![]() |
|
3E Biss atraktivní kanályhaleluja, zdravímprosím o radu jak správně zadat do hd opticum kody biss z pozice 3E,jedná se o řecké a cinema1+2 atd, na natu jsem našel hodně zadání ale nevim jak to kam zadat děkuji za rady R^ |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanályzadal jsem je tam pouze s frekvencí plus jeden řádek kodu a nic, pak jsem někde našel dva řádky 00 a 01 se stejnými čísly na řádkách plus tam jsou nějaké 01afblabla a to nevim kam zadat...,nebo má-li někdo zkušenost...:bomb: |
zori
![]() |
|
Atraktívne?A sú to arabské programy...Cinema 1 is a 24-hour Arabic movie channel on Orbit that presents a range of recent and classic films from all over the Arab world. Cinema 2 is a 24-hour Arabic movie channel on Orbit that is dedicated to the whole family. All films on this channel are carefully selected to ensure safe and pleasant viewing for all family members to enjoy. Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
marvalkeď je to zadara, tak nech sú aj uzbecké alebo eskimácke. :laughing: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanálymě jde chlapy hlavně o ty řecké na vyuku a mam rad ty jejich telenovely a jelikož mám rád badr 26 E tak bych se rád mrknul naexotiku,ale moc jste mi nepomohli vy eskimáci :laughing: :laughing: :bigeyes: |
zori
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanályradši to píšu i sem jelikož to tu je ošemetné a velmi srandovní:pokud chcete pomoct radši mi napište sms v jakem tvaru to mám zapsat do hd opticum, bohužel na chalupe neni internet díky a tel je 723 639 510 sedmdvatřišesttřidevětpětsetdeset |
zori
![]() |
|
zoritak jo, moc se omlouvám, stačilo napísať "řecké kanály".Slovo "Atraktívní" je pre 99,9% obyvateľstva v našich zemepisných šírkach trochu pritiahnuté za vlasy. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanálydokáže tedy někdo poradit jak zadat do emu bisss kody aby fungovalo vše výše zminované co je na 3E ? (jedná se o opticum HD x něco) |
zori
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanálybudu moc vděčný za rady pač si nevim rady, děkuji :bomb: |
zori
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanálypřijde mi trapné že musim topovat aby mi někdo poradil,ale asi mám smůlu nebo jsou všichni na dovolené....:-) |
zori
![]() |
|
RE: 3E Biss atraktivní kanályomlouvám se za toping, ale nevím si jinak rady,děkuji :scared: |
zori
![]() |
|
![]() |