![]() |
|
PL HD NA 10 Eneviete nic nove ci to pojde |
mary55
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 33 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 EBěží to O.K. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 Epochybujem že to bude frčať od novej sezóny :-/ :lookaround:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 EJede to furt na stejné klíče ?T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 E[ Premier League TV HD ] Eutelsat W2A 10°E 11387 V DVB-S2/8PSK 30000 3/4 | Biss | SID:0006 |key: 2E 1D 89 D4 A3 78 B2 CD Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 EPo zmene kľúčov som tiež nemohol moju ARIVU rozchodiť, ale je to úplne jednoduché, stačí správne zadať kľúče do Biss riadok 0006:2E 1D 89 D4 A3 78 B2 CD aje to OK! |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
Nechápu...to nemáte těch pár USD na zaplacení share? Když už řešíte nelegální příjem ve formě EMU, o morálce to není ani tak.... proč pak kupujete za balík HD satelitní vybavení a placaté TV? Napadá mě jedno slovo..... póza, upřímně.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradpresne ako pises. to je take strasne platit cca 10€ - 15€ mesacne za komplet orbit?????????a nemusite potom riesit nejake priblble emu a zmeny klucov a podobne prkotiny. treba dat par eciek a mas komplet ponuku a samozrejme vratane milion HD programov. ani nebudete vediet co skor pozerat. samozrejme je to vratane full ponuky skylinku :))) :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
to drtoto je totéž, jako si koupit 50tku HD plazmu a krmit do Cigi TV.... Když se řekne A, musí se říct i B.... Nebo kamarádi motorkáři.... z pózy si koupí mašinu ale nemají prachy nejen na údržbu, ale ani na pořádný vejlet... Já si kupil Ducati a ujel na ni už 50000km a příprava na každou sezonu mě dvacku stojí :-) Prostě když něco dělám, tak to dělám pořádně, nebo vůbec... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradDrto ako to myslíš 10 - 15 ečiek mesačne za komplet orbit? |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
hotovyradnevím kdo je tu větší zloděj, jestli ten, kdo si platí místní providery a zbytek má jako koníčka, nebo ten, kdo si u Rusáků platí i místní programy... :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09Jo, to mě baví nejvíce, to pokrytectví lidí, kteří tvrdí, že lovení EMU klíčů je jen koníček - a hlavně vždy řvou, že zrovna, když je na tom či onom kanále program, který chtějí sledovat, že někdo změnil klíče.... to je teda koníček. Je to zlodějina a ještě pokratectví tvrdit LEŽ. předpokládám, že jsi nikdy neměl v kompu nebo mobilu nelegální soft, nemáš v mobilu ROMku z XDA, nikdy jsi nevypálil kamarádovi CD, nebo i sobě aniž bys měl originál, nestáhnul si z torrentu film, nejel načerno, neudělal pro nikoho melouch bez dokladu atd.... tohle vše je totiž úplně totéž, jako sdílení... opravdu už nechte toho pokrytectví, děláte voly akorát ze sebe....Notabene pokud si zaplatím u "poskytovatele Pay TV" tak já rozhodně zloděj nejsem, právně jsem naprosto čistý.... |
hotovyrad
![]() |
|
to jazavaa to je spíše vyšší cena.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradbudeš se divit, ale vše co jsi popsal, tak nemám :-) jedu na legální soft (v PC i mobilu). A proč se rozčiluješ, jedeš snad přes RU server? :-) |
pf09
![]() |
|
pf09Pokud je tomu u Tebe tak, tak jsi výjimka, ale musíš uznat že čestná :-) Ne, nejedu na ruský server, nechápu, proč si všichni spojují sharing s rusáky :-) |
hotovyrad
![]() |
|
dodatek...a jak jsem už uvedl, jako klient "sdílečů" nejsem postižitelný právně, a dokonce nemám problém říct, že se cítím být v pohodě i morálně. Já jsem si prostě našel "poskytovatele Pay TV za pro mě výáhodnou cenu".... a to je celé... Voják se stará, voják má. Kdybys měl možnost od někoho koupit benzín za dvacku/litr, taky to uděláš a nezajímá Tě, odkud to je.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 Eprotože ti "všichni" ten share neprovozují a pořád se tu nadává nebo doporučuje RU server na share .-) Mezi náma, kdyby existoval volný trh se satelitní službou, byl bych zvědavý, kolik z nás by si platilo třeba Canal+, Sky DE, nedejbože Sky UK. Nevím, proč to nepustí po celý Evropě... vždyť byznis je business... ;) |
pf09
![]() |
|
pf09On ten RU server jsem zkoušel taky, je fakt, že nabídku mají velikou a jsou opravdu spolehliví, ale šel jsem k nějakým Norům :-) Já bych nepoložil otázku "kdyby existoval volný SAT trh" ale "kdyby nebyla možnost pirátství".... v tom případě bych si zaplatil ruský NTV+, o ničem jiném bych neuvažoval, v mých očích je to BEST provider, varianta B by byla Cyfra.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 EHlavně,že si to umíš okecat : cítím být v pohodě i morálně,nejsem postižitelný právně ".Až se do toho někdo pustí,tak ti bude dvorek malý.Naschvál píši Až a ne Kdyby. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
AntošPrávě naopak, okecávají ti poktrytci, kteří tvrdí, že loví EMU klíče pro zábavu... Já říkám věci, tak jaké jsou a to nemůžeš popřít. Klient sdílečů není napadnutelný a já rozhodně špatné svědomí nemám.... Notabene, předpokládám, že Ty jsi taky nikdy neměl nic nelegálního, nic nikomu nevypálil atd.... |
hotovyrad
![]() |
|
to Antoša budu rád, když mi odpovíš.... Nikdy jsi neměl v PC/mobilu nic nelegálního, nemáš doma vypálené/stažené DVD/CD aniž bys měl originál (já mám všechny CD jako audiofil originální - je jich asi 500), nikomu jsi naopak nic nevypálil, nejel jsi načerno, neudělal někomu melouch nebo naopak nedal někomu prachy bez dokladu, nekoupil sis nikdy doma pálenou kořalku, nemáš Dreambox klon, nebo jiný fejk čehokoliv atd....??? Tohle je totiž vše na stejné rovině se sdílením.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: PL HD NA 10 EPC/-mobil : NE;DVD/CD : NE;nejel jsem na černo-mám auto(v obci jezdím 50,mimo 100);melouchy nedělám vydělám dost;nepiju alkohol;Dreambox jsem nikdy neměl,ani mít nebudu.Ještě něco nebo co..Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Antošv poho, pokud je to tak... ale zrovna reprezentativní vzorek nejsi :-))) Já jsem na tom podobně, jsem svým životním založením alibista-prospěchář. Žiju tak, abych vytřískal ze života maximum ale zároveň byl nepostižitelný, a to je dle mě v pořádku. Takže v rímci tohoto si své klientství sdílečů obhájím... Je to jejich boj, ne můj... |
hotovyrad
![]() |
|
o žádné share nejde....a vůbec, co to je sdílení? Já nevím.... našel jsem na webu nabídku Pay TV za pro mě přijatelnou cenu, přes webové rozhraní nerozlišitelné od libovolného e-shopu jsem vybral produkt, zaplatil kartou, mailem mi přišel konfigurační soubor a instrukce - postup ne nepodobný zprovoznění internetového bankovnictví mnohých bank. Takže vše je z mého pohledu košer... a to je celé :-))) |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradNo ja by som si rád zaplatil tých 15 e, len poraď ako na to,kde a komu. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
mastoradek.hotovy@seznam.cz |
hotovyrad
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |