![]() |
|
Problém s HD kanály na SkylinkuZdravím, od samého začátku mám problém s HD kanály na Skylinku (karta výměna). Při přepínání mezi kanály HD trvá asi půl minuty než HD program naskočí někdy nenaběhne vůbec a musí se celý přijímač restartovat. Normální kanály jsou bez problémů. Parabola je natočená správně. Jedná se o přijímač BENsat 350IR.Mám přístroj reklamovat nebo je třeba nahrát novej software? Má někdo podobnou zkušenost s tímto satelitním přijímačem? Děkuji. |
minfox
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Problém s HD kanály na SkylinkuA tu je prípad licencovaného irdeto prijímača prepnutie po 30sA vysmievana lacná Ariva s uni čitackou prepne do 2 sekúnd. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Problém s HD kanály na SkylinkuPřepnutí půl minuty není normální, asi bych ho reklamoval, případně chtěl nějaký jiný STB. Teď mám SKYTEC HD 110 IR, také s certifikovanou IR čtečkou a přepnutí HD programů je do 2 sekund. Arivu jsem měl před tím, přepínala sice rychle, ale měl jsem s ní značné problémy se stabilitou při nahrávání - každou chvilku zamrzla. Skytec mě zatím funguje naprosto spolehlivě. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Problém s HD kanály na SkylinkuJeště mě napadá - zkus si vypnout automatickou aktualizaci kanálů. Jestli náhodou při přepnutí třeba neskenuje transpondér. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
ZdenekMinn to by nemelo to dela automaticky v nejakou dobu or pri vypnuti prijmace tusim teda alespon |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Problém s HD kanály na Skylinkuja mam 102e hd prepinanie do 2sec a nemam snou ziadny problem ani pri nahravani z hd programov a to nahravam na 8gb usb kluc1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: Problém s HD kanály na SkylinkuDaj si Arivu 200 a si bez problémov! Pre bežného aj pre náročného uživateľa je to super mašinka! |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |