![]() |
|
Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= SkylinkuBaví Vás ještě koukat na reklamní tvář Skylinku? Jak je vůbec daná kolekce fotografií stará? Myslím, že by to chtělo už něco jiného, neokoukaného.Třeba spokojeného uživatele, jak ukazuje palec nahoru nad servisním poplatkem nebo nad častými výpadky, přelaďováním atd.? Mně osobně už se daná osoba na všech materiálech začíná pěkně protivit. Navíc, představte si, jak asi vypadá teď po letech :8) |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...čo by nie keby bola v plavkách ešte tak juj :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
ach jájMať tvoje problémy ...P.S. Tá modelka je stále mladá a atraktívna (minulý rok sa robil kalendár). |
filipmaxa
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...já bych bral nicole scherzinger ale plavkách by vypadala líp když je to dusno ;) |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...mně přijde, že už je s námi tak 10 let :-) |
rejča
![]() |
|
RE:Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Mě stačí Kalendář,třeba Červen je super...... :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Jo a červenec má na kalendáři plno ovladačů,včetně těch od "pirátských" strojů :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Teplo, coo? :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...tdealna tema na horučavu :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Jupi a co listopad v kalendáři, páči se ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Nebo zase Izéra :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...no možno za malí servisny poplatoček 14,40 eur by mohla aj poskytnuť trebars nejaku masáž na chrbáťik, šak to su v podstate tiež servysné služby zákazníkovy, ak kukám Skylink a bolí ma chrbát z gauča treba stím predca niečo spraviť. :))) Nicol by to isto zmákla na Jedničku. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...no listopad a prosinec celkem jdou :-) |
rejča
![]() |
|
Radšej ju...trtk...ako sa na ňu len pozerať, či ? |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...Na novu semetriku Skylynk nema Love: to by museli zvysit serv. poplatky na 2.4E. :laughing: :laughing: :laughing: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@rejčaNe deset ale pět let je tváří Skylinku. Je jí teprve 25 let, jak by podle tebe měla vypadat? |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...http://www.apsara.cz/models_detail.php?aid=7022 |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@Martin79naivně jsem si myslel, že používají stále stejnou kolekci fotek a že fotky vznikli dříve než před pěti lety... :-)Nicméně, je to stejně okoukané, pět let stejná baba. |
rejča
![]() |
|
rejčanovy kalendar uz bude so zrzkou, nederland, ma len drevaky na nohach, hore bez, len v ruke penazenku :))) |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...jelikož jsem chtěl od skylinku plachtu, tak sem se od obchoďáka dozvěděl, že mi jí teď neudělají, protože se kompletně předělává design a nikol tam prý už nebude, tak jsem zvědavý s čím přijdou :-) |
Squere
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...ved pisem, bude zrzka, uz nebude klopat ako nicol, tak otvorte uz oci, alebo lepsie penazenky! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Baví Vás ještě koukat na tvář =kočku= Skyl...to je hrozne, ked sa vam uz po piatich rokoch okuka modelka. aku sancu maju potom tie nase polovicky ze s nimi vydrzime patdesiat a viac rokov :laughing: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
![]() |