![]() |
|
karta skylinkprosim kto mi spavi refresh karty cislo 42632408979 skylink irdetoprosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
|
SARA
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: karta skylinkZavolej si na skylink. 595 694 310 |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Si přečti pravidla a Refresch si udělej sám!https://www.parabola.cz/forum/rules/13) V diskusních místech na parabola.cz je zakázáno publikovat S/N (=sériová čísla) karet a žádat o refreshe dekódovacích karet. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
SARAmas to poslane R^ |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: karta skylinkneskusis este raz a mam prepnute na ct1prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
|
SARA
![]() |
|
SARApřečti si pravidla |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: karta skylinkBy mě docela zajímal důvod, nebo výmluva, proč si to neudělá sám/sama :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: karta skylinkNo mozno nie je jeho karta a majitel vie velke "kulove" na koho je regnuta ......alebo to co si myslis aj ty emil.... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: karta skylinkEste ze je bublajs na black liste |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
saradiki uz mi ide R^prosim o radu ci sa zmenit registracia s cecha na slovaka pre skylink.
|
SARA
![]() |
|
SARAMinare od Prešova,to pod čiarou si ako myslel.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
admine co ty na to?dneska toto včera a předevčírem vulgární uráždy. Rv Máš dovolenou?Vyhazuješ za menší zlo a Teď nic? :(( A CITRON BYCH DAL TOMU TAKY CO ZDE PROVEDL REFREŠ A CHLUBÍ SE STÍM!! :-/ |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
eemilneví jak-nemá zájem se snažit-hodí to sem a skusí to jestli to projde.Uvidíme jestli pravidla eště platí.A odměnu bych dal taky viz víše.Nechápu toho "experta"co to provedl a eště se stím chlubí-to ukazuje na vrozenou inteligenci. :laughing: Když bych jí chtel provést /refreš/ tak tady se s tím budu určitě chlubit.A taktéž by mě zajímalo to proč si ti refreš neprovedl/a/ sam/a/.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: karta skylinktak tím, že refreš někdo udělá, pravidla žádný neporuší a jenom tím ukáže jakej je je-li-man. :))) Zase nadruhou stranu proč z toho dělat vědu, já z toho mám jenom pr-del a nervy mi to rozhodně nedělá. :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |