![]() |
|
DIGI problemvie mi niekto poradit co robit prosim vas?? ked chcem naladit frekvenciu 11,747 H 28.000...(filmbox,fishing and hunting) tak mi komplet vymaze vsetky programy a zostanu tam len tieto 2 ..samozrejme filmbox nefunguje zatial ale vraj by mal opät ist (nikto nevie samozrejme kedy klasika digi)...vzdy musim vsetko este raz automaticky vyhladat ale frekvenciu 11,747 H mi to nenajde lebo neni v predvolenych frekevnciach a musi sa rucne zadavat..a potom sa to vsetko zase opakuje... dik za odpoved..ano mam tam ten novy super softver,tam bude hlavna chyba zrejme, ale chcem len vediet ci je na to riesenie...dakujem:-/ |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: DIGI problemvypni to ze zásuvky pak dej Tovární nastavewní a znovu nalad . Pokud to nepomůže jsou dvě možnosti zavolat servis a do 2- 3 dnů máš nový přístroj a dává se i se starým SW . Nebo se tak někdy chová když odchází kondenzátory. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: DIGI problemAle tato frekvence je UPC. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: DIGI problemdocela mne to překvapilo, myslel jsem že tato platforma ( digi tv ) již zanikla....????? :laughing:DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: DIGI problemproboha, ty máš ještě DIGI TV ? |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
DIGI problema proč by neměl mít Digi? Je to jediná platforma, která nabízí sportovní program s kvalitní nabídkou zahraničního fotbalu a vůbec nabídka všech programů je nejlepší a kvalita obrazu srovnatelná s ostatními. Můžu porovnat - měl jsem UPC i CS Link a Digi vychází jednoznačně nejlépe, ostatní jsou jen vydřiduši, za hodně peněz málo muziky a ani HD není rozhodující. Těch pár programů co v něm vysílá nestojí za to do toho investovat. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: DIGI problemNěkdo to bere jako investici, někdo jako zábavu a potěšení. Takže mě opravdu nepřesvědčíš, proč bych měl na full hd placce čumět na mazanice.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: DIGI problemNajdou se i tací zoufalci co připojují na hd placky digi přes scart a ještě si to pochvalují ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DIGI problemmam aj skylink a mal som aj UPC a ziadny super luxus to neni v porovnani s digi...zas si nenahovarajme..dokonca v kombinacii s LED samsungom a tou hdmi redukciou som bol az prekvapeny zlepsenim kvality obrazu...ano mam bluray prehravac prepojeny priamo hdmi to je ine samozrejme ... len hovorim ze sa s tym da nieco robit tiez...jasne ze v tejto dobe uz mali mat davno prijmac s hdmi..ked uz insie nie, ale davat ovela viac penazi za par programov v HD od skylinku ktore su v konecnom dosledku len upscalingovane SD...nehovorim ze vsetky...standard HD je este daleko... ale sak nahovarat si ze mame super kvalitu so skylinkom alebo upc...je pekne vtipne tiez :-/ |
robert79
![]() |
|
RE: DIGI problemTak jestli 350 za cca 25HD programů oproti 260 za nula HD programů je "ovela viac penazi", tak to pro mě nemá smysl dále komentovat.Samozřejmě nepočítám výdaj na svůj HW. Ten pro mě ale nepředstavuje nějakou investici, ale výdaj za koníčka. Nejlepší poměr výkon cena má polské síto od Vietnamců. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemno dokud bude dostatek zoufalců, kteří jsou ochotni za ty digi mazanice platit a ještě si to pochvalovat, tak nemají rumuni důvod něco vylepšovat, to je jasná věc ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DIGI problemDigi TV je u nás skutečně špička,jelikož stále přibívají paraboly s jejich logem,s tím bohužel nic nenaděláte a bude jich stále přibívat,při politice ostatních providerů. :razz: :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: DIGI problemCenově určitě špičkou je, s tím musím souhlasit. Akorát jestli opravdu ještě přibývají, je to pro mne důvod spíše k pláči než radosti..Ale se stárnoucí populací se zhoršuje i průměrný zrak, takže tento faktor může "přebít" i poměr počtu moderních zobrazovačů ke starým :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemno tak u nás spíše ubývají a mají je převážně jenom cigoši ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DIGI problemMarné, asi jsou velcí patrioti..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemtych 25 HD programov myslis ako srandu dufam, lebo pocitat volno siritelne HD programy (nemecke)....do ponuky nasich operatorov je presne co tvrdim ja ...ciste nahovaranie si kvality za super cenu.. :-/ |
robert79
![]() |
|
RE: DIGI problemNo sorry je jich 22 když nepočítám HBO, které už není za 350,- ty srandoZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemJo a německé FTA vedle fakt nepočítám, takovou potupu by sis zase nezasloužil ;)Vůbec už nevzpomínám kvalitu aspoň ostatních základních SD přes svůj přijímač. Ale jak říkám, cenou tě neporazím a opakuji nejlevnější je polské síto. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemJeště jsem zapomněl na automotosport HD, ale to je jedno.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemno a teraz si sam pre seba spocitaj kolko ich ma ako taku kvalitu pozerania...fakt ze HD,a dostanes zase ine cislo nemyslim teraz ze zaratas do toho napriklad Novu a nejaky stary nemecky serial v 4:3 formate samozrejme, lebo to sa na tom super velkom full hd TV pozera perfektne tiez... hlavne ze to je hd ale ze to je 4:3...to uz nevadi.. :-/ |
robert79
![]() |
|
to zzaner..Jestli Digi paraboly přibývají, to nevím, ale co přibývá určitě, jsou telefonáty šťastných majitelů Digi, kteří po mě chtějí doladit jejich výtečné a přesné paraboly, ze kterých při sebemenším mráčku, nedej bože větru, neleze ani decibel signálu. O kvalitě parabol Digi víme svoje - dají se použít akorát jako podstavce pod květináče. Jejich držáky antén pak zaslouží cenu za inovativní řešení... :o) Legrace však nastává poté, co si po naladění řeknu o peníze. Za 3 stovky i s cestou 10km jsem ten nejhorší zloděj - vždyť ten pán, co jim to montoval, to udělal úplně zadarmo. A proč jste mu nezavolal, ptám se? No, víte, on mi řekl, že už s tím nemá nic společného..... A kvalita obrazu? CRT 53 cm max. Na hodně dobré plazmě PS50650b to při hokeji nedokázalo ani rozlišit puk od hokejisty. SD od Skylinku a nebo UPC přes HD mašinu přitom hraje jak víno.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: DIGI problem"Ako taka" kvalita pozerania je právě nejen díky možnosti svého přijímače diametrálně vyšší než u těchto programů z digi přes jejich přijímač. Vůbec mi přece nejde o to pitomé logo!Ale marné, přece jen 90 korun :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@DiaboltpJo ty držáky to je komedie :))) Ale hodně lidí si raději dokoupili lepší.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: DIGI problemja ani v jednom prispevku neobhajujem digi, to urcite nie,hovorim ze mam aj skylink a mal som upc.... dobre vies ze su tam ine trouble s HD , trhanie obrazu, posunuty zvuk proste furt nieco nove..neni to 100% ako by malo...ale asi sa zas dostavame k tomu ze co chces za tie peniaze viacej ...takze politka s digi je velmi podobna..a oklamat mozes vsetkych naokolo, ale seba neoklames nikdy...teda aspon mne to nejde.. |
robert79
![]() |
|
RE: DIGI problemmusí si nějak odůvodnit proč sleduje ty digi mazanice přes hdmi redukciu :laughing: , to je jasná věc :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DIGI problemNevím jak co ,kdo má,ale na CRT 70 obraz jako pohlednice,žena je 100% spokojená,ale mám to na 120cm parabole.Přece uživateli stačí jejich přijmač s kartou(poněvadž je to Bohužel spárované),což je škoda,ale jinak ten přijmač běží několik let bez poruchy,tak že zatím za 1!! :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |