![]() |
|
Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE VýměnaHardware: 25.15/20/máte někdo zkušenost s přechodem u této verze HW? Firmware pro ICE/IRD mám pouze pro HW řadu 25.43. Kdyby jste měl někdo náplň pro HW řadu 25.15/20/, byl bych za ni vděčný, díky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...mas to v mejlu |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
milanndíky za pomoc, už to maká. Děkuju i panu servismenovi z Omka za vstříctnost! R^On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@milanmMohl bych poprosit též o FW do tohoto přístroje pana servismana z Omka? mir.zvol(zavináč)volny.cz |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...taky jich mám pár ve světě a nechápu proč to najednou není v Omku public???možná až ten stále hledaný servisman to pustí ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...Prosím prosím mohl by mi taky někdo poslat tu náplň pro HW řadu 25.15/20/ na tottenhamhotspur(zavináč)seznam.cz Mockrát díky |
PabloHK
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...Dobry den, mohl bych poprosit uzivatele SAXON o zaslani na email firmware pro HW verzi 25.43, kterou uvadi ze ma? zalek(zavinac)email.czDekuji moc. |
asecz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...Zítra odpoledne, OK?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...To SAXON: Zdravím, OK, zatim ale nic neprislo. Mohu se dovolit pripomenout? Rad bych se na to o vikendu vrhnul. Dekuji moc. |
asecz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Technisat MF4-S CC - provoz s kartou ICE V...vcera a dnes jsem rozesílal Zipko na dvě adresy z firemního mailu, nic se mi nevrátilo...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
asecztak jsem to právě odeslal.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |