Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Thomson 26HS5246C a Mux 4

Při automatickém ladění mi nenaskenuje programy z muxu 4, když je naladím po ručním zadaní frekvence tak se mi v seznamu stanic objeví jen HD programy a jejich SD verze zmizí.Před změnami muxu 4 jsem měl jak SD tak HD ČT 1 a Nova.Má někdo stejný nebo podobný problém?Díky za smysluplné názory. Ještě doplním že lokalitu příjmu je Praha Smíchov

Antonio20
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

co čekáš

od TV Thomson 26HS5246C ?,ale zas bylo to za málo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: TV Thomson 26HS5246C a Mux 4

Thomson už je minulost kdo si dnes koupí Thomson :laughing: dneska lety panasonic samsung ale raději si nekupuj Philips já jsem měl philips obraz nič moč ale za to zvuk měl fakt krásný na to ze to je Philips tak jsem nemusel pouštět hifi věz

nicolepcd
Registrace: 9/2011

RE: TV Thomson 26HS5246C a Mux 4

Díky za názory, chtěl jsem jen vědět proč to nyní zlobí když před změnou parametrů muxu 4 to jelo v pohodě ale teď jdou buď HD programy nebo SD

Antonio20
Registrace: 1/2009

stejna identifikace sluzby SD i HD

Pravdepodobnym duvodem je, ze SD programy v muxu 1 pouzivaji stejny SID jako HD programy v muxu 4. Neni to sice proti normam, i kdyz zvykem je pouzivat i jedinecne SID a na to bohuzel asi nektere TV spolehaji (pouzivaji jen SID). Tedy v tomto pripade je na vine vyrobce televizoru, protoze ten nerespektuje normy. Program ma byt jedinecne identifikovan pomoci kombinace SID, TSID a ONID.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra