Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde a nejde skylink

Moc prosím odborníky o radu. 2.7. jsem zjistil, že mi nejdou programy na kartě skylink. Pouze FTA. U všech ostatních mi to hlásí zakódováno.
Uplně jsem vyplnul příjmač z elektriky, poslal reautorizaci, a nechal celou noc na CT1 a pořád nic. CT1 ale nemám na prog. č. 1.
CS link karta mi v příjímači funguje. Skylink karta nefunguje a ni v jiném příjimači.
Karta je IdetoICE registrovaná 4.1.2011

Děkuji moc za pomoc.

přijímač Ferguson Ariva 202E

novotnj
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde a nejde skylink

Máš tam patch nebo origo soft ?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

musíš povolit zápisy na kartu MENU-Systém TV-Handle emm-zap

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

patch

tak zkusím to EMM zapnout, mám to už dlouho vypnuté.

novotnj

Ked mu nejde ani v inom srote ? Ale zaklad je vediet co mam v boxe a co mam zakazane alebo povolene......... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Hlavne ze to mas zakazane, ale nevies na co to je ..... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

njn, tak jsem se zase dockal urazek. Vsechno co jsem chtel jsem si tom mojem srote rozchodil. Vsechno mi fungovalo tak jak jsem potreboval nebo chtel. Ted mam problem tak jsem poprosil o radu.
Omlouvam se za tohle tema a prosim admina at to cele smaze. Protoze to tady nema asi cenu pozadat o pomoc, kdyz si ja blb nevim rady.

novotnj

O pomoc bys mel predevsim pozadat toho, komu jsi dal koupi toho stroje vydelat. Kdyz uz teda nejsi schopen si o tom neco nastudovat sam.

polulin
Registrace: 10/2007

Kdo ví jestli to nebyl úmysl a ten známej ti to nenastavil schválně tak nebo sis stáhl nějaký setting na netu? Jestli od lososa tam to mas v návodu krásně popsané.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Zle sa na to pozeras, nikto ta neurazal.Beries veci moc osobne.Ruku na srdce,ked ti poradilli to vypnut a urobil si to ? Ked to nabehne budes vediet preco to nabehlo a co treba urobit aby si si v buducnosti poradil sam ? Mam skusenost (netvrdim ze aj ty), ale ludia namiesto aby poznali svoj stroj cakaju na druheho,na zazrak a nesnazia sa kolkokrat ani len navod precitat,aj ked toto je ina tema.Este raz nebrat osobne ! R^

liquere

ano mám to od lososa. Sám jsem si to tam nahrál sám si to nastavil. Sám jsem si to i vypnul. Bez problémů mi to jelo od posledního nahrátí půl roku v tomto nastaveni. Tak jsem nechapal proc ted nejde.

novotnj

Jasan no on to má losos v základu vypnuté je to funkce pro blokování zápisů takže ti nechodili nová oprávnění pro programy.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Tak díky moc. Zapnul jsem emm a udělal reautorizaci. A konečně se to rozjelo.
Moc děkuji za pomoc.

novotnj

Jak jsi dělal tu reatorizaci, mně to taky nejde a mám taky od lososa. Děkuji Ti předem za pomoc.

Satmen
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra