![]() |
|
DIGI problemvie mi niekto poradit co robit prosim vas?? ked chcem naladit frekvenciu 11,747 H 28.000...(filmbox,fishing and hunting) tak mi komplet vymaze vsetky programy a zostanu tam len tieto 2 ..samozrejme filmbox nefunguje zatial ale vraj by mal opät ist (nikto nevie samozrejme kedy klasika digi)...vzdy musim vsetko este raz automaticky vyhladat ale frekvenciu 11,747 H mi to nenajde lebo neni v predvolenych frekevnciach a musi sa rucne zadavat..a potom sa to vsetko zase opakuje... dik za odpoved..ano mam tam ten novy super softver,tam bude hlavna chyba zrejme, ale chcem len vediet ci je na to riesenie...dakujem:-/ |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: DIGI problemano, optimální komponenty k digi jsou dvacet let stará tesla a video vhs ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DIGI problemjasne chlapce..ty si porovnaj nemecku ponuku alebo aku kolvekj inu.... nie ako u nas ten HD trapas..potom nieco hovor, lebo predpokladam ze EMU je tvoj velky kamarat aj tak :8) |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
RE: DIGI problemNehaň,žena má panáka.Ty staré TV šlapou,škoda je vyhodit a obraz je na tom pořád slušný!! :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Digi,Digi,Digi...Tak čtu ty vaše příspěvky a jsem z toho docela vedle. Mám taky digi už od začátku, mám svojí 105 parabolu, takže signál docela jde. To co mě dokázalo vytočit je jejich nový SW. Teď jsou všechny družice zabloklý a můžu se jít s natáčením a sledováním jiných družic tak akorát bodnout. To je to co mě na celým tom svinstvu nejvíce štve. Diktování na co se budeš dívat. Nezbyde neš koupit nový přijímač. Nebýt Ang. fotbalu, tak jim to hodím na hlavu. |
citrofan
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: DIGI problemTen SW se jim "povedl",ale mně díky tomu odpadá rovnání programů(je to dané"bohužel"a je to) :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: DIGI problemDIGI přestává být doménou sociálně slabých, protože ti měsíčně platí. Jak ukázala praxe posledních týdnů, tak "(nevhodné slovo)" jedou na Skylink a je pro ně drahé platit servisní poplatek 29 kč za základ. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: DIGI problemDVBT1 R^ :laughing: Dobrý 100 BODŮ To snad ne u Skylinku za špičkovou kvalitu programů nechtějí ani zaplatit 29 Kč , to musí tam být somráci a bezdomovci . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: DIGI problemZajimavé, ale když Digi valila v EMU, tak jste hleděli všichni a nikdo nic kromě kodů neřešil :8) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: DIGI problemPřesně tak, většina uživatelů neřeší nějaké SD nebo HD, ale hlavně za málo peněz co nejvíc programů a Digi má velkou výhodu v právech na PL a co je nejdůležitější, že zájemci o jejich programy nemusí investovat do přijímacího zařízení a předražených karet. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
DIGI problém není.Současných 69 programů za 260 Kč, skvělé dokumenty, výtečný sport.....nedejte na pomluvy t.vz. profesionálů. Obraz je více než přijatelný. Srovnatelný s CS Link. |
widmar
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: DIGI problemano dokumenty v HD jsou opravdu skvělé a sport v HD výtečný ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DIGI problemzase jsi mi zase rozesmál , ty snad musíš u TV sedět stále , když máš HD . Já na tvém místě bych ani na záchod nešel , co kdyby tobě ty pohyblívé obrázky v HD ukradli co potom . |
standa111
![]() |
|
Obraz je více než přijatelný. Srovnatelný s CS Linto fakt napíše "odborník " na obraz :laughing: :laughing: Leda tak po 15ti pivech.Porovnej datové toky a pak taky pouštěj ty svý moudra umělče. :-/ Ano za 260ká paráda ale já na mazanici nekoukám, to je lepší si zaplatit tuším 290 za multi či 360ká za kombi. R^ |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
widmar:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Prosím-napiš mi v čem je přijatelný s s cslinkem?I ten pitomý cslink má alespoň Hd program a nehledě že přešel do skylinku a tam je jaksi jiná liga,tam těch HD programů je jaksi více /viz víše/.Ale otázka je jestli ti něco jako HD vysílání něco říká. :laughing: :O A jestli ti stačí matla-patla obraz Rv :lookaround: tak je to tvůj problém a nekrm nás tady tvými názory že je něco srovnatelného-ty jsou tak 20let spátky ale jestli to někomu vyhovuje tak ať na to čumí. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: DIGI problemVšichni se tu ohánějí HD programi ano tak si je plate nikdo vám je nebere , ale proč je vás tak málo z 1 200 000 karet jen 8 % má HD balíčky , když je to nejlepší , jedinečný atd. , .Tak to asi nebude takový ryto.nebo je jen HD pro fanatiky co vysedávají u TV a ráno mají červený oči a chlubí se - tohle jsem nestihl , a tohle jsem nestihl musím dneska pokračovat atd. . Jé hejbá se to v HD Přejí hezký obraz hodně červených očí . :laughing: R^ |
standa111
![]() |
|
standa111tak lepsi cerveny oci nez motak v hlave z mazanice :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
standa111A u tebe se to "hejbá"?? :laughing: a já si klidně zaplatím 494ká za hodně "červené" oči. :laughing:Dívej se dál na mazanici a mysli si jak máš vynikajíci obraz :laughing: protože je to tvůj názor já píší zase svůj- taková mazanice by u mě nepřekročila prách-leda kdyby to bylo zadarmo a nějaký bonus k tomu a díval bych se na to možná akorát v na to v dílně!!O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: DIGI problemale zadarmo to jste DIGI TV hltali přes pštrosa .To jste byly zde chytrý .Jak vám to vypli tak jste nadávali . Ted zase nadáváte , že musíte platit 29 kč ser, poplatek . Jo ČEŠI VŠE ZADARMO A V HD . :zombie: |
standa111
![]() |
|
RE: DIGI problemJinak já platím taky přes 500 kč měsíčně jak DIGI TV i Skylink ale HD nechci i když na to mám . Já dávám přednost obsahu programu než kvalitě . :laughing: |
standa111
![]() |
|
standa111prosím :O osvětli mi "přednost obsahu programu než kvalitě"? :lookaround: Jaký je rozdíl když ne v kvalitě? :))) Jinak cos napsal nepotřebuje komentáře!Hlavně že tam něco běží :laughing: :laughing: že Rv,hlavně kvalitní program jaký?Mazanici pl?Kde obraz je jak v sedumdesátých letech při"pokusném barevném vysílání? To snad nemyslíš vážně!Ty asi jo tak si to mysli a teda HOFK :zombie: To je jako když si kdysi někdo koupil ruskej bt který se zapínal jističem a vážil 64kg a říkal či se chlubil že má doma bar.tv. :laughing: a barvy to vidělo z rychlíku a dali se "nastavit" tak že to bylo k blití-asi tak :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: DIGI problemtak ze Skylinku čerpám jen Sport5 , Autosport a eurosport HD , někdy i Diskovery . Digi tv - Digi sport ,AXN a Universal . Samořejmě Zprávy kde se dají i na DVB-T a je mi to jedno u jaký společnosti a v jakýkiliv kvalitě .Na ostatní programy ani nekoukám , cize mluvený mám vymazaný filmy opakují stále dokola atd. a koukám na TV tak 5-10 hod za týden není ani čas . R^ |
standa111
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |