Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

vu+ uno kvalita sd

planujem kupit tento sat. zaujimalo by ma aka je kvalita sd signalu zo 23.5 skylink. hd je vraj ok. mam philips 40plf 6606 poprosim o nejake to info. teraz mam stareho fergusona no a to sd je dost mizerne vdaka

magerle
Registrace: 6/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu+ uno kvalita sd

Ak by som mohol poradit, tak chod do VU+ Solo 2, ktore pride na trh asi v septembri/oktobri... Ak neponahlas, samozrejme.
https://www.parabola.cz/forum/topic-71574/

Osobne mam Uno (momentalne na Sony CRT 82 cm kvoli tomu, ze som mimo domu) a obraz sa mi paci a hodlam do neho dokupit Twin tuner akonahle sa objavi na trhu (7-8/2012).
Ak stanica nesetri na toku a nepustaju zaznam z mobilu, tak je to OK.
Ani to SD nie je na kazdej stanici rovnake a tak mnohe stanice predvadzaju mozaiku v 4:3 v zivom prenose!!!!!
Jednoznacne kupou akehokolvek VU+ Uno a vyssie neprerobis.
P.S.: ani ten najlepsi software ti z "mp3 @128 kbit/s" neurobi kvalitne "FLAC" :scared: . To iste je aj u sat SD vysielania.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

ako píše Sato, Vu + keď kúpiš neprerobíš, mám Vu + uno, a je to numero UNO R^ :))) :8) ;) , som rád že mám tento stroj.Asi nejaký pol rok ho už mám, a naprostá spokojnosť.Kvalita SD??? Koho už dnes zaujíma sd??? Pokiaľ nemusím, sd nepozerám. :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tami si este na VTI ? Alebo si zle pamatam ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jeden známy si kúpil VU+UNO a po týždni ho dal deckám do izby a do obýváku vrátil Octagon 918HD,pretože ako sa snažil obraz VU+Uno nastaviť, nikdy tam nemal taký ostrý obraz ako na starom Octagone. Ja som ten jeho VU+Uno mal doma a mne sa obraz zdal taký normálny, ako na DM800SE. IPBox9900 má lepší obraz ako VU+Uno.
PS. Aj tak by som si kúpil to UNO.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

rozdíl v obrazu je tak minimální, že to ani na první pohled není poznat, myšleno u těch kvalitnějších přijímačů. Horší je to u Arivy a spol, tam je ten sd opravdu o dost horší. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

obraz VU

Ono občas záleží na image. Co tam všechno nacpou a jak to mají defaultně nastaveno. Někdy je ve výchozích stavech obraz lepší/horší. Ale nic hrozného. Dá se to doladit v pluginu Rozšířené nastavení videa (Advanced Video ...). Býval to samostatný plugin, ovšem poslední trend skoro všech image je , nacpat vše rovnou do Enigmy. To pak záleží na schopnoustech autorů, jak to tam zapačekují a zdali to pak funguje stejně, jako samostaná verze. Druhá věc může být i vzájemná interakce s TV. HDMI výstup má +- nějaké parametry, a když se je v image nějak podaří nakopnout, nemusí to TV skousnout správně

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra