Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

SLOVSAT pripravuje podanie na súd voči STV

Združenie SLOVSAT 25.6.2012 oslovilo všetky štátne orgány s cieľom zabrániť podvodom a chaosu v súvislosti s vysielaním STV a ďalších satelitných programov.

Stanovisko vedenia STV je alarmujúce a dokazuje, že ľudia platení z daní a koncesií občanov nemajú buď elementárne znalosti, alebo majú maximálnu snahu neobhajovať záujem občanov a teda STV.

Na základe týchto skutočností Združenie SLOVSAT pripravuje podanie na súd voči STV.

Žiadame občanov - koncesionárov o súčinnosť tým, že nám poskytnú dôkazové materiály.

Skontrolujte si zápisy na Vašej satelitnej karte.

Bežne sa stane, že odrazu Vám STV nefunguje.

Prečo ?

Na vine je ktosi, kto manipuluje s údajmi na Vašej karte.

Zápisy vyzerajú nasledovne viď. priložené obrázky.

Pokiaľ sú v ročných, alebo polročných intervaloch, majiteľ karty prakticky nemá problém.

Pokiaľ sú zápisy v špekulatívnych mesačných intervaloch, problémy sú časté.

Žiaľ, ak ste vlastníkom karty Irdeto, tam už je manipulácia dokonalá, o tom kto a kedy Vám blokuje prístup k PUBLIC TV sa už nedozviete.

Prečo?

Veríme, že na súde nám to všetkým objasnia zástupcovia STV.

Luteran
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
Odpověď v diskusním vlákně

Pán Koudelka my Vás ale k nám do Združenia...

Pán Koudelka, my Vás ale k nám do Združenia netlačíme nasilu. Opak je pravdou. Mali by sme veľký problém, ako by sme Vás odmietli, pokiaľ by ste sa chceli dobrovoľne prihlásiť. No ale to Vaše SERPO je niečo úplne iné. Chcete nám ho nanútiť a navyše ho ani nemôžeme prijať, nakoľko by sme tým popri Vás ešte aj my porušovali zákon. Takže najprv riešime STV a potom uvidíme, či vôbec dovtedy bude potrebné riešiť SERPO. Zrejme asi áno, uvidíme koľko ľudí sa prihlási.Zatiaľ sme jednotlivcom pomáhali iba pri osobných žiadostiach na vrátenie 14,4 eur. Pokiaľ to bude narastať, bude jednoduchšie podanie hromadnej žaloby. Vidíte, sme demokratickí, otvorení.

Luteran

RE: SLOVSAT pripravuje podanie na súd voči STV

Toto sa pekne vyvyja,za par hodin a uz sa hadate kto viac podvadza a kto ake karty odkial pasuje.......pani podnikatelia.......fuj ! Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

celé toto je vlákno je fuj oničom :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pan Luteran, ja ale ani nechci do Vaseho pochybneho zdruzeni, ja radsi budu platit SERPO Skylinku! Nuz i to je demokracie. Ale je videt, ze jste stejne neodpovedel na mou prvni otazku, ja vim byla ostra, tudiz se blbe odpovida. Ale opakuji koho tu zajima nejake STV, lide chteji komercni TV a navic z druhe zeme. Budete zalovat Novu nebo Primu a za co ??

Jen se pochlubte s tim Vasim tajnym tahem co nevedi ani pravnici techto televizi. No a pak se muzete rozpovidat o tom jak kdysi Vase firma dala k dispozici pro vsechny na Vas web REFERENCNI kod Skylinku, cimz jste zavazne porusili podminky partnera Skylinku.

koudelka
Registrace: 4/2009

luteran nepredavaj zakaznikom stare šroty a karty budu šlapat :laughing:

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

@medik

medik tak ty to musis urcite podporovat a zajiste vsechno vis, protoze neni to tak dlouho co jsi byl u glisnika peceny vareny a za tepla jsi bonzoval, aby ti samotnemu ksefty nestaly

rj45
Registrace: 6/2007

Pan Luteran-ohladom sat prijmu nepopieram vase zasluhy na slovensku. Jediny casopis svojho druhu na slovensku je tomu prikladom. Kupoval som kazde cislo.
Ale caste urazky a osocovania tu na parabole v poslednom obdobi vase zasluhy degraduju na nulu.

Kasr
Registrace: 8/2008

Pan Luteran

Podla mna žalujete nesprávu stranu, ale no OK, Ovšem aky to má zmysel, pustiť sa do vopred prehratého sporu, ale OK beriem to.

Podla danych zmluvičiek je Towercom zaviazany poskytovanie, tak nech Towercom vydá vlastné Kartičky na Svoj Prenajaty TP a sprístupní to zadara a nie cez svoju predanu značku Skylink.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Pán Koudelka, veď sa nám aspoň trocha predstavte..

Pán Koudelka, Vy to SERPO asi platiť nebudete, skôr možno počítať. To usudzujem podľa znalosti tej "obrovskej kauzy" zverejneného kódu. My sme ho zverejnili až vtedy, keď bol zverejnený inými firmami a ani teraz to nevidím ako nejaký problém. Množstvo ľudí naši technici navigovali a bez odmeny im cez telefóny vysvetľovali ako si majú nastaviť paraboly. Zopár ich použilo náš kód, po požiadaní Skylinkom sme ho zrušili a v čom Vy vidíte problém ? Veď dajte niečo k téme.
Pán Kasr, Vy viete viete uviesť aj konkrétne urážky a osočovania. Ak ich uvediete, rád sa ospravedlním. Mimochodom, na žiadne zásluhy si nepotrpím.

Luteran

Pán Pistok, Vy ste sa dobre navigovali...

Pán Pistok idete veľmi dobrým smerom a myslím si, že aj my. Predpokladám, že už ste asi pozorne čítali niektoré moje vyjadrenia. Po všetkých analýzach, ktoré sme urobili to vychádza tak, že spor s STV sa musí uskutočniť a už len jeho uskutočnením ho nemožno prehrať. Teraz to nemá význam viac rozoberať, niečo si musíme nechať aj pre súd.

Luteran

Pán Luterán, rád vás podporím v dobrej veci. Som len obyčajný užívateľ SAT príjmu, prvý máj síce už neslávim ale dane poctivo platím.
Štve ma, keď si ľudia kúpia SAT prijímač a potom nefunguje, mrzne, seká, nechodia hlášky, Hlavne ma štve keĎ im predajcovia natlačia napr. SD prijímač alebo CONAX čítačku, ako sa to stalo v mojej rodine a teraz to čo beží v MPEG4 im nejde.

Ja mám 4 roky digitálny SAT (predtým 15 rokov analog). Karty CRW som vymenil pred rokom za dve karty ICE a tieto bežia v pôvodných moduloch CI CRW. Takže ma to nestálo ani kačku.
Nikdy som nemal žiadny problém ani s balíkom gratis ani s tým čo si platím. Nábeh kariet po zaplatení balíka (to bolo napr.dnes ráno) je do 10 sekund od odoslania peňazí kreditnou kartou.
Kam to mám nahlásiť, napísať, udať?

Dagy2

sorry, nie HLAŠKY ale samozrejme ZÁPISY

Dagy2

@rj45

ty budes zaiste tenlufteranov tajny tromf - u nas sa hovori tomu fajka

@Lufteran
samozrejme ze zverejnenie referencneho kodu bol problem, pretoze tobolbonusovy systema akok tomu pride bezny malypredajca ked nejaky trulo ho vycapi na net. Kludne sem pastni nazov jednej firmy kde bol uverejneny a ja niekde hodim zachyteny obrazok ako si ho mal ty na webe az vsetci vedia kto tukeca a kto nie

medik
Registrace: 11/2011

Dagy 2 fajn, ste spokojný, budete aj potom...

Dagy 2 a keď ste si kupovali karty CRW, ako ste to celé vnímali vtedy a neskôr, keď ste si karty doplatili za ICE a teraz keď už viete o SERPO a ako to budete vnímať potom ? Viete, tu ide o vážnejšie veci. Tu je bod zlomu. Teraz už vôbec neide o dôveru. Tá sa stratila keď prišli chlapci s tým totálnym nezmyslom SERPO. Spôsob ako to celé podali odhalil podstatu dlhodobo pripravovanej kamuflácie. Jednoducho bol tu systém PUBLIC TV a ktosi k tomu nabalil PAY TV. To PAY TV mu nevyšlo a preto sa vymyslelo k PUBLIC TV SERPO v štýle hop alebo trop. SERPO v tej primitívnej podobe nemohlo prejsť a preto sa to asi celé bude musieť vrátiť k základu so všetkými plus a mínus.

Luteran

Pán Luterán, veď píšem, ICE ma nestálo ani kačku, pretože som kúpil za 19e a dostal bonus 24e.
sepro doteraz predsa nebolo na programe dňa, sám ste to napísal, teraz zrazu je. OK. Skúsme z druhej strany - M77 ohlási ukončenie služby SkyLink pretože na to nebude mať prachy. Čo potom, zažalujeme ich, že nás podviedli pretože sme si kúpili karty "naveky"?

Samozrejme že nie som nadšený platiť nejaký poplatok. Ale pane, to je 25EUR/rok u dvoch kariet. Za tie presne viem čo mám ja -pozerám telku. Či si za to kúpil niekto v M77 mercedes je mi jedno, keď ma to naštve môžem k UPC, DVB-T, Magiu, ešte máme aj analogovú kablovku.

Mesačne priateľu ide z mojej výplaty do gágora nenažratého štátu 100x viac. A za to mám tak maximálne posmech nezamestnaných v krčme keď sa dívajú od piva keď sa večer vraciam z roboty. A to sa mi teda nepáči ani trochu.
Ten štát by som mohol vymeniť kde prosím?

Dagy2

Pán medik, kľudne pošlite ten Prsc mne...

Pán medik, kľudne pošlite ten PrSc mne, ja ho veľmi rád uverejním, nemám s tým žiadny problém. Je mi len zvláštne ako od vážneho obvinenia s pašovaním kariet oodbiehate k takej "somarine". K tej somarine Vám ešte raz zopakujem, áno, mali sme ten kód na webstránke, neboli sme si vedomí žiadneho porušenia pravidiel, po upozornení sme ho okamžite zrušili a chlapci v Skylinku si zobrali všetky naše body za skutočné montáže. No a my sme sa potom sústredili na CS Link, keďže tam k takejto somarine nemohlo prísť, veci boli presné a jasné. Máte ešte nejaký problém pán medik ? Sem s ním.

Luteran

Ja som za podanie, nech im to len tak neprejde. Drzim palce aby to k niecomu dospelo. A to ze sa niekto za nieco mozno z minulosti do Vas navaza a zavrhuje tuto iniciativu, by som bral ako subjektivny nazor a vobec sa tym nedal odradit. Poznam radu ludi, ktori budu len radi ak nieco dosiahnete. VIVAT SLOVSAT! R^

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

A ozaj tu je len za hrst uzivatelov, ktori len cmaraju a mudruju a ochranuju nenazrancov. Tych co zase zatracuju skylink aj s ich poplatkami su statisice... Preco kaslat z vysoka kaslat na nich, nech si oni platia aj trebars 12€ servisny poplatok :)))

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Pán Dagy, tak to skúsme riadne rozpitvať...

Pán Dagy, dobre. Skúsme na to ísť normálne. Vy ste spokojný a navyše ste si vsugerovali fakty, ktoré Vašu spokojnosť umocňujú. Zrejme si asi ťažko viete predstaviť človeka, ktorého vôbec nezaujímajú platené programy. Pritom týchto ľudí je cca 99 % z vlastníkov kariet CS Link a Skylink !!! Zopakujem, 99 %, teda iba jeden zo sto má záujem o platené programy. Oni si kartu nechcú vymeniť, časť z nich tak urobila len vďaka masívnej kampani pod hrozbou ukončenia podpory CRW, čo oni pochopili ako koniec možnosti sledovať základné programy ZADARMO, pokiaľ si nekúpia kartu Výmena. Zatiaľ si kartu Výmena kúpilo minimálne množstvo zákazníkov. Tak si radšej položte otázku, prečo je malý záujem o platené programy ?! Veď keď prišla svetová firma, ktorá má viac ako 3 milióny abonentov, lacnejšie nakupuje práva, tak by mali zlacnieť platené programy. A oni už aj setsakramntsky zlacneli. Minimálne o 18 % !!! Výsledok je SERPO, rozumiete tomu ? Ja áno. Prečo Vy nadávate na to, ako sme si nechali tento štát sprivatizovať POLIMATIKMI, keď ich ešte k tomu sám nabádate tvrdením , veď kradnite, my Vám to zaplatíme. Tomu fakt nerozumiem.

Luteran

To serpo je nakoniec v jednom ohlade dobre.
Vela uzivatelov,co maju skylink na chatach a chalupach,vela dalsich,co kôli tomu prejdu na dvbt(alebo uz davnejsie dvbt maju,len pouzivaju stary satelitny stb s crw kartou dokedy to este ide), lebo nie kazdy cumi do tv väcsinu casu, si kartu nevymeni a to je pre skylink neziaduce,lebo nebudu môct rychlo odpojit stary system.
Takze si nakoniec nasr...li do vlastneho hniezda.

Kasr

To serpo je nakoniec v jednom ohlade dobre.
Vela uzivatelov,co maju skylink na chatach a chalupach,vela dalsich,co kôli tomu prejdu na dvbt(alebo uz davnejsie dvbt maju,len pouzivaju stary satelitny stb s crw kartou dokedy to este ide), lebo nie kazdy cumi do tv väcsinu casu, si kartu nevymeni a to je pre skylink neziaduce,lebo nebudu môct rychlo odpojit stary system.
Takze si nakoniec nasr...li do vlastneho hniezda.

Kasr

Jenze zverejneni toho kodu neni "somarina", ale zavazne poruseni pravidel partnera Skylinku, je smesne ze jste to nevedeli, ze se nesmi zverejnovat, v partnerske sekci je jasne napsane na co a pro koho je tento kod, nedelejte si z nas srandu !!

Na tomto dolozitelnem(!) priklade je videt duverihodnost Vasi osoby. Bohuzel Vy na otazku odpovite jinou otazkou, Vam vubec nejde o ty statisice lidi, kdyz jste jim v klidu cpal fergusony Rv

Stejne lziva tvrzeni se nachazi na Vasem webu, kdo ze to vzal na poslednim setkani se Skylinkem nekomu mikrofon, kdyz to neni pravda, mikrofon jste normalne dostal, jen jste se tlacil dopredu, aby Vas take vsichni videli Rv

koudelka
Registrace: 4/2009

Pán Luterán, normálne som chcel s vami debatiť aj keď toto asi nie je správne forum, ale vy ste ťažký schizofrenik zrelý na liečenie:
1/ napísal som vám, že platím ťažké dane a to ma s.e.r.i.e viac než nejaký serpo ktorý môžem ihneď zajtra zrušiť - jednoducho nezaplatím a je to!
A vy priateľu napíšete, že snáď nabádam politikov aby kradli? Vy ste naozaj ťažko chorý človek.

2/ ak niekto pýta peniaze za služby a tovar, nekradne. Pýta si peniaze a za ne niečo poskytuje. To, či je to dobrá alebo nehorázna suma je na každom z nás.
Máme vždy voľbu každej takejto služby zriecť. DVB-T je zadarmo, kto nemá záujem o platené programy tak ako tvrdíte má voľbu o to jasnejšiu.

Na to som vám položil otázku ako mám zrušiť poplatky štátu, za ktoré nevidím žiadnu službu? To je okrádanie.

Dagy2

u Skylinku

PS: Osobne si myslím, že tento Servysní poplatok je DOTACIA PAY-TV v HD. pretože málo uživaťelou si to dovolí a balíčky su aj dosť programovo no, večšina ludí má ešte SD STB a tí čo máju aj HD STB si to často kuknú aj v SD než by kupovali napr. Komby či HD+.
Večšina kričí Chceme HD, ale pri objednaní sa priemerný zákazník uspokojí aj z rovnakou Mazanicou v SD, než by plaťil Nekresťanské Love za pár HD, z ktorých by tak kukal 3, alebo 4 Stanice.
(Takže z niečoho to dotovať predca treba)
R^ :laughing: R^

PISTOK153

Dobre pán Koudelka, veď pokojne argumentujte...

Pán Koudelka skúsme tie Vaše výhrady rýchlo vybaviť. Nie je to somarina, nie som pre Vás dôveryhodný, predávali sme ako prvá firma karty Slovaklink, Humaxy, Technisaty, Homecasty, Opticumy, Fergusony a ja ešte narýchlo neviem čo a na stretnutí so Skylinkom som sa tlačil dopredu a mikrofón som dostal normálne, len som chcel, aby ma všetci videli. Dobre, fajn a máte ešte niečo ďalšie vážne? Lebo ja ináč mám. My všetci sme urobili všetko pre to, aby bolo predaných 2,4 milióna kariet CS Link, Skylink, Slovaklink nepočítajúc. Keby neexistovali cenovo prijateľné prijímače s UNI čítačkou, neexistovali by ste ani Vy. A systém fungoval pomerne dobre. Potom ste ho začali kriviť a pripravovať pre svoje Ready prijímače, čo mohlo teoreticky fungovať, keby ste hrali čistú hru. Karty CRW pre tých, čo nechcú platené programy a párované karty Irdeto pre tých čo majú záujem o platené programy. Každý by vedel do čoho ide. Teraz je to kočkopes a Vy nás obviňujete, že ten chudák nevie kto je a logicky má problémy.

Luteran
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra