![]() |
|
HDTV přijímač do 2 tisícPoradí někdo kvalitní hdtv přijímač do 2 tisíc? Pokud možno aby přehrával native32 hry. |
zum23
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícOd toho horka asi zle vidim, este raz to prosim ta orecitaj co si napisal,dakujem. ;) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícco ze 32 her to si děla srandu :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícTo snad neni uz mozny.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
Native32Pro inteligenty-jsou to nintendo flash hry... |
zum23
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícjeden som videl, ale bol prazdny. bol eco, menej ako 1W v standby. krabica biela bez popisu, farba nieco stoji. v dalsej bola tehla, tiez eco. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícTak chceš hrát hry, nebo koukat, tuhle jsem jeden viděl byl v něm topinkovač od mile R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícObojí.. TV i hry.. proto se ptám |
zum23
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisíc:laughing: :laughing: snupes kvalitní veci, jen trosku po nich blbnesAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícPokud vim, tak takovy prijimac je na nasem trhu jen jeden - BEN400MC od BENsatu. Pro ostatni v diskuzi - jste pitomci, co nic nevi. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisíc...jo a mel by stat skutecne do 2k Kc |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
a nešloby nejdříve použít vyhledávače a pak se ptát? :-/ Rv Ale :lookaround: proč že :lookaround: se starat a namáhat :(( od toho je forum :laughing: že.Počkám až se něco urodí :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícTady je dnes veselo..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícnešlo-tady je přece forum na takové dotazy :laughing: Přece se nebudu něco snažit hledat když na to mám lidi :-/ To je moc práce zapojit mozek a něco si najít sám :(( čím dál tím lepší Rv |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
stačily 2 minutya co dokáže vyhledávač najít R^ třeba takovýho Mascoma a stojí nepatrně víc jak 2 litry.Jentak pro zajímavost. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisíca dá se sehnat za rovný 2 litry-stačily zase 2 minuty hledání.Osobně když něco chci tak tak si něco najdu a zeptám se na názor ale každý je jiný, někdo je líný někdo se snaží.Můj názor a nikomu ho nevnucují ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač do 2 tisícNevite nahodou kde bych zehnal bublinky do vodovahy? :)))chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
Darklbublinku seženeš třeba v pr-de-li, jen ji nesmíš nechat zdrhnout :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemil__:))) :))) :)))chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
Původnějsem si myslel,že už mám starý sklerotický k ničemu se nehodící mozek,ale ouha-díky za něj,k mému překvapení někteří mnohem mladší,jsou na tom daleko hůř,doufám,že se potrefené husy ještě zeptají - proč !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
a jako poslední dobouhozený dotaz a pak nezájem :lookaround: Bude nějaká výmluva? :(( Byla bouřka-zatopilo mi to barák či něco jiného? :laughing: Hlavně že něco chce! |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
and 008samozřejmě v DVB_T magazínu ,ale o nintendo ani hláška, jen že si je stáhne z internetuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
V této ceněse mi líbíl AB Cryptobox 450 HD.V ceně do 3000 Kč Medialink Black Panther, ten má ostřejší obraz. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Medialink Black Pantheruž nikomu nenabízím,škoda super stroj,ale už není k sehnání,hodně podobné kvality a hodně větší možnosti VU solo R^ Rv R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |