![]() |
|
FM anténa Dipol 3/RZ BZdravím, nemá někdo rozměry pro výrobu této antény?-reflektor -zářič -direktor -jejich vzájemná vzdálenost Mám několik vyřazených antén ze kterých bych to rád poskládal. Konstrukci antény HB9CV pro VKV nepotřebuji. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: FM anténa Dipol 3/RZ BKup, nebo udělej "O" dipol, je dostačující, rozměry Ti zašlu. Ty maxi hrábě na CCIR jsem odmontoval. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: FM anténa Dipol 3/RZ Bhttp://www.cbradio.cz/doc/_Other/Anteny/PMR/HB9CV/4element.pdf:lookaround: |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: FM anténa Dipol 3/RZ BOtázkou je jak "O" dipol bude dostačující.Vysílače mám vzdáleny 20-50km na všechny směry a navíc z jedné strany jsem pod kopcem.Takže zatím příjem CRO1 jede na 100%.Ostatní stanice jsou otázkou počasí... avionik@centrum.cz Díky |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: FM anténa Dipol 3/RZ BInac 20 az 50 km u ccir nie je nic-niekedy som aj cez 100 km vzdialene vysielace prijimal na obycajny dipol v hornatej oblasti bez problemov. 20 az 50km chytam na kus drôtu.(samozrejme to plati iba v lokalitach.kde nie je preplnene ccir pasmo-inac je potrebna antena). |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
![]() |