![]() |
|
ICE-refreshZdravím,dostal jsem ICE kartu,ale nemám údaje na přihlášení na web.Karta přestala jít,potřeboval bych udělat refresh.Je to možné bez přihlášení na web?IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.
|
jirkaol
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: ICE-refreshano da smskouSMS ve tvaru SKYLINK INFO ČÍSLOKARTY na tel. číslo 9035507 Během několika sekund vám přijde odpovědní SMS s přehledem aktivovaných programů a na danou kartu se také zašlou reaktivační zápisy. 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: ICE-refreshDíky za infoIPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.
|
jirkaol
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
refreshznáma v praci mi dnes hovorila že jej prestala fungovať karta. mala zakladný balik a prestala karta bežať.povedal som jej nech zajtra prinesie že jej to dám v modulu a načita kody. Napadlo ma či náhodou jej neprestali chodiť zapise ako mne pred týždnom a musel som dať refresh kedže som registrovaný cez web skylinku Pochybujem že je registrovaná. Nemožem jej to refreshnut cez internet? Ta sms na slovensku je aké čislo? |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
karta kody načíta ale nebežiMam kartu ICE Skylink a beži bez problémov.Od známej kartu som vložil do šachty, kody načitala ale karta nebežíObidve sú Ice zo serie 420***** Moju som pred týždnom refreshol a beži ta od znamej nebola refreshnutá ale kody načitala.Môže byť vadná?Certikovaný modul nemám ale ide o rovnakú seriu a vidim aj aktualne kluče,len nebeži(tma) |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
![]() |