![]() |
|
MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?Jde vam tady na jihu MUX3? Nejak nemam signal, ostatni muxy vidim - ze by se v tom vrtali kvuli CT2HD/CT4HD? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
Žeby pre toto ?http://mam.ihned.cz/c1-56484790-na-kleti-bude-ve-stredu-vyluka-digitalniho-vysilani |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?Výluka do 15hodin, včera jsem to tu psal.Kvuli úpravě TS v MUXu3 neni třeba vypínat vysílač... Obě HDčka maji začít vysílat 17.července. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?diky moc za info, nevsiml jsem si ;) |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
luciferJen tak pro informaci, včera jsem dělal extremní instalaci DVB-T na Dívčáku až dole u řeky/odrazy/. Všechny MUXy ze stožáru CRa hráli díky vhodně zvoleným parametrům modulátoru/64QAM, FEC 2/3 i FEC 3/4, GI 1/4 i 1/8/ bez problému, ale Pařízkům prasopes i když tam měl lepší C/N i VF úroveň, tak díky (nevhodné slovo)lně nastaveným parametrům modulátoru FEC 5/6 a GI 1/32 kostičkoval jako kráva.Takových míst bude mnoho, sami ho pošlou k záhubě. Na co potřebujou kapacitu MUXu 30Mbps?? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?Potůček na (nevhodné slovo) opět po roce píše o výluce na Jihu blbosti. Kdy si ten občan uvědomí, že v Jižních Čechách funguje i vysílač Mářský Vrch Vimperk, který šíří MUXCT a MUX2 v SFN s Kletí a dnes výluku nemá...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?a co dělaj ty tajtrdlíci na Kleti, že to vypnuli? :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?eemil: jedná se o pravidelnou údržbu a kontrolu vysílacích technologií a AS. Za patnáct minut ti začínají dechovky na Budějcích, tak vydrž... :)))CRO CB ale pojedou do 15hod pouze na 2kW, z antén na malém stožáru CRa. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?sou to amatéři, Pařízek by to zvládl i za plnýho výkonu.:))) Tak dechovky fakt nemusím, to už raději operu :zombie: ;P :dead: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: MUX3 - jižní Čechy - bez signalu?Před plyšákem se konala ůdržba jedině v noci. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |