, sekce: Skylink |
|
pomoc z ice kartoukto mi poradi od vcera mam vsetky programy kodovane aj zakladny balicek skusal som aj nechat na ct1 alebo stv1 a nic dik za rady.1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
@st800čekej, čekej... může to trvat 2-3 hodiny. |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
|
|
ReaviskoPouč nas blbých,neznalých,ako sa robí refreš na neregistrovanej karte!!! :))) |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
|
|
to ST8001.Vypni blocker!!!2.Pošli refreš caz web Skylink!!!/Pri vypnutom blockery/ 3.Ak karta je nergistrovaná,tak ju zaregistruj!!!/samozrejme pri vypnutom blockery/ 4.Prepni na ČT 1 a čakaj!Musi nabehnúť. |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
|
|
RE: pomoc z ice kartougigi25jednoducho, pichnes kartu do mrazaku, nechas postat dve tri hodiny a karta bude "fresh" aj v 40 stupnovych horucavach :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: pomoc z ice kartoudik za piomoc uz to frci a apropo blocker nemam zapnuty neviem ako ho zapnut ak vie niekto poradit tak budem rad mam arivu 102e hd1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
|
|
Dreambox - restartPokud u Dreamboxu restartuji (síťovým vypínačem) orogramy naskočí. Stačí párkrát přepnout a zase tma. Dělá to CCcam i Scam 3.6. Nový restart a zase to jde nějako dobu.Přepnutí na nový kanál a ..... tma. Restart a tak stále dokola. Kde je chybka??? |
jkbobo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: pro eemilaNevím čemu se směješ, měl jsem to v modulu Cryptoworks Kartu ICE přestali jít kódované programy, změna Chidu hodil jsem to do univerzální čtečky Vantage programy naskočili a znovu jsem kartu hodil do modulu vůbec nevím jestli má blocker a karta jede dál se všemi programy programy vypadly a znovu naskočily v tomto týdnu nesmí se udělat refresh jinak přijdou jiné zápisy otom to je. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|