![]() |
|
HD programy SkylinkDobrý denPotřeboval bych poradit, protože už si nevím rady. Už mám čtvrtý sat. příjmač a pořád mě zamrzají hd programy s hláškou program kodovaný podmíněný přístup irdeto. Příjmač mám technisat technistar sir již jednou jsem ho z výše uvedeného problému reklamovat a v CZC jsem dostal hned druhý jelikož jsem ho měl asi dva dny. Problém neustále zůstává takže soudím že to asi příjmačem nebude.Karta irdeto skylink, parabola 80cm, LNB monoblok značku už nevím už ho máme dlouho. Síla signálu neklesá pod 90% většinou se drží kolem 95% a kvalita kolem 9,0 dB takže vše kolem maxima. Na dotaz podaný skylinku mě bylo odpovězeno že karta pracuje v pořádku a ještě mě poslal nové zápisy a i to nepomohlo. Už nevím co dál není problém aby to během hodiny udělalo dvakrát i třikrát a vždy stačí přepnout jinam a hned zpátky a program ihned najede jako normálně. Děkuji za odpovědi |
martinn11
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: HD programy SkylinkA v jiném "stroji" jsi to zkoušel....zda se ta karta třeba v něčem jiném tváří jinak...? R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: HD programy Skylink1 .Vypni ho z El. proudu, vyndej kartu, zapni ho a dej mu restart a vynuluj ho. 2. Nastav DisegC na A 19,2°E v manuál scan zadej 12962/H/22000 ORF2 a natáhni - potom v menu SATU nahraj po OTA - NEW SW/ tovární SW a tlač. MENU ulož. Potom v Dis. nastav A 23,5°E a dej AUTOMAT vyhledávámí a ulož. 3. Vypni SAT z EL. sítě, zasun kartu a zapni SaT,nech HO zinicializovat s IRDETEM a potvrď. Když to bude nadále blbnout zkus to v CI+ Irdetu modulu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
martinako máš nastavené HDCP? Automaticky alebo natvrdo zapnuté?Na prvý pohľad to nemá nič spoločné so zamrzaním HD programov ale je to tak. čítaj tu: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/31646-Technisat-Technistar-S2-nebo-Technistar-SIR/page15 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: HD programy SkylinkDagy2U autora threadu je jiná situace. Na tvfreaku se řeší to, že HD programy jedou a SD programy zobrazí "tmu se zvukem". Nicméně s tím vnucením HDCP se to vyzkoušet může, ale stejně bych vyzkoušel SL kartu v jiném STB. |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: HD programy SkylinkHDCP jsem měl od výroby na auto teď ho zkusím na zap a uvidíme. Nastavení obrazu mám 1080i. Ještě vyzlouším kartu v jiném příjmači popř. zkusím přes irdeto modul v CI slotu, ale to znamená další investici již několikátou a pořád to nefunguje korektně. Ta nová karta byl největší omyl starý dobrý cryptoworks. |
martinn11
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |