Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Porucha karty ICE

Dobrý den, V listopadu 2011 jsem si pořídil kartu výměna - ICE. Začátkem června 2012 uprostřed filmu mi přestala pracovat, přijímač jí prakticky ani nevidí. Zkoušel jsem ji ve čtyřech jiných dekodérech, např. SMIT Irdeto, Smit Cryptoworks, Neotion Irdeto a pod,dále ve čtyřech různých přijímačích, ale vždy se stejným výsledkem - karta nepracuje. Chtěl bych se zeptat na následující: Vztahuje se na kartu nějaká záruka, nebo ne? Pokud ano mám ji uplatnit u prodejce, nebo přímo u Skylinku? Je možnost nějaké výměny, nebo ji mohu pouze zrušit? Prodejce mne vypklonkoval, ať to řeším se Skylinkem. Tam jsem poslal 12.6.2012 přes jejich formulář podobný dotaz. Obratem mi přidělili nějaké číslo, s tím, že na odpovědi se pracuje.
Dodneška mi neodpověděli, proto se ptám zde. Podotýkám, že obrácené zasunutí karty vylučuji. Při kontrole karty na stránkách Skylinku je karta aktivní.Děkuji za případné odpovědi.

Patrik
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porucha karty ICE

Vo všetkých zariadeniach, prijímače, moduly kartu vôbec nenačitalo, vôbec sa neprihlásila ???

skynett
Registrace: 8/2009

Skylink zavolat som zvedacý aky postup urobia.

loop12
Registrace: 7/2007

Zdravím, pošlete ji rovnou do Skylinku,je-li nefunkční ,dostanete novou.Měl jsem naprosto stejnou závadu u jednoho zákazníka.

mdsystem
Registrace: 10/2007

Tiež som tam poslal nefunkčnú kartu za pár dní bola naspäť nová.Môžeš priložiť kopiu o kúpe.

daryl
Registrace: 3/2010

Porucha karty ICE

To skynett: Ve všech zařízeních kartu nenačetlo. Bylo vidět, že něco je v dekodéru zastrčeného, ale k identifikaci karty nedošlo, ani k uvedení systému ve kterém pracuje.
Dále děkuji za odpvědi.

Patrik
Registrace: 2/2007

to je bonusova funkcia noveho systemu irdeto. nova sluzba. sice nic nedekoduje ale ani sa nemusite obavat zeby ju niekto zneuzil. :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Tulen co povies prve rano ked vstanes a pozres do zrkadla??? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

...mhm....sam sebe ci svojej zene? :laughing: :laughing:

tulen

To je jedno pochval sa .... :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

pre seba si poviem ked vstanem: "dokazal si to! " a ked sa mi este rano podari obut to je len hrdost :- :laughing:

tulen

Krize co ? :-/

liquere

krize su v pohode...ale dnes je uspech aj rano vstat a ist ro rachoty :laughing:

tulen

Vyreklamovat u prodejce.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra