![]() |
|
mux 4 - změna označení programů ČTČT se právě přejmenovaly na Czech TV1 HD a Czech TV Sports HD.Díky tomu nedochází u některých přístrojů při naladění muxu4 k odstranění SD programů ČT 1 a ČT4 Sport z muxu1Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTTo je vtip? :bigeyes: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTTo ti fakt někde dělalo?? To slyším prvně. Nejedná se náhodou o problém některých televizorů Sony?Těch podivností je v technické oblasti MUXu4 už nějak moc... Tady na jihu lezou z měřáku horší parametry u MUXu4, než u regionálního MUXu TVGimi, který vysílá z vysílačky u fotbalového hřiště TJ Sokol Včelná... Pařízkovi skupina ja parta na maliny... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re: .....Třeba Philipsy.A řekl bych všechny telky,které ti při příjmu více vysílačů načtou každý multiplex jen jednou.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTOK, těch TV je dost, která ti neuloží více MUXů se stejným ID, což je příklad MUX1 a MUX3, naopak vyjímku tvoří MUX2, kterej mám uložený v Panasonicu hned třikrát/K39, K41, K35/. Tebou popisovaný problém mi ale Panasonic nedělá.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTjenže to by se mělo řídit podle S_ID, ne podle názvu, ten může být jakýkoli. A rozlišovat S_ID by měl přístroj v jednotlivých muxech podle TS_ID. Pokud to přístroj matle dokopy a přepisuje, nedodržuje normu. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
re:..Jasně,ale tak jako tak,jsem rád,neboť bych nerad,až to vypnou,nebo s tím začnou šoupat,aby bylo hodně zákazníků bez ČT1,nebo ČT4.Dělá to jak můj Philips v pracovně,tak kámošův,sice jiný rok a řada,ale jak u nich naladíš mux 4(automat,nebo ručně,to je jedno),byl jsi okamžitě bez ČT1 a 4 z muxu 1 Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTjo to dělají i Sharpy, mně jen uniká, jestli¨se to změní změnou názvu. Já myslím, že ne, když S-ID je stejné. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTTo dělali i poláci když SID TVP 1 HD,TVP1 SD / TVP 2 HD,TVP 2 SD byli stejné ,dokud to tento tyden nezměnili.Ale u Philipsu to jde vyřešit naladit DVB-T na Německo,kde už se ani nenaladí analog PL,pro ladění Německo je vypnut. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTjo tenhle mux je fakt nějakej zvláštní, sílu mám furt poměrně stejnou, ale kvalita je jeden den téměř 100% a druhej den jen 50% a chybovost tam lítá jako kráva (měřák nevedu, tak se můžu řídit jen "teploměrama" a tím co mi vypisuje tv paňák) :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE.MUX4-je opravdu zvláštníJeden den obraz jako víno,druhý den ani nic! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
prepisovani CT1 a CT4 asi skonciloTo prepisovani CT1 a CT4 muzu potvrdit, udajne to dela Sharp, ja sam jsem videl to same u STB Technisat TeVeMaster T1, jinde ne.Zajimave je, ze v posledni verzi tabulek z dnesniho vecera zustaly SID stejne a zmenily se ty nazvy. Tato posledni verze uz programy neprepisuje. Osobne ale take neverim, ze klicem k vyreseni byly jine nazvy, i kdyz kdo vi. Tech zmen je tam tolik, ze se na to uz neda jednoduse prijit. Ruzne se tam pomichaly TSID v ruznych tabulkach a ted je tam 13 polozek tabulek NIT a vsechny jsou jako "current" coz si myslim ze taky neni korektni, ale neproveroval jsem to. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTtak v okamžiku změny v názvech programů to samozřejmě přestalo fungovat a nešlo to znovu naladit, teprve teď, se mi to podařilo naladit, ale obraz je nesledovatelný, neustále se rozpadá - což před tím nedělal |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTPo přejmenování pozic na TV Panasonic Viera (starší typ bez mpeg4) už mux4 nenaladím, ikdyž mám signál dobrý. Po zapojení settopboxu to na něm bez problému vyhledá... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTmáme asi stejnou TV, protože mám stejný problém. |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTJo tak u TV Sony to normálně fungovalo, včetně HD a dneska koukám, že u všech programů z muxu 4 to píše "zvolený program není dostupný". Nové přeskenování samozřejmě nepomáhá, programy to najde, uloží, ale nespustí. :zombie: Přitom na Panasonicu mi to funguje. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTto je ta jejich "nejmodernější technologie MUX4". Ještě na to ani nebyly vyrobeny přijímače :-) Hlavně, že se naváželi do Radiokomunikací, že mají techniku starou několik let. |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTEmile, vyraž se na Klet podivat, je tam den otevřených dveří...Vysilaci sal je otevře dokořán, klimatizace ve čtvrtek zkolabovala. Personál rozhledny připravuje oznámení na ČTU kvůli porušování norem o maximálních hodnotách EMZ v lokalitách s denním pohybem lidi. Rad jim s tím pomůžu, protože Parizkovo počínání je na kriminál!On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonjo v tomhe vedru by mě dřív klepla pepka, než bych tam došel. :))) Jinak taková exkurze na vysílači s možností vylézt na ten ochoz pod UHF by nebyla špatná. Bejt ten nástavec jako dřív se zábradlím, tak bych si troufnul i tam, to by byl výhled a né jako ta pidirozhledna. Jinak se divím, že to Pařízkovi vůbec ČTU povolil s tímto výkonem až 100kw a že ani Faktorovi to nevadí, pokud to porušuje nějaký normy. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTTady platí, že kde není žalobce, není ani soudce! Jak Faktor, tak i TO2 s Pařezem o porušování hygienických norem musí vědět, ale pokud se nikdo neozve, tak problém ofiko neexistuje! Běžná praxe v našich končinách! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTno tak jsem na tv panasonic dal aktualizovat seznam programů, aby se mi načetli nový názvy těch čt hd a už mi to žádnej program z muxu 4 nenajde :zombie: No to jsou (nevhodné slovo)i, takhle s(nevhodné slovo)nej mux :laughing: RvNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
nove nazvy CT1HD,CTSportHD,NovaHd,TVPohodaTak v Brne je nova verze nazvu, viz nadpis. Skenovani bez problemu. Podle toho jak maji tu NIT vysilanou bych predpokladal, ze to v Brne bude ok, ale jinde bude delat problemy.Jinak tem co to nejde bych doporucil smazani vsech programu nebo jinou inicializaci. Ty TV maji kolikrat problem spravne interpretovat zmenu identifikacnich tabulek mezi korektnimi verzemi. Jak to pak muze dopadnout pokud se (mozna) prechazi z jedne nekorektni do druhe nekorektni. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTNa Panasonicu nepomůže nic, ani tovární nastavení. Prostě signál je, kvalita je, ale hledá více než minutu a nakonec nic nenalezeno...jedná se o starší typ TX-26LXD70F ještě před změnou názvu našlo po opravě NIT do 5 sekund, předtím našlo taky ale tak po 20 sekundách, ale bez ct4 hd... což nevadilo, tv nemá mpeg4 |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
pecouno mě to na tom panasonicu fungovalo až do teď, včetně hd, ale jak jsem dal tu aktualizaci programů, tak původní předvolby zmizeli a chová se to jako u tebe :lookaround: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTPotvrzuji problém s naladěním programů MPX4 od včerejška. Chová se to úplně stejně, jak popisujete. TV nic nenaladí, čkoliv přijímaný signál má přímo "ukázkovou" kvalitu a TX - Ostrava, K63 je vzdálen 3km s přímou viditelností! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: mux 4 - změna označení programů ČTTak to je pěkné...Já nic nepřeladoval, naladěno mám od pondělí ještě se starými názvy a chodí to všechno OK. Nic přelaďovat nebudu. On Air!
|
Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |