![]() |
|
monoblok twinDobrý den , malý dotázek . Dva sat přijímače zapojené na monoblok twin. Při zapnuti přijímače se na druhém krátce sekne obraz. Je to normálmí jev ? Děkuji |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: monoblok twinMne sa to stávalo na quad monobloku (myslím že to bol Mascom), po výmene za Inverto Black je to už v poriadku. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: monoblok twinDukan máš správne prepnutý Diseq v prijimači: Astra 19,2-1/2,Astra23,5-2/2 |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: monoblok twinano mám , při prepínání se přijímače neovlivňují jn při zapínání a vypínaní |
Dukan
![]() |
|
RE: monoblok twinMi to dělá také u Twin LNB Mascom MC M4 T01HD. Také to dělá při přepínání stanic, ale myslím jen když se mění transpondér. Na stejném transpondéru jsem to při přepnutí stanice nepozoroval. Známý má se stejným LNB stejný problém. Zatím jsem proti tomu nic nevymyslel. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: monoblok twinu silversky monoblock twin 3stupne dokonca jeden prijmac prepol druhemu aj disec a musel som ho vymenit za inu znacku |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
kdy jsinaposledy dělal revizi zásuvek? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: monoblok twinzkus dát něco lepšího např Invertopokud to nepomuže zkus vše včetně TV a k němu zapojených přístrojů dát na jednu zásuvku a občas mezi pokusy se ozvi ať řeč nestojí ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: monoblok twinaby řeč nestála , zapojil jsem na jednu zásuvku vše ! a dělá také , takže asi Inverto...., jinak díky za nápady |
Dukan
![]() |
|
![]() |