![]() |
|
Pomoc Ariva 200 comboPotrebujem pomoc... omylom som nahral nový firmware pre Arivu 210 do Arivy 200 a ta mi kľakla, je zablokovaná... len v strede obrazovky na TV mám červený ramček s nejakými číslami. na displeji Arivy su take čudne znaky ako činske.Skušal som cez Ariva Upgrdae 551 aale stále mi vypisuje hlásku: Initialize STB sdramis failed... |
poldo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 comboPokud nepomáhá RS232 tak je asi mrtvá nebo jestli má tahle ariva nějaký JTAG nevím.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 combotak tak kabel je posledni zachrana pokud nepomže tak jedině servis cena 500kč |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 combono stále mi vypisuje tuto hlášku , už som aj resteovalô PC , vyskušal som porty z programom Find Comp Port udáva, že portc com 1 je aktívný a funkčný... tak som zarobil... :( |
poldo
![]() |
|
re: Pomocešte by som sa chcel opýtať, neviete na ktorom fore by som našiel Lososa, je vraj odborník na Arivy-Fergusony... ďakujem... |
poldo
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 combonevim presne ale ja kdyz mne klekla ariva pri pokusech sem jeste tusim musel ty porty upravit na netu je urcite nekde navod z hlavy to uz nevim ale mel sem 200ku |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 combojinak LOSOS Bydli tady http://www.tvfreak.cz :))) |
tanabe
![]() |
|
Ariva 200 combona JTAG to podla mna neni - staci spravny soft a loader - urcita verzia ... pri klasika 200vke to slo toto ale nemem testnute... |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
re:tanabeDíky idem ho skusižť o radu |
poldo
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 comboza malo at se dari R^ |
tanabe
![]() |
|
myslel som Combo- 200vka ano R^ |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
poldo:Pozri tieto odkazy, tam sa o tom píše:http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/26682-Naladeni-Ferguson-Ariva-200-HD-2/page194 http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=127&sid=fe319d3018be87d65e9aaf462fa5ed0f |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 comboJá bych to viděl stejně jako "hodaa". Pokud to nejde přes kabel RS 232, budeš muset navštívit servis. Tady nic jiného asi nepomůže.Jedno blbé přehlédnutí v "náplni" a je starostí až nad hlavu. No držím palce, dej vědět, jak to nakonec dopadlo... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
re;marco37este skusim vecer na nul kabel dat redukciu USB a skusim s tymto portom, ak nie zajtra idem do seevisu.Jednal som aj s Lososom,ten tvrdi,ze robim daco zle,tak som 3x napisal poatup,takze nech este skusim port cez USB,tak uvidim,dam este dnes vecer vediet...som z toho normne na hlavu :O |
poldo
![]() |
|
re: marco37Tak nič z toho, stále tá istá hláška: Initialize STB sdramis failed... Tak som zarobil, zajtra šlapem do servisu....aj tak díky za podporu a nápady.... :crying: :crying: :crying: |
poldo
![]() |
|
re: všetkýmChlapy mám to, bol som vonku so psom a sused mi poradil nech zájdem na stranku Aerial , je to satrl. predjana so servisom, že tam videl na stránke downloaud, po jej otvorení su jednotlive satelity a k nim aj potrebne subory. A sa z toho poseriem, chyba bola proste v tom, že som to robil cez ArivuUpgrade551 alebo 3606a v tom bol problem, na ich strínke je subor:A100_ArivaUpgradea predstavte si hedn na prvý pokus sa to spojilo, stiahlo nový už správny sioft, ja som si prfedtým uložil dumpfile, takže saom to teraz dokončil s flaskouz a ide všetko v pohode.Bože som taký štastný, ďakujem Vám ešte raz za podporu...pekný večer :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^ :))) :razz: :8) |
poldo
![]() |
|
RE: Pomoc Ariva 200 comboTak vidíš, všechno nakonec dobře dopadlo...Raději už jen sleduj a moc neaktualizuj. Pozdrav a pohodový den ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |