![]() |
|
filmbox uz jedeFilmbox nám tu v ČR jede od včerejška. Jen doufám že už na stálo. |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedePánové, ať se vám to líbí nebo ne, ale Digi oproti UPC i Skylinku od svého vstupu na náš trh nezvyšuje ani o korunu svoji placenou a podle mého dost slušnou programovou nabídku v mpeg2.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedeco jsi měl prý nejlepší nabídka kde máš HD :laughing: to cigi nezná a ze stojí 260 to dokazuje jak jsou pogramove na visy :bigeyes: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedeNicolepcd, pokud tě zajímá HD, nevím, co reaguješ na příspěvky o Digi, které se tě netýkají. Myslíš si, jakej jsi frajer, ale přitom jsi trapnej !Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: filmbox uz jedeou to jsi my dal tak ostrý obraz čisty zvuk :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: filmbox uz jededříve se koukalo na VHS a taky to nevadilo . Mě to nevadí ani ted. Lepší něco než nic. co se zase týče kvality , ale to zde to vysvětlovat nemusím . Zde jsou profíci na kvalitu trhají si občanky , dobře jim tak já jim v tom nebráním . Znám jich taky pár , ale ty já lituji ty musí koukat na všechno ani do škol někdy nejdou , protoře je něco v TV zajímavého . KDYBY NEŠEL SKYLINK TAK SE ASI ZBLÁZNÍ . At si koukají na co chtějí . Nebudu si kupovat třeba balíček s HBO když tam nic není ,nebo dívat se na to co mi nebaví i kdyby to bylo zlatý . Já mám Kombi a z HD koukám jen na eurosport HD i když v balíčku je více programů HD a v SD hlavně Sport5 ( jen co mi baví ) i když je to mazanice větší než u DIGI TV jakýkoliv program . Taky to nikomu nevnucuji na co koukám , je to každýho věc a u mne nehrajou roli peníze když ke Skylinku mám ještě DIGI TV PARTNER BOX. a platím přes 500 kč . :laughing: :razz: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedemáš pravdu já koukám na history hd syče jsou tam dokumenty ale také i dokufilmy |
nicolepcd
![]() |
|
RE: filmbox uz jedePřesně tak, rád si k Digi připlácím Multi Skylink, abych měl to, co mě zajímá a spokojenost. Rodině stačí Digi, a proto mám partnerbox hlavně pro sebe na sport a Skylink pro doplnění (např. MGM). HD mě ani náhodou neláká.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: filmbox uz jedetak pěkný obraz a zvuk R^ |
nicolepcd
![]() |
|
RE: filmbox uz jedePěkný obraz, srandisto. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedejsem zdvořilí nebudu mu psát hnusný obraz stereo zvuk :sly: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: filmbox uz jedetěch 8 % co vás má HD programy u Skylinku z 1 200 000 karet bych se ani nechlubil co vás je a mají možnost si ten balíček taky koupit a nekoupí A JSOU TAKY U SKYLINKU , nebo nechtéjí tak nevyskakuj . Pokud takových vás bude více tak vám ty programy zdraží , kde by na to Skylink bral prachy. Všichni byste chtěli jen zadarmo ani těch 29 kč je pro vás hodně . Je tu pár zoufalců co mají Skylink HD a myslí si co nemají , přitom je to mazanice podle SKY HD atd. Od toho je vypínač na TV nebo jiná společnost A VOLBA SVOBODNÁ . :scared: |
standa111
![]() |
|
standa111přesně tak a proto než filmbox tak rači ten vypínač ;)AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedejaký je ten rozdíl mezi DIGI TV a Skylinkem tak takový je rozdíl mezi Skylinkem a SKY HD atd. Kdo se kouká na Sky HD atd. TAK TO ZASE ŘÍKÁ O SKYLINKU HD - MAZANICE . Tak si nevybereš. Všichni máme stejný možnosti a výběr . Jsou lidi kteří by se vrátili i k analogu samořejmě - zadarmo , protože ten šel hůře ale stále . Tady u digitálu přijde bouřka a nejde nic .Jsou lidi růzdný . Já i když mám HD tak rád koukám , když mám čas na Sport 5 i když je to mazanice Skylink |
standa111
![]() |
|
RE: filmbox uz jedejá mám taky skylink a hd nechci 1. není čas na vysedávání u tv , 2. stále se tam něco opakujÍ FILMY , DOKUMENTÁLNÝ POŘADY atd. a to nemusím za to platit v hd penězích , na to mi stačí 1 měsíc a vím co bude celý rok . , 3. ženě stačí nova tv a seriali a mě sport zimní- hokej , lyžování atd. a v létě sporty ale bez fotbalu ten bych zrušil . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedeaj keby tam zas dali aj hbo kanaly tak co z toho ked sa neda z tych jejich digi crepov nahravat na usb alebo hdd. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jedeMoc se v tom nevyznám , ale já mám 2 roky satelit + společnost Skylink a USB na přístroji taky nemám ani nepotřebuji k čemu ! Video mám VHS a tak 1-2x do roka ho zapnu aby se proběhlo . Já těm lidim co tady píší že jim stačí SD programy věřím já jsem taky takovej . Kolega v práci má dokonce satelit ještě s analogem a už jen pár programů tam je a taky mu to stačí a kupovat jiný jak to vidí nebude radši utratí peníze jinak a rozumě . Rv |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: filmbox uz jede"Kolega v práci má dokonce satelit ještě s analogem a už jen pár programů tam je a taky mu to stačí "Tak to moc náročný není.V analogu vysílá pouze jedna stanice s pokrytím Afriky.To má 3 metrovou parabolu ? :laughing: :laughing: http://www.flysat.com/analog.php Stando,proč pořád píšeš "těch 8 % co vás má HD programy","Pokud takových vás bude více".Vždyť máš taky Skylink a Kombi,nééé Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |