si plati za kablovku...mesacne..napriklad za 2 roky...a vypocitas si vstupnu investiciu do skylinku + vymeny kariet + servisny poplatok a vyjde ti ze si to preplatil...napr.

tulen

labudik radí pěkně, ale se divím, že při těch jeho právnických znalostech nezkusí sám podat stížnost :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

tulen

Já jsem to myslel jinak. Jak si návratnost vypočítá ten, co bydlí na vesnici, kde žádná kabelovka není? Především tam si lidé pořizovali sat.příjem protože naivně uvěřili reklamě "navždy bez poplatků".

joscer

Servisní poplatek

Dnes mi dorazil dopis od Skylinku se zavedením servisního polatku, což mě nadzvedlo a obratem jsem zaslal podnět na ČOI a ČTÚ. :fuming: Servisní poplatek hradit nehodlám, protože ho považuji za bezpracný zisk poskytovatele, nehledě na to, že v době, kdy jsem služby objednával, tak příjem neplacených kanálů byl garantován jako bezplatný. :bigeyes: Nejlepší by bylo založit někde na sociální síti profil, sehnat co nejvíce nespokojených zákazníku a podat hromadnou žalobu, protože tohle je do nebe volající arogance. :zombie:

vaclave
Registrace: 6/2012

Vaclave

Ohromné. Hned se mi bude líp dýchat.

polulin

joscer

ak niekto byva na dedine a nema tam kabel ani nic ine tak si navratnost nevyrata lebo nema inu moznost len satelit..jedie zeby skusal dvb t ale to chce silne nervy nahanat signal po lese :laughing:

tulen

Než byly HD programy v DVB-T tak jsem o tom ještě trochu přemýšlel, ale teď je hotovo, Skylink nenabízí nic navíc.

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

Servisní poplatek - for vaclave

Všichni tady diskutující přečetli jste si vůbec VOP Skylinku když jste rozbalili kartu?? Nikdy v podmínkach, pokud jste si je přečetli, není napsáno,že se jedná o programy bez případné platby :O Zejména si přečtěte část 2 - definice pojmů a část 3 - Podmínky pro poskytování služeb. Od samého začátku tento provider sledoval co nejvyšší zisk, což je v souladu s podnikatelskou činnosti a nikdo je nemůže za nějaký "servisní poplatek" pokutovat :)))
Přečtěte si VOP z r.2010: http://leteckaposta.cz/176581230
Provider vám všem dává možnost:
1. že si koupíte kartu výměna a v ceně karty budete 20 dní(do její registrace + 2 měsíce sledovat pay nabídku) + 24 měsíců tzv.neplacenou nabídku
2.Po 24 měsících si buď zaplatíte servisní poplatek, neb si kdykoli objednáte pay nabídku a v rámci toho sledujete i neplacené programy
3.budete sledovat volné programy ze satu i dvb-t

mini
Registrace: 7/2009

to vaclave

uz je vytvorena stranke kde sa spajaju nespokojny zakaznici a pripravuje sa spolocna zaloba staci ist na !!!www.solideurope.sk!!! a zistit si viac a priadat sa. Hlavne treba dat o tomto proteste a hromadnej zalobe na M77 grupe vediet cim viac ludom a tlacit tuto temu aj do TV, rozhlasu a na internet.....pravda zvitazi !!!

satfanusik
Registrace: 4/2007

tak som si otvoril casopis DVB-T a SAT a na strane 54 sa na mna este stale pricapeno usmieva dievocka s ovladacom v ruke, a ako prve citam "Ceske a slovenske programy zdarma" ... nuz ako sa vravi vtipkuje sa dalej, a vtipkovanie pokracuje "Spickova kvalita na celem uzemi CR" tak to asi na uzemi CR je kvalita vysielanych programov mj Filmbox ESPHD HBOHD v inej kvalite ako na uzemi SR, nakolko na uzemi SR je to slusne povedane slaby priemer...

esteze v dalsich dvoch veciach sa mi to javi ako fakt, Pestra nabidka volitelnych programov, Nejvice HDTV programu ...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: inzeruje samotna sluzba :)))

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Právní vzdělání mám nízké, ale předpokládám, že je třeba rozlišit:
- satelitní příjem bez poplatku
- programy bez poplatku

Zatím jsem všude viděl pouze slibované programy bez poplatku, nikoliv satelitní příjem(který společně s programy obsahuje i ten med kolem - kódování, infolinka atd)

Myslím, že na tomto to celé stojí a padá. Prostě si "právně" zpoplatnili ten med, nikoliv programy. Pokud nikdy neslibovali příjem bez poplatku, je to podle mě nenapadnutelné.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

satfanusik

Tak jsem ty stránky otevřel a musel jsem je za chvíli zavřít. Padal jsem totiž smíchy ze židle, když jsem se dočetl o omezování svobody projevu blokováním přístupu na parabola.cz.
Ten pán má fakt dost.

joscer
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 104

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra