Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield SBP-2010

Zdravím,
teď jsem řešil u známých neustálé restartování tohoto přijímače na frekvenci 11895 a po nahrání posledního FW je to ok. Problém je ale s HD programy, resp. DVB-S2 transpordéry, kde to prostě nefunguje. Už se tady řešilo, že problém byl s frekvencí 12109 a jediné řešení je modul SMIT, ale mně nejedou ani jiné transpordéry (signál je ok, FTA stanice jedou bez problémů). Tak jsem se chtěl zeptat, jestli má někdo stejný problém a jak ho příp. řešil. V přístroji je použit modul EUROCAM. Díky za rady

Jorza
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

odpoved pro jorza

mněl jsem stejné skoro broblémy a mněl jsem modul eurocam pozor modul eurocam je do této mašinky sebevražda doporučuji modul do topfialdíka jen modul smit irdeto skylink ready fialový za asi 800kč skama jste jorza jesi jste boblíž brna doporučuji firma wwww.altronik.cz jede bezvadně a kvalitně :8) R^

difik
Registrace: 3/2009

jorza

http://www.altronik.cz/modul-irdeto-ci-smit/d-79733/

difik
Registrace: 3/2009

Topfield SBP-2010

Z modulem nemám téměř žádné problémy (má vpředu široký zelenomodrý pruh, jinak nevím jak se jmenuje). Mám však jednu prosbu. Neví někdo, zda lze do tohoto přístroje (Topfield SBP-2010 )nahrát BISS kody, buď nejak přímo a nebo přes T-REX. Za každou radu předem děkuji.

Jenulka
Registrace: 8/2006

RE: Topfield SBP-2010

To Difik: Díky za odpověď. Myslím, že těm známým se nebude chtít investovat do nového modulu, ale uvidím.

Jorza
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra