![]() |
|
Nábor do Free satuTak mi před malou chvílí z čísla +420725412398 volal operátor z Free satu, nevím kde se dostal k mému číslu, ale řekl asi toto:Dobrý večer pane „člověk“, protože digitalizace se ve vašem regionu nezdařila a jsou tam stále výpadky, máme pro vás nabídku satelitu zdarma a montáž našimi odborníky také zdarma. Při sledování 75 programů (nyní už nevím zda říkal 75 nebo dokonce 100) dostanete první měsíc také zdarma, potom budete platit každý měsíc 385,- kč. Máme už jenom pár kousků, tak si nenechte tuto skvělou příležitost uniknout. Co vy na to? Má odpověď: pane operátor, satelit plus instalaci a měsíc provozu co je zdarma beru, co je za peníze si nechte. Operátor: to vše dostanete zdarma, ale musíte zaplatit 385 kč měsíčně. Já: pokud za něco musím platit, tak to nemůže být zdarma! Operátor: upozorňuji - hovor je nahráván a říkám vám že satelit, montáž a měsíc provozu máte zdarma, ale musíte zaplatit 385 kč měsíčně. Já: tak si prosím vás přehrajte co mi tu říkáte! To je horší úroveň jak u Vietnamců! Děláte si snad ze mne srandu? Tento hovor se začal stupňovat, až jsem jim řekl že UPC mělo plný internet problémů s podrazy ke klientům a nyní se snaží dostat lidi zpět, ale bohužel také s podrazy, takže se vůbec nezlepšili. Na to mi řekl že mohu být rád že hovor nepředá jejich inspekci. Rekl jsem mu , že ho o to přímo prosím a nejlepší by to bylo předat rovnou policii. Na to on položil. Hovor trval necelých 10 minut a právě mi známý ze sousední vsi volal, že měl stejný hovor s úplně stejným průběhem a zakončením. Přijde mi zajímavé že UPC a další podobné firmy (nebudu upřesňovat) dělají vše proto aby své zákazníky doslova arogantně zahnali pryč a v zápětí dělají nekalou kampaň na získání lidí zpět. Tak trochu mě to připadá jakoby sháněli lidi kteří nepřemýšlí. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuDle nabidky se domnivam, ze hovor nebyl z call centra UPC, ale asi to bylo na objednavku nektere vetsi spolupracujici firmy. Ty maji od UPC domluvene mirne odlisne podminky (napr. mesic zdarma), nasledne inkasuji provize za prodej a instalacni prispevky. Uroven poskytovani sluzeb pak byva velmi promenliva. V regionech si nasmlouvaji ruzne "techniky", kteri jsou ochotni za pomerne nevyhodnych podminek pro ne pracovat. Proto pak zadaji nadstandardni doplatky za instalace a pod... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuNa hrubý pytel patří hrubá záplata. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuNo a ted co na to ty co chtěly odejít ze skylinku a jít ke freesatu :lookaround: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satušak vtom je ten vtip, neni už kam isť. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuale je t-mobile ale ne na dlouho :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuA vy snad k životu potřebujete televizi? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuNo a ted co na to ty co chtěly odejít ze skylinku a jít ke freesatu :lookaround:Registrován: 09/2011, Autor: uživatel nicolepcd Pekná kravina...toto platí aj opačne... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satupravda i na opak až si každí vybere kde chce byt :8) |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuMojemu tatkovi to prislo sms 90 programu a 299kč.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuTaky mi nedávno volali, ale já nemám nervy na to se s nima vykecávat a posílám je do (nevhodné slovo)e rovnou. :)))Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuKlička tam do kličkoval i s našimi čísly RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satutaky me nedavno lakali jit na freesat... |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuTak nevim ako u vas v CR, ale v mojom okoli nepoznam jedneho nespokojneho zakaznika freesat, ponuka programov je za tu cenu zatial bezkonkurencnaNaviac pri tomto operatorovi na rozdel od skylinku viem co mozem cakat. Clovek, ked si budes chciet nabuduce kopnut do upc, aspon si pozri ake su realne aktualne mesacne platby :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozefhttp://1url.cz/0u2Xaké su mesace platby je jedna věc, další věc je co mi bylo telefonicky sděleno. Rozhodně nemám zájem do někoho kopat, jenom jsem zveřejnil tel. hovor. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuK tomu odkazuSpolocnost UPC poskytujuca kablovku, net, telefon http://www.upc.cz/ a freesat UPC dth http://cz.upcdirect.com/ su u vas aj u nas cca 2 roky dvoma rozdielnymi spolocnostami. resp problemy s vracanim modemu na net sa nijak netykaju satelitneho operatora Co sa tyka tvojho telefonatu, je to fakt dost divne. Bezne sa cez telefon ponuka vyhodnejsia akcia ako klasika, ked si zakaznik sluzbu objedna sam. Urcite by som sa dotycneho telefonujuceho spytal, v com akoze ma byt vyhodnejsia ta jeho ponuka trebars v porovnani s tou na nete http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/cenik/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuale hlavne vydiera skylink že ako tu niekto písal a pri tom vyvolávy upc šmejdi :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satujupi, spolocnost zabezpecujuca markating je od toho, aby telefonovala a nahanala zakaznikov. Nie je to nic nove, podobne praktiky su vsade okolo ... O2, T-mobile atd. V tomto pripade je len zaujimave, ze v ponuke prisli s horsou cenou ako je standart a teda dost pochybujem o tom, ze mohlo ist o telefonat priamo od operatora freesatSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Nábor do Free satukua marketing :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: náborMěl jsem UPC,pak CS-link a Digi EMU,teď mám Skylink a od srpna budu mít Free sat kartu za 199kč na měsíc.Změna je život :laughing: :laughing: :laughing:Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
to PISTOKale je kam jit, mam v Oblibenych asi 30 poskytovatelu Pay TV :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuTreba povedať, že to nevolal nikto z UPC či Freesatu, ale nejaká telemarketingová firma |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 927 |
![]() |
|
RE: Nábor do Free satuNo len to vysvetli Jupimu.... :) keby mu skylink nasral na hlavu, vždy bude pre neho jednotka... :laughing: |
Milan C
![]() |
|
Milanetak ako u teba upc že :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@jupiUž som ti pisal že mna nezaujíma ani UPC ani Skylink....zas tažké pochopiť??? :) Ja pozeram to, kde je pekný obraz a zaujimavý obsah a nejaká platforma čo to vysiela mna nezaujíma.... |
Milan C
![]() |
|
![]() |