![]() |
|
Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man na Film+A to budou vysílat v malém 16:9 rámečku obehnaném kolem dokola černými okraji jako obvykle? :laughing: Ten slavnostní článek na Parabole má být tedy černý humor? Nebo má název filmu evokovat i technickou pokročilost realizace jeho televizní premiéry? |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...mhm..dam ti vediet ak sa mi to podari v tej machuli identifikovat :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Exklusivní premiéra...Mám se smát, nebo brečet? Exklusivní premiéra na SD kanálu se snad nejhorší obrazovou kvalitou na orbitu? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
2arimmerTo tady přece nikdo neřeší, tady si v Čechách, tak pokud Ti to vadí, tak si tu mazaninu roztáhni na celou obrazovku, anebo si prostě k televizi přisedni... :laughing: Ale nejjednodušší je určitě tento kanál prostě nesledovat... ;) ;PŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PetrTA nešlo by třeba, čistě náhodou, že by tento kanál už konečně přešel na vysílání 16:9? Třeba právě současně s touto slavnostní premiérou, to by bylo celkem stylové, přilákalo pozornost a určitě by ten film shlédlo víc diváků.. Já vím, je to reálné asi tak, jako že sem dneska přiletí UFO. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
a proč?Ten film žádné terno není, předtím byla jako CZE premiéra na Film+ v 2010 Bobule 2, což byl v mých očích nejbrakovější film historie české kinematohgrafie. Film+ je naprosto zbytečný kanál... Zrušit a datový tok rozpustit jinam, upřímně... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...problem je len v tom ze by velmi nebolo co rozpustat :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...obsah filmu i děj jako z české kotliny je jak vyšitý,mě se zamlouvá. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...arimmer: ANO! ROZTÁHNI A BUDEŠ SPOKOJENÝ. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...hotovyrad: Souhlasím |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Exkluzivní premiéra filmu Czech Made Man n...viděl jsem , a zázrak od toho nečekej :8)AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
![]() |