![]() |
|
Doporučení přijímačeAhoj, chtěl bych Vás odborníky poprosit o doporučení DVB-S přijímače - aby uměl FullHD, měl vestavný HDD, 2xtuner, Irdeto a aby z něho lezl kvalitní obraz ;) Pokud budete mít i info o ceně, určitě uvítám. Předem všem děkuji ! |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačenemusíš děkovat-stačí když použiješ vyhledávače ;) každý ti poradí něco jiného.N ajdi si něco sám a pak přijďa u každého je cena tak nic nemusíš vítat.To už jsou lidi takový že si něco nechají hledat a sami nic?stačí tak málo se snažit-ve zdejší liště je položka Technisat a tam můžeš hledat-nebo taky chceš poradit? :( |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačehledej vu+duo, myslim ze to je z 2 tunerovych asi momentalene nejlepsi co je na trhu za dostupnou cenu , stoji kolem 7,5kps zadny dvoutuner nema irdeto |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
Slávisto !Především tobě mockrát díky za doporučení. Nejsem deb*l abych nedokázal něco hledat, ale chtěl jsem něčí osobní doporučení ze zkušeností. Kdybys mi místo těch řádků o ničem něco doporučil co máš ty, možná by to mělo větší význam. |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačeNezlob se, ale jak můžeš být tak naivní a věřit někomu, koho absolutně nepoznáš. Přece musíš vědět, že každý si tady z ješitnosti bude chválit to, co má doma i když to může být črep. Není lepší si to vyhledat, najít nějaké recenze a pak se ptát na jednotlivé stroje? Slávista měl asi tohle na mysli a měl pravdu...a (nevhodné slovo) určitě nejsi, to si tady nikdo nemyslí.P.S. Vu+ je dobrej tip, drž se toho. /Hádej, co mám já :))) / Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačeotázkou je co si tazatel představuje pod pojmem fullhd :lookaround: Pokud vím, VU DUO umí "pouze" 1080i, ale jinak ce celkem slušní za rozumnou cenu. Špatnej není ani clarke-tech, nebo xtrend et-9000 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
VU Duojasná volba,ještě levněji mohu dodat,než rj45 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
emilekdepak se vysílá s větším rozlišením R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrjo to nevím kde se tak vysílá, že má tazatel takovou starost o fullhd, jako kdyby se snad prodávali jen hdready sat. přijímače. Jedinej důvod to může mít třeba při přehrávání mkvéček v 1080p, což to třeba ten clarketech/xtrend při použití a aktivaci pluginu autoresolution narozdíl od dua dokáže. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
duo totaky umí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTak to je zajímavý, ale mě to duo nepřepne televizi na 1080p, ten clarke tech ano. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
televizeje zobrazovač,co tam pustíš,to ukazuje,pokud to umí zobrazit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačeno samo že to televize umí, na tom clarketechu mi při stejným nastavení toho pluginu a stejným mkv přepne na 1080p, ale na duo zůstane na 1080i :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačeMyslite, ze se vyplati pockat si na vu+ duo2 misto vu+ duo? |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačeduo2 jak jsem slysel minimalne dvojnasobna cena |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Doporučení přijímačea nevis jaka bude predpokladana cena solo2? jsem koukal, ze i solo2 bude zvladat 2x HD PiP, jedine co me na tom solo2 stve je, ze je to pripravene pouze na 2,5 disk :( |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
![]() |