Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

přeregistrace karty skylink

Ahoj mám dotaz koupil jsem použitou kartu skylink poslal jsem na skylink žádost o přeregistraci včera mi napsali že kartu přeregistrovali ,ale když se přihlásim do svého učtu na stránkách skylink tak tu kartu tam nevidím ,mám tam jen ty co jsem tam měl dříve ,nevíte kde je chyba ? díky

jirka6090
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přeregistrace karty skylink

je víkend a nepíš na parabolu tu ťa každý zakompleksovaný baran zdrbe čo akože otravoješ a tak podobne.
ja na tieto stránky chodím len na pobavenie!!!!!!!!!!!

trativod
Registrace: 5/2012

jirka6090

Zkus si založit nový zákaznický účet potom tu kartu uvidíš , že je zaregistrovaná na Tebe. ;) R^

slapet
Registrace: 11/2007

No možno ju máš na druhom účte,aký problém je vygenerovať si meno a heslo?

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Slapet,už si ma predbehol.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

bud rad, ze ti ju preregistrovali, ja tam mam ziadost mesiac a stale nic.

satan
Registrace: 1/2006

letas

Ten stejnej problém jsem měl u CSlinku takže tady to bude obdobný. Zdravím pěknej večer. ;) R^

slapet
Registrace: 11/2007

aj preregistrovat kartu treba vediet. ak uz kartu mam, poziadam o priradenie karty k tomu uctu kde kartu uz mam. je to trochu blbe, ale nik nekontroluje duplicitu. poziadaj o priradenie k prvej karte, pekny vecer

quick123
Registrace: 12/2008

To: jirka6090

Staci ti kliknut na "Odpovedat" na mailu od skylinku co si dostal ako potvrdenie o preregistracii a poziadat ich o priradenie uz preregistrovanej karty na svoje prihlasovacie meno + heslo s uvedenim aspon jedej karty ktoru uz na nom mas.
Zvycajne do zopar dni ti pride dalsi mailik s potvrdenim zmeny a priradenim karty. Nastastie i ked M77 robi podrazy na nas zakaznikov, stale sa v tejto spolocnosti najdu ludia, ktori sa k nam, zakaznikom spravaju normalne a su ustretovi! Telefonny kontakt nevyuzivam a na vybavenie svojich veci pouzivam kontakt na velmi milu a ochotnu pani z tejto spolocnosti.
Osobne mam vsak celu M77 v pazi pre ich podrazy!

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

napsali mi

Přeregistrace Vaší karty ....... byla provedena dne 29.6.2012, pod č.zák.: ...., programová nabídka zůstala nezměněná.
a číslo zákazníka je správné ,tak proč dělat nový zák. učet

jirka6090
Registrace: 11/2008

Mají tam bordel.Včera mi přišla složenka na zaplacení servisního poplatku se složenkou na 348,-(částka na rok) na kartu, kterou jsem prodal a převedl dle jejich pokynů v září 2010.

Hansi1
Registrace: 12/2007

To: jirka6090

Presne takyto mail je zasielany ak je karta uz preregistrovana.... a je totalna hlupost vytvarat novy ucet ked uz jeden mas!
Urob iba ako som ti radil ja a "quick123". Kliknut "Odpovedat/Reply) a napisat zopar slusnych viet o pripojenie karty k uz existujucemu uctu. Radi ti to urobia.

U CS Linku je to to iste a staci mat ozaj iba jeden ucet a na nom viacero kariet. Clovek v tom potom nema taky bordel.

----------------------------------------------------------------------------------

sato
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra