![]() |
|
UPC FREESAT HDUPC sa vyšvyhlo! Potom čo pridali Eurosporty HD, Natgeo a Wild HD už stačí aby pridali STV,JOJ a Markizu HD a Skylink sa môže niekam schovať! Nemáte niekto info kedy tieto kanály UPC pridaj na satelit do svojej ponuky? Lebo v káblovke už tieto programy v HD idú! |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
v káblovke už idú!seš si jístý, že jde o nativní HD, nebo stejně, jako v případě Prima Family se jedná o stejný upscalovaný PODVOD? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDto tam nemusia davat vobec,skoda miesta,tie stanice nemaju nic spolocne s HD,nech si ich necha skylink.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
jazavaAle to byla doba, než to přidali, že?? To bylo Úú Péé Céé, kde, někde schovaný??? Když to už pěkně dlouho u kluků na Skylinku jelo!!! :laughing: :laughing: Božínku, božínku, proč...??? |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
UPC FREESAT HD (# 387)v káblovke už idú!hotovyrad: asi máš pravdu v tom,že v káblovke sa nejedná o natívne HD§ |
jazava
![]() |
|
@jazava: Toto sú oničom =HD= programy...Bolo by to plytvanie miestom na TP. To, čo si vymenoval sú oničom programy, ktoré reálne HD vôbec neponúkajú. Ja mám také info, že šancu majú také, ktoré vysielajú 100% natívny HD obsah: Animal Planet HD, Spektrum HD, Travel Channel HD. Ten Animal Planet by bol teda super. Spektrum je to isté v SD ako v HD (program), a Travel nejak moc zaujímavý neni podľa mňa.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDzmarian, freee: No vela informacii teda o tom vysielani nemate. Hlavne ze si viete rypnut, vsak? Samozrejme, ze nie vsetko ale nieco uz v nativnom HD STV, Markiza a Joj vysiela. Takze nieco spolocne s HD urcite maju :-) Napriklad Joj vysiela v native niektore serialy ako Kosti alebo Hawaii 5.0 a nejake filmy napriklad Kurier teraz v sobotu. Markiza vacsinou filmy napr. Da Vinciho kod, Spider-Man 3, Twilight a aj Plaz 33 - to je nejaka reality show. STV ma v native HD aj svoje vlastne relacie napr. Hura do zahrady, Nebicko v papulke a Trieda 9.A. Takze pomaly sa to zlepsuje.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
@black13aAle nie na satelite...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDale ja som nepisal o satelite, ale o tom, ze realne v HD native tie HD verzie stanic nieco vysielaju. takze nie je pravda, ze nic neponukaju alebo nemaju nic spolocne s HD. cez satelit HD verzie predsa nevysielaju. ja ich napriklad sledujem cez DVB-C UPC. Aj to je niekedy vyhoda kablovky :)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDpresne tak. co sa tyka filmov, serialov a zahranicnej tvorby dava JOJ-ka toho v HD najviac z ceskych a slovenskych TV |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
Tak bavíme sa o satelitne, nie?Na satelite neni sú tieto kanály v "HD" nič moc. Aspoň ja by som ich určite nepridával.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmarianNie, bavili sme sa o existujucich, uz vysielajucich staniciach a ich pripadnom zaradeni do ponuky sat. operatorov. A celkom nechapem, ako mozes napisat, ze na satelite nie su tieto stanice v HD nic moc - ved nikde cez sat nevysielaju...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
Reč bola o...Prima Family HD, Markíza HD.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmarianAle Markíza predsa vysiela v HD na Skylinku! Amne nejde o či vysielajú a kde vysielajú,ale kedy bude vysielať v HD cez satelit UPC FREESAT! Písal som aj do UPC odpoveď zatiaľ žiadna! |
jazava
![]() |
|
Ja som písal to isté...Ako som písal, podľa mojich informácií je prioritou pridávať 100% natívny obsah a nie upscaling z SD. Tie možné kanály som napísal...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDplny suhlas s zmarianom..bavili sme sa o sat,a aj keby,ze tam daju 1 film za mesiac alebo spravy idu v upscalovanom HD ako to nieje skoda zaberat TP? ze co je v kablovke je druha vec,to je mimo tema.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
Ešte k slovenským =HD= kanálom...STV: dáva dokonca aj hlavnú spravodajskú reláciu v zastaralom formáte 4:3, šoty natáča s príšerne starými kamerami - je to na tých reportážach aj vidieť. Proste hrôza. Nie že v HD, ani v slušnom SD nevedia vysielať!Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@jazavaja by som pohrozil UPC výpoveďou zmluvy, keby mi neodpovedali do 24 hodín či uvažujú s pridaním HD programov :laughing: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@jazavaDagy2:asi to budem musieť urobiť,že im pohrozím výpoveďou zmluvy! potom sa možno zobudia! aj keď som zatiaľ s nimi spokojný,lebo pridali nám Eurosp.HD a NatG HD! |
jazava
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDvidíš akú výhodu máš u UPC.U Skylinku žiadna zmluva nie je takže nemáš ani čím hroziť. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: UPC FREESAT HDNo ked teraz nepodpises novu zmluvu zo skylinkom, kde budes mesacne platit aj za zaklad, tak ta vypnu. Takze velky rozdiel uz v tom nevidim. Max. to ze nemas viazanost a mozes to zrusit kedy chces, ale upc ma kartu kde zapltis 20€ za rok (28 programov), co je podobne ako skylink s tym jeho poplatkom! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
![]() |