Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

pomoc z ice kartou

kto mi poradi od vcera mam vsetky programy kodovane aj zakladny balicek skusal som aj nechat na ct1 alebo stv1 a nic dik za rady.

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@st800

čekej, čekej... může to trvat 2-3 hodiny.

ZDK93
Registrace: 7/2009

Reavisko

Pouč nas blbých,neznalých,ako sa robí refreš na neregistrovanej karte!!! :)))

gigi25

to ST800

1.Vypni blocker!!!
2.Pošli refreš caz web Skylink!!!/Pri vypnutom blockery/
3.Ak karta je nergistrovaná,tak ju zaregistruj!!!/samozrejme pri vypnutom blockery/
4.Prepni na ČT 1 a čakaj!Musi nabehnúť.

gigi25

RE: pomoc z ice kartou

gigi25

jednoducho, pichnes kartu do mrazaku, nechas postat dve tri hodiny a karta bude "fresh" aj v 40 stupnovych horucavach :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

RE: pomoc z ice kartou

dik za piomoc uz to frci a apropo blocker nemam zapnuty neviem ako ho zapnut ak vie niekto poradit tak budem rad mam arivu 102e hd

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010

Dreambox - restart

Pokud u Dreamboxu restartuji (síťovým vypínačem) orogramy naskočí. Stačí párkrát přepnout a zase tma. Dělá to CCcam i Scam 3.6. Nový restart a zase to jde nějako dobu.
Přepnutí na nový kanál a ..... tma. Restart a tak stále dokola. Kde je chybka???

jkbobo
Registrace: 8/2007

RE: pro eemila

Nevím čemu se směješ, měl jsem to v modulu Cryptoworks Kartu ICE přestali jít kódované programy, změna Chidu hodil jsem to do univerzální čtečky Vantage programy naskočili a znovu jsem kartu hodil do modulu vůbec nevím jestli má blocker a karta jede dál se všemi programy programy vypadly a znovu naskočily v tomto týdnu nesmí se udělat refresh jinak přijdou jiné zápisy otom to je.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra