![]() |
|
SKY link - servisní poplatekZdravím, může mi někdo poradit se servisním polatkem od SKY LINKU ? V krátké době mě přišly domů ve složenky na 2 karty skylink na 348 Kč rok. Tyhle karty vůbec nemám nepoužívám. Bud jsem je kdysi měl a prodal nebo sem to registroval tuším jednu na nějakého kamarada ze slovenska ale s tim už kontakt taky nemám. Asi nejsem jedinej ale co s tím pls ?Na papíru ke složence je napsáno že pokud to nebude do 1.9. uhrazeno tak budou karty vypnuty ...to je hezky to at vypnou ...ale nic jiného mi nehrozí ? Vzhledem k neuvěřitelnýmu bordelu v této republice. Diky kuci |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekOkrem toho sa svojho casu pisalo, ze pri tej slozenke bude aj uvede ako postupovat ak niekto nechce zaplatit nove serpo a chce ukoncit spolupracu,takze nakolko ja to este nemam,kto ste to uz dostali mali by ste to tam mat,alebo zase len keci ???? :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereno :)))Všetky ibformácie o Servisnom poplatku nájdeťe v prílohe tohoto listu, alebo na našej stránke www.skylink.sk/www.cslink.sk. toť asi tolko. Tou prílohou asi myslia ten časopis, lebo nič iné stím neprišlo. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
SKYLINK - servisTakový bordel ve Skylinku ohledně zajištění servisu ještě nikdy nebyl !! Asi se to zlepší až po zahájení povinných plateb. Rv |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
PistokPotom plati druha moznost, cize keci,keci,keci. RvOzaj uz si skusil nealko pivo? :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
PeVyA tím bordelem máš konkrétně na mysli co?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekasi to že upratovačka nepozametala schody nuž čo strhneme jej to splatu :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekSkylink chce platit serpo, ale zákaznický servis prakticky nefunguje. Už jsem se několikrát bez úspěchu pokoušel o získání zákaznického účtu přes jejich web u karet registrovaných dříve přes poštu. Na mailové žádosti o vytvoření zákaznického účtu nereagují vůbec a to má 31.7. končit akce výměna s dvouměsíčním příjmem placených balíčků. Písemné žádosti o výměnu karet také nevyřizují. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
sirdaChceš snad tvrdit, že na webu Skylinku nefunguje vytvoření zákaznicného účtu pro již (dříve poštou) registrovanou kartu? To spíše něco blbě děláš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
liquereešte nie, ale Lekárka povedala, že 1 Nealkoholické denne pri tíchto horučavach možem, takže Vyskušam. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
joscerAno tak to chci tvrdit, ověřeno na více kartách, jenom dneska na třech. Odpověď systému: Uživatel se zadaným jménem a číslem karty již je registrován. Všechny karty registrovány písemně před několika lety. |
sirda
![]() |
|
sirdaJá jsem kdysi kartu také registroval poštou, ale s vytvořením účtu přes web jsem problémy neměl. Ale je fakt, že už to nějaký ten pátek je, co jsem to dělal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekJe to tak,dříve mi to taky fungovalo. |
sirda
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekTak si asi nepamatuješ, pod jakým jménem to bylo registrovaný, což ale není žádná tragédie, prostě napiš Skylinku e-mail a všechny potřebný údaje ti zašlou. Žádná věda. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Otázočkav tejto súvislosti.Predajcovi kariet a tiež zmluvnému montážnikovi stačí pre prístup k dátam registrovaných kariet iba číslo tej karty? Napr. pri registrácii karty Výmena. Taktiež sa takto dostanú aj k osobným údajom majiteľa karty (napr. TF číslo, e-mail)? |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekMyslis na ten § co ja ? :))) :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKY link - servisní poplatekZa poslední týden jsem Skylinku poslal několik mailů a ani na jeden neodpověděli. |
sirda
![]() |
|
sirdaTřeba to je jen tvoje utkvělá představa, že jsi nějaké maily poslal. :)))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
asi se stal zázrakPo týdnu marného čekání na jakoukoli odpověď na mail jsem už ztrácel naději, že stihnu do konce měsíce zaregistrovat karty výměna co jsem slíbil. Napadlo mě poslat odpoledne žádost o zřízení uživatelského účtu přes sk web a díky ochotnému slovenskému pracovníkovi Skylinku byla večer žádost vyřízena. |
sirda
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |