![]() |
|
Kde kromě Fandy sledovat box Haye - ChisoraChci se zeptat jestli někdo nemá nějakej tip kde na satelitu sledovat tenhle sobotní box? Původně slibovaný box na NovaSportu přesunuli na Fandu, na RTL jsem ho v programu nenašel a ARD to údajně odmítla vysílat. Za každý tip budu rád. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...Al Jazeera Sport +3Arena Sport 2 (serbia) Box Nation (456) Inter (ukraine) Ma Chaîne Sport RTL 7 Russia 2 Sky Select Event Sport 1 (hungary) Sport 1 (russia) SuperSport Six (SA) Viasat Sport (norway) Viasat Sport Baltic ~ RTL 7 HD ~ Sky Sport 2 HD (germany) ~ Sport 1 HD (russia) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...Díky moc. Čili na Thoru pro mě připadá v úvahu Sport 1 HU. Na Astře 19,2 je RTL 7 kodovaný je to tak? Přeci jen líp se poslouchá celej večer němčina než maďarština. nebo něco FTA na Hotbirdu? Díky moc. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...Ahoj,kde sledovat v Hd?Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...Nazdar, neumíš číst? |
polulin
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...umim,ale v programu Sky Sport 2 HD (germany) to psane neni ,proto se ptám.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
![]() |
|
v HDPolsat Sport HD, Sport 1 HD RU, |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
SKY DENa německém SKY to rozhodne není.... už jen proto, že je to na RTL.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...@hotovyraddíky moc. Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
![]() |
|
SKY DEto dává, ale na PPV kanálu. Inu, nejen M77 Group musí vydělávat. |
polulin
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...da sa to prosim vas pozerat aj niekde na nete na všetkych live streemoch mi to blokuje eset a ked som dal do googla free tak mi to piše na free strankach že v mojej coutry to nejde dik za radu |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
to foxono to bude asi tím, že si to majitelé práv hlídají... to fakt nemáš 7USD za VIP ALL nabídku? je to stejná prasárna, jako nelegální streamy na netu, ale pohodlí je k nezaplacení.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Kde kromě Fandy sledovat box Haye - Chisor...V kolik začíná zápas ? Nedostanu se k satelitu , tak zkouším stream , ale tam je zatím jinej box |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
to snoopuž přicházejí do ringu |
hotovyrad
![]() |
|
![]() |