, sekce: freeSAT by Skylink |
|
FreeSat UPCV balíčku programů freesat plus mě nejdou tyto 3 programy.Discovery Science,Discovery World a TLC.Ostatní jdou bez problému.Karta Cryptoworks.Neví někdo kde by mohla být chyba? |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
|
|
Discovery Science, Discovery World, TLC - OKNiektorým sa rozbehol PLUS s výnimkou Discovery s MEDIUMom. U mňa s PLUSkom všetky OK.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
RE: FreeSat UPCNo mám službu freesat medium karta,bez přijímače.Na lince mě řekli že by mě to mělo jít ale nejde. |
aries
|
|
Malo by to byť nejaké lákadlo?Lebo za normálnycho okolností by ti to v MEDIU ísť nemalo... Možno sa promo nevzťahuje na kanály Discovery Networks v PLUSe. Neviem...Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
RE: FreeSat UPCJasný,to já vím že by to v medium nejde.Ale ted maj na 14 dní akci balíček plus zadarmo a měli by jít všechny programy co tam jsou.Ale mimo těchto třech jde všechno.Proto mě to je divný. |
aries
|
|
RE: FreeSat UPCmě zase nejde ode dneška sport2,prý že nemám oprávnění sledovat tento program.Nevíte co s tím? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 886 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|