Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT medium karta - akce

Za 200kč na měsíc asi není špatná volba, nebo to má snad nějaký "háček"?

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

Chlapci, spoľahnite sa, sú tam všetky z obrázku...

Tie obrázky sú presnejšie ako oficiálne stránky. Na oficiálnych slovenských stránkach sa totiž uvádza len lokálna ponuka s dodávaným set-top-boxom a pre známe trable s vysielacimi právami tam nefiguruje trebárs Nova, Nova Cinema, ČT4. Ale tieto programy na karte samotnej samozrejme idú, ba aj viac. Skrátka, všetko z obrázku. Skylink to robí tak, že dáva k českým programom hviezdičku, že "sú určené iba pre český trh", realita je však iná, ako vieme. Je trápna táto schovávačku pre blbé práva.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

A keď prehliadate oficiálne stránky...

...tak navštívte všetky. Skombinujte si to a vyjde vám obázok :)

sk.upcdirect.com
cz.upcdirect.com
hu.upcdirect.com

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

tak jsem

to skombinoval a žádný obázok R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Skús ešte 1x, ...

...možno sa podarí na druhý pokus skombinovať celú ponuku. Chce to spánok. :sly:

zmarian

jsem vstával

před třemi hodinami a stále nic neskombinuji,žáden obázok R^ :laughing: R^

pierrepetr

kdě najděm

obázok?,ako to vyzerá???děkujem R^ :laughing: R^

pierrepetr

Si nejaký spomalený :)

Pozri si jednotlivé balíky na 3 zmienených webstránkach a vyjde ti to, čo má. Všetky zmienené programy fungujú. R^

http://www.mediafire.com/?q1ps6jp7527siuj
http://www.mediafire.com/?b7jmgv3dz35jt1j

zmarian

Tu máš ten =obrázok=...

http://img36.imageshack.us/img36/2032/upcdirectgridcomplete.png

Všetko v jednom...

zmarian

@zmarian

OK, programy sú jasné. Možno že teda odpovieš aj na ďalšie dve otázky:
- serpo 20EUR sa platí vždy a všade, alebo je to tiež nejako skombinované s balíkmi?
- čo keĎ chcem jeden mesiac HBOpack ale ďalší mesiac už nie?

Dagy2
Registrace: 11/2010

@pat

Skylink zákazníky nenahání, ale vyhání.

sirda
Registrace: 11/2006

@Dagy2

20 EUR sa platí len pri tej základnej FREESAT KARTE ročne, pri ktorej sa neplatí mesačne ništ. Budúca výmena kariet zahrnutá v cene, za výmenu sa zvlášť platiť nebude. Pri ostatných balíkoch sa samozrejme neplatí už nič extra, len ten mesačný poplatok (pri MEDIUMe napr. 9,50 EUR/m).

Ten HBO Pak by ti vedeli povedať presnejšie oni. V Česku sa to tuším dá hocikedy zrušiť, na Slovensku tam je asi rok, keď chceš tú akciovú cenu. Ale toto neviem celkom isto, len tú cenu.

zmarian

RE: freeSAT medium karta - akce

OK, ten poplatok som teraz pochopil z toho tvojho obrázku. Je to presne ako SkyLinku. Luterán by mal teda písať do parlamentu aj ďalší dopis :)

Z programov SkyLinku tam teda chýba len MarkizaHD a Nova Cinema ak som ich náhodou neprehliadol.

s tými mesačnými zmenami to používam pomerne často, že platím kombi pravidelne ale niektoré ďalšie programy platím len občas, napr. v zime alebo cez vianoce.

Dagy2

inak cena vychádza v podstate +/- euro rovnako.
Pre mňa bol zaujímavý ESPN HD a HBOpack.
Problém je druhá parabola na 0.8W :fuming:

Dagy2

@Dagy2

Niektorým frčí 1°W a 23.5°E z jednej paraboly. Neviem, či to nie je len "jakž-takž". :) Síce, závisí od LNB, paraboly a šikovnosti.

zmarian

ja mám ešte aj 28.5E, 85cm. To určite nejde. Musela by byť druhá parabola alebo nejaký toroid.

Dagy2

Jj, tiež by som povedal...

Pri tých HD-čkach by si mal problémy preklenúť takú vzdialenosť (23°).

zmarian

cena freesat

nevim co komplikujete ---http://cz.upcdirect.com/prehled-programu/ --- balik medium 64 programu +balik hd 13 programu i s hbo-hd a espn amerika hd celkova cena 345kč/mesic alebo 14,50eur from slovakia -zadny servisny poplatek pri tejto kombinacii !!! :))) ale aby si to agent-skylink JUPI mohol overit tož misto monobloku by muse hodit motor :laughing: hezkou nedeli R^

WADER
Registrace: 12/2009

Dagy2

Je tam aj Nova cinema...

Jurgen
Registrace: 10/2007

Jupi: to u Skylinku nie je hacik, ale super hak :)))

nech sa dari, ahoj ;)

ps: TV fanda? no to bude podobny odpad ako N Cinema, TV Doma, Prima Love atd... cus

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Prostě za 199Kč dostanete jenom kartu s logem UPC je to ICE karta a dostanete tyto programy všechny co jsou na obrázku.
Na jejich stránkach mají rúzné hvězdičky atd ale proste jde vše vid obrázek mel jsem videl jsem.

http://farm9.staticflickr.com/8002/7515957276_c51180d8cc_b.jpg

A kdo chce PLUS neco jinýho jako HD balík nebo AXN-ka zaplatí si PLUS balík....

http://farm9.staticflickr.com/8287/7515955992_4882f9f95c_b.jpg

Osobně jsem měl medium za 199Kč a PLUS za 100Kč hned u objednávky v stánku UPC(FREESAT)a po 2 týdnech jsem volal na zák.linku že mi nejdou HD programy JAKO NOVA HD atd... :laughing: pritom jsem vedel že jsou zvlast v baliku pohrozil sem že nejdou a bez nich to pak zrušim a pani mito skalkulovala takhle
MEDIUM : 199Kč
PLUS : 1Kč
HD : 150Kč
SPOLU : 349Kč

úspora KILO v skylinku to takhle nefunguje ale v UPC jo.

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

farell

preto nechcem mat z upc nič spoločné stale volat na ich linku toje ubohé kvôli cene atd. na skylink som nemusel ani raz volat platim kedy chcem z PK pohodička tomi vyhovuje najviac
mne ten je ich štýl nepasuje čo robi upc

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi: a vysvetli mi kde spolocnost UPC objavila teplu vodu, pretoze po tych rokoch co sem chodim som este tu pointu neobjavil, a to som platil UPC este v casoch, ked Skylink tahal kacera po dvore, o Digi sa ani neuvazovalo, T-Com presadzoval DialUP, Orange posobil len vo Francuzku... takze kde je to zvlastne co robi UPC?

a nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Určitě momentálně nejlepší volba ale

nelezte tam vsichni nebo nam to UPC pekne pripocita.
Kdysi jsem měl po multichoise upc ze satu a taky jsem se po radnem zvedanim ceny zarekl, ze jiz nikdy a ejhle uz sem zase jejich a navic chrochtam. Pokud neprestreli, tak skylink ma u me do te doby konec.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

JUpi-tak si plať a neosieraj tu UPC...zaujimavé, že ani mne ani desiatkam ďalšich UPC nevolalo... ;) :) podľa mňa je pomaličky UPC už jednotkou na trhu...

Milan C
Registrace: 4/2006

cha leda tak vesnu ale poznám kamošov čo im volali a tvrdily že skylink má ubohu ponuku cha ubohé :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra