Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

filmbox uz jede

Filmbox nám tu v ČR jede od včerejška. Jen doufám že už na stálo.

sawfile
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: filmbox uz jede

Pánové, ať se vám to líbí nebo ne, ale Digi oproti UPC i Skylinku od svého vstupu na náš trh nezvyšuje ani o korunu svoji placenou a podle mého dost slušnou programovou nabídku v mpeg2.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

co jsi měl prý nejlepší nabídka kde máš HD :laughing: to cigi nezná a ze stojí 260 to dokazuje jak jsou pogramove na visy :bigeyes:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

Nicolepcd, pokud tě zajímá HD, nevím, co reaguješ na příspěvky o Digi, které se tě netýkají. Myslíš si, jakej jsi frajer, ale přitom jsi trapnej !

Skylink + O2TV

kvasnak

ou to jsi my dal tak ostrý obraz čisty zvuk :laughing:

nicolepcd

dříve se koukalo na VHS a taky to nevadilo . Mě to nevadí ani ted. Lepší něco než nic. co se zase týče kvality , ale to zde to vysvětlovat nemusím . Zde jsou profíci na kvalitu trhají si občanky , dobře jim tak já jim v tom nebráním . Znám jich taky pár , ale ty já lituji ty musí koukat na všechno ani do škol někdy nejdou , protoře je něco v TV zajímavého . KDYBY NEŠEL SKYLINK TAK SE ASI ZBLÁZNÍ . At si koukají na co chtějí . Nebudu si kupovat třeba balíček s HBO když tam nic není ,nebo dívat se na to co mi nebaví i kdyby to bylo zlatý . Já mám Kombi a z HD koukám jen na eurosport HD i když v balíčku je více programů HD a v SD hlavně Sport5 ( jen co mi baví ) i když je to mazanice větší než u DIGI TV jakýkoliv program . Taky to nikomu nevnucuji na co koukám , je to každýho věc a u mne nehrajou roli peníze když ke Skylinku mám ještě DIGI TV PARTNER BOX. a platím přes 500 kč . :laughing: :razz:

standa111
Registrace: 11/2009

máš pravdu já koukám na history hd syče jsou tam dokumenty ale také i dokufilmy

nicolepcd

Přesně tak, rád si k Digi připlácím Multi Skylink, abych měl to, co mě zajímá a spokojenost. Rodině stačí Digi, a proto mám partnerbox hlavně pro sebe na sport a Skylink pro doplnění (např. MGM). HD mě ani náhodou neláká.

Skylink + O2TV

kvasnak

tak pěkný obraz a zvuk R^

nicolepcd

Pěkný obraz, srandisto.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jsem zdvořilí nebudu mu psát hnusný obraz stereo zvuk :sly:

nicolepcd

těch 8 % co vás má HD programy u Skylinku z 1 200 000 karet bych se ani nechlubil co vás je a mají možnost si ten balíček taky koupit a nekoupí A JSOU TAKY U SKYLINKU , nebo nechtéjí tak nevyskakuj . Pokud takových vás bude více tak vám ty programy zdraží , kde by na to Skylink bral prachy. Všichni byste chtěli jen zadarmo ani těch 29 kč je pro vás hodně . Je tu pár zoufalců co mají Skylink HD a myslí si co nemají , přitom je to mazanice podle SKY HD atd. Od toho je vypínač na TV nebo jiná společnost A VOLBA SVOBODNÁ . :scared:

standa111

standa111

přesně tak a proto než filmbox tak rači ten vypínač ;)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

jaký je ten rozdíl mezi DIGI TV a Skylinkem tak takový je rozdíl mezi Skylinkem a SKY HD atd. Kdo se kouká na Sky HD atd. TAK TO ZASE ŘÍKÁ O SKYLINKU HD - MAZANICE . Tak si nevybereš. Všichni máme stejný možnosti a výběr . Jsou lidi kteří by se vrátili i k analogu samořejmě - zadarmo , protože ten šel hůře ale stále . Tady u digitálu přijde bouřka a nejde nic .Jsou lidi růzdný . Já i když mám HD tak rád koukám , když mám čas na Sport 5 i když je to mazanice Skylink

standa111

já mám taky skylink a hd nechci 1. není čas na vysedávání u tv , 2. stále se tam něco opakujÍ FILMY , DOKUMENTÁLNÝ POŘADY atd. a to nemusím za to platit v hd penězích , na to mi stačí 1 měsíc a vím co bude celý rok . , 3. ženě stačí nova tv a seriali a mě sport zimní- hokej , lyžování atd. a v létě sporty ale bez fotbalu ten bych zrušil .

amater3389
Registrace: 7/2012

aj keby tam zas dali aj hbo kanaly tak co z toho ked sa neda z tych jejich digi crepov nahravat na usb alebo hdd.

satmaker
Registrace: 11/2011

Moc se v tom nevyznám , ale já mám 2 roky satelit + společnost Skylink a USB na přístroji taky nemám ani nepotřebuji k čemu ! Video mám VHS a tak 1-2x do roka ho zapnu aby se proběhlo . Já těm lidim co tady píší že jim stačí SD programy věřím já jsem taky takovej . Kolega v práci má dokonce satelit ještě s analogem a už jen pár programů tam je a taky mu to stačí a kupovat jiný jak to vidí nebude radši utratí peníze jinak a rozumě . Rv

amater3389
Registrace: 7/2012

"Kolega v práci má dokonce satelit ještě s analogem a už jen pár programů tam je a taky mu to stačí "
Tak to moc náročný není.V analogu vysílá pouze jedna stanice s pokrytím Afriky.To má 3 metrovou parabolu ? :laughing: :laughing:
http://www.flysat.com/analog.php
Stando,proč pořád píšeš "těch 8 % co vás má HD programy","Pokud takových vás bude více".Vždyť máš taky Skylink a Kombi,nééé

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra